Átadták a VIVA Comet-gömböket!
2012. június 16. 15:30
SP?
Mondjatok egy magyar díjátadót, ahol nem Ő lesz az év férfi előadója. Szánalom, hogy a menedzsment mennyire nyomatja, közben meg a fene se kíváncsi rá, meg hangja sincs sok. Ennyi.
Pixie Lott egy angyal. Rettentő tehetség, és ezt csak még jobban bizonyította. Nekem nagyon tetszett az előadása, imádom a hangját, és nagyon aranyos is. Gratulálok neki, és örülök, hogy eljött.
Pixie Lott egy angyal. Rettentő tehetség, és ezt csak még jobban bizonyította. Nekem nagyon tetszett az előadása, imádom a hangját, és nagyon aranyos is. Gratulálok neki, és örülök, hogy eljött.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 16. 19:48
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Szerintem SP volt a legjobb de a többiek is azok voltak de főleg SP.
2012. június 16. 20:36
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
bénák kapták a díjakat .. -.- és SP mióta "férfi" ??
selena_taylor_fan
2012. június 16. 21:22
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Már megint SP nyert?! Hát komolyan ki az az ember aki szavaz rá?? Egyébként ennél szarabb Cometet még nem láttam. Bár nem néztem - isten ments, hogy én ezzel töltsem a drága időmet!! - a jelöltek közül ismerek kb. 4-et. Az összesből az egyetlen jó előadó Pixie volt.
selena_taylor_fan
2012. június 16. 22:57
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Az egész közönség csak díszlet volt, ez a díjátadó a tévének készült. A beengedés után 1 órát kellett várnunk, hogy elkezdődjön a műsor, amit Music FM-s zenével és béna karaoke-val töltöttek ki. A vörösszönyeges bevonulást(és szinte mindent) én csak hátrébb jobb oldalt láthattam, nem is középen, elöl, ami felettébb béna megoldás, mert kényelmetlen volt és nem is hallottuk a riportokat. Esztiék szinte végig háttal és távol álltak tőlünk, az előadások felét nem láttuk a kameráktól(főleg Majkáék előadását takarták ki), és mint mondtam, a közönség csak dísz volt.
Puzsér szokás szerint kritikán aluli volt, a jelöltek közül csak a CoD-nak örültem, a többi nem is érdekelt, a felhozatal és a nyertesek is sz.rok voltak.
A 20 fellépőből 15 playback-kelt, a többi meg kritikán aluli volt. Egyedül Pixie volt jónak nevezhető, csak miatta mentem. Az egész gála alatt az volt a célom, hogy a 10. sor jobb oldaláról előre és középre kerüljek, ami sikerül. Végül a teljesen középről, a 3. sorból néztem Pixie-t, ami felejthetetlen volt, bár a kamerám akkor merült le és lett tele.
Egyéb bakik közé tartozott, hogy Pixie-hez a végén magyarul beszéltek, és alig foglakoztak vele. És örültem volna ha Pixie egy vagy két számmal többet ad elő.
Puzsér szokás szerint kritikán aluli volt, a jelöltek közül csak a CoD-nak örültem, a többi nem is érdekelt, a felhozatal és a nyertesek is sz.rok voltak.
A 20 fellépőből 15 playback-kelt, a többi meg kritikán aluli volt. Egyedül Pixie volt jónak nevezhető, csak miatta mentem. Az egész gála alatt az volt a célom, hogy a 10. sor jobb oldaláról előre és középre kerüljek, ami sikerül. Végül a teljesen középről, a 3. sorból néztem Pixie-t, ami felejthetetlen volt, bár a kamerám akkor merült le és lett tele.
Egyéb bakik közé tartozott, hogy Pixie-hez a végén magyarul beszéltek, és alig foglakoztak vele. És örültem volna ha Pixie egy vagy két számmal többet ad elő.
selena_taylor_fan
2012. június 17. 12:39
|
|
Mrs.onedirectionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 174915 offline
|
az egész Viva comet gála egy nagy rakás szar volt.
mindenki playback-ről énekelt, esztike meg az a másik pasi, akit legszívesebben baltával ütnék, szarok voltak, a nyertesekről inkább nem nyilatkozok, Pixie Lott előadása se volt a legjobb, de azért az még jobb volt, mint a többi..Random marcika 12 évesen meg mit keresett az afterparty-n?! inkább menjen játékkocsikkal játszani az uvarra.
a viva elvesztette a régi énjét, mostanra már szánalom, amit ott művelnek.....
mindenki playback-ről énekelt, esztike meg az a másik pasi, akit legszívesebben baltával ütnék, szarok voltak, a nyertesekről inkább nem nyilatkozok, Pixie Lott előadása se volt a legjobb, de azért az még jobb volt, mint a többi..Random marcika 12 évesen meg mit keresett az afterparty-n?! inkább menjen játékkocsikkal játszani az uvarra.
a viva elvesztette a régi énjét, mostanra már szánalom, amit ott művelnek.....
selena_taylor_fan
2012. június 17. 12:50
Sztem egyedül Tóth Gabi érdemelte meg ezt a gömböt az idei Comet gálán... Bevallom, nem néztem, de anélkül is el tudom képzelni, mekkora hülyeséget csináltak már megint ebből az egész cécóból.
Egyszer néztem végig: 2010-ben.
Egyszer néztem végig: 2010-ben.
selena_taylor_fan
2012. június 17. 22:17
|
|
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline
|
sztem is elég alacsony színvobalú comet volt, egyes úgynevezett énekeseknél már szinte sajnálom, hogy ideáig süllyedt Magyarország. ez a magyar zene, gratulálok. Pixe Lott viszont szerintem nagyon elbűvülő lány, télleg nagyon szimpatikus volt, és szép hangja van.
2012. június 18. 10:34
Gabiii!! 
Amúgy tényleg egy rakat szar volt...még több ilyet!!!
Fölösleges pénz kidobás...
Amúgy tényleg egy rakat szar volt...még több ilyet!!!
2012. június 18. 11:54
én ezt nem értem..hova tart ez az ország??
SP mint legjobb FÉRFI ELŐADÓ?
hát..gratulálok Viva
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.