Starity

Megkülönböztetve érzik magukat az amerikai tévénézők

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 16. 17:10 #21
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Rap4ever8 @ 2012.06.16. 03:43)
Röhejesnek tartom. Ha melegek vannak egy filmben/sorozatban akkor az aggódó szülők pattognak, de ha véletlenül kimaradnak valamelyikből akkor meg a melegek háborognak diszkrimináció miatt. Aki ismer az tudja, hogy maximálisan elfogadom a melegeket, de már én is unom, hogy egyetlen sorozatból sem maradhatnak ki.

Akkor tehát jogos a kérdés. Ha ennyi embernek böki a csőrét akkor minek tesznek melegeket minden sorozatba? Megértem én, hogy nem veszik figyelembe az aggódó szülők véleményét, gondolom őket is idegesíti a sok negatív kritika de vajon megéri-e a kedves szülők akarata ellen tenni, ha egyszer nem engedik a gyereknek nézni a sorozatot ami által ugyebár csökken a nézettség ... Amerikáról beszélünk, (ezt ugyan nem írtam le a cikkben és címet is megváltoztatták) de szerintem elég bátor húzás Amerikában ilyet tenni, mikor köztudott hogy a nézettségi adatoknál elsősorban a fiatal nézők számítanak, legyen az még gyerek vagy huszas évei elején lévő állampolgár ... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2012. június 16. 23:19 #22
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Annyi sz.rt látnak ma a gyerekek a tévében és a neten, hogy szerintem nem ez a fő probléma. Ahogy Rap4ever8 írta, sosem lehet olyat kitalálni ami mindenkinek tetszik. Ha nincsenek benne melegek akkor az a baj, ha vannak az a baj. A bőrszínbe meg ne is menjünk bele. Én még mindig azt mondom, hogy a szülő feladata nevelni a gyereket és nem a médiáé. Ezeket a szőrszálhasogató kritikákat meg elfelejthetnénk már végre.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Rap4ever8
2012. június 17. 00:59 #23
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Most akkor én is érezzem magam megkülönböztetve, mert egy magyar ember sincs a kedvenc sorozataimban? omg.gif Ahogy előttem már páran leírtátok, ez valóban kész röhej. Amúgy ha olyan kicsi a gyerek, akkor ne sorozatot nézessenek vele, hanem mesét. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Rap4ever8
2012. június 17. 01:04 #24
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (duracell @ 2012.06.17. 00:59)
Amúgy ha olyan kicsi a gyerek, akkor ne sorozatot nézessenek vele, hanem mesét. pardon.gif

Ez jó ötlet lenne de az ottani csatornákon sincsenek értelmes mesék. Tudtommal Cartoon Network és Disney van nekik, ami persze jobb mintha Girls-t néznének de nem a legjobb döntés. Várom hogy majd mikor nyögik be a szülők, hogy a gyerek nem nézheti a Dexter laboratóriuma ismétlést, mert Dex testvére vékony és a nem vékonyak rosszul érzik magukat emiatt vagy nem nézhetnek Hófehérkét mert a szőke herceg szőke, a törpék meg kicsik. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2012. június 17. 06:36 #25
- törölt felhasználó -    
Az egészet szánalmasnak tartom. Minek hőbörög mindenki? Annyi sorozat fut az USA-ban, hogy mindenki megtalálja, amit keres. Ez megint csak figyelemfelkeltésre jó, semmi másra. Én sem hőbörgök, amikor 1-1 filmben a magyar lányokat csak utcalányokként mutatják be - mert kb. ennyi szerep jut nekik -, mert mire mennék vele? Semmire. Ez van.
2012. június 17. 13:32 #26
Iceclon
Iceclon
új tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 1
Azonosító: 7130
Erről eszembe jutott egy régebbi vígjáték (azt hiszem a Date Movie) amiben minden jelenetben volt egy fekete srác sörrel a kezében, aztán egy házibulis résznél besétált a házba még egy mire kikelt magából, hogy "hé! ebben a filmben én vagyok a feka!"

Sz.v.sz. az amerikaiak is röhögnek ezeken a hülyeségeken... A rém rendes család Rakoltás balhéjával is csak annyit értek el, hogy nézetebb lett a sorozat mint valaha.

Tegnap meg néztem a Girls első két részét ami éppen elég volt ahhoz, hogy több részt véletlenül se akarjak látni.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok