Már ismerkedik Demi Lovato és Niall Horan
2012. június 15. 23:35
|
|
sajtimajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 177294 offline
|
Na végre!
Remélem össze jönnek <3
2012. június 16. 09:57
|
|
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline
|
Öhm...ez egy szerkeztett kép de nem azért...Niallnek ez a képe egyáltalán nem Demivel készült hanem ha jól emlékszem Liammel van a képen csak valaki nagyon ért a Photoshophoz...szóval..:/
2012. június 16. 10:33
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Az mennyire komoly már h még nem is találkoztak, vagy csak egyszer és már mindenki arról beszél, hogy milyen aranyosak együtt... amúgy meg: Skype-on randizni? Nem is igazán ismerik egymást
2012. június 16. 13:21
Én nem örülök nekik,persze mindkettőjüket szeretem,de szerintem nem illenek össze.
2012. június 16. 16:17
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (Reif Esztii @ 2012.06.15. 21:03)
Nem azért,de a sztárlexikont nem azért találták ki,h más sztárokat szidjatok..pláne nem azért,h ismeretlen embereket osszatok le!
Én úgy tudom, hogy ezen az oldalon pozitív ÉS negatív kritikákat is lehet írni, persze csak normális stílusban.
___
Azt pedig nem értem, miért kell egymásnak ugrani csak amiatt, mert más a véleményetek.. XY, kinek nevét inkább nem írom le, mert félek, hogy engem is kiszemel magának, mi jogon nevez valakit elvakult és féltékeny tinip*cs*nak és kis tinir*binek, miközben az ő neve mellett is ott van, hogy '97? Ebből következtethető, hogy 1997-es születésű, és az akkor született személyek tudtommal még a tini kategóriába tartoznak.. A másik személy neve végén pedig egy 12-es szám van, és igaz, ez még nem jelenti azt, hogy 12 éves, de hozzászólásai láttán több biztos nem lehet.
Ha ennyire felhúzzátok magatokat mások véleménye láttán, miért nem mentek el innen ahelyett, hogy mindenkit le-csúnyaszó-ztok és mindenkibe beleköttök?
Bocsánat az OFF-ért, de ezt le kellett írnom..
2012. június 16. 21:04
|
|
vöröske97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 171730 offline
|
Kyra99: na igen. ó, én amit kapok azt adom vissza
Én is tini vagyok, ennyi, de attól még nyugodtan Tinizhetem a másikat.
De akkor már innen következtetve te meg 1999-es vagy ?! ha meg nem, akkor ennyi.
bármi okból lehetnek az emberek olyan névvel h pl. "lila97" esetleg "iiinez10" én nem őket kezdtem szidni, nem is kötekedtem legelőször. Leírtam a véleményem, ők abba kötöttek bele, én meg vissza. (ami így visszanézve hülyeség volt mert csak időt pocsékoltam rájuk, de tegnap elég sok minden jött össze úgy, ahogy nem kellett volna, de szerintem olyanba ne kössünk bele aminek nem tudunk hátterét. Én sem kötök bele ezért bizonyos dolgokba olyanoknál akik nem érdemlik ki.) Ez nem volt OFF. Te is csak véleményeztél. Az OFF azért kicsit másabb hangnemben van.
2012. június 16. 22:28
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Várható volt, hogy ez lesz, nem lepődöm meg. Nem fogok belefolyni a -amint látom, elég komoly- vitátokba itt, de nem éri meg veszekedni. Annyira fanatikusok az itteni rajongók, hogy úgysem tudjátok majd megváltoztatni egymás véleményét.
Én szurkolok Demiéknek, édesek lennének együtt, randizzanak élőben is és legyenek boldogok, külön vagy együtt. Amúgy szerintem elöször Niall hajtogatta mindig, hogy imádja Demit, és azután reagált erre Demi.
Én szurkolok Demiéknek, édesek lennének együtt, randizzanak élőben is és legyenek boldogok, külön vagy együtt. Amúgy szerintem elöször Niall hajtogatta mindig, hogy imádja Demit, és azután reagált erre Demi.
2012. június 17. 17:57
|
|
xXxNessyxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140483 offline
|
Ha Demi és Niall boldogok, akkor az ő dolguk ^^
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: