Átadták a VIVA Comet-gömböket!
2012. június 15. 16:27
Szerintem borzalmas volt az egész díjátadó ... A hangulat , a megszervezés sem volt nagy szám , a nyertesekről meg ne is beszéljünk. Kezdjük SPnél.. Ő mi?! Férfinak sem mondható, és hangja sincs... szánalom ez a magyar közönség. Még ha Fluorka kapta volna meg a díjat , oké, de Ő? Felháborító ... A Női kategória győztesével (Gabi) úgy ahogy egyetértek , mert tehetséges , bár nem neki szurkoltam. Az Év együttesének örültem , megérdemelte a C.o.D
Az Új Előadónak sem örültem (VV Béci) , ő sem valami nagy szám , de ha a magyaroknak ez kell... ^^ Pixie volt a legjobb dolog az estében !!
Hihetetlenül aranyos , kedves , bűbájos lány ! Gyönyörű volt
A Legjobb Klip kategóriával úgy ahogy egyetértek , a Maradnék klip elég jó lett, legalább az jó...
A bevonulásról még annyit , hogy nem volt nagy szám , elég sok baki volt , és néztem volna még , hiszen nem mindegyik énekest interjúvoltak meg ( ha ezt lehetne annak nevezni...) Reni ruhája egyenesen borzalmas volt -.-
A bevonulásról még annyit , hogy nem volt nagy szám , elég sok baki volt , és néztem volna még , hiszen nem mindegyik énekest interjúvoltak meg ( ha ezt lehetne annak nevezni...) Reni ruhája egyenesen borzalmas volt -.-
2012. június 15. 16:29
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
a VIVA színvonala egyre csak süllyed..a nyerteseket inkább nem véleményezném,(egyedül a Children of Distance győzelmének örültem), de nekem a gála legmélyebb pontja a műsorvezetés volt
iszonyú gyenge páros..
2012. június 15. 16:31
Wáá, Pixie gyönyörű volt
Ám én a legjobb énekesnői címet Barbeenak adtam volna..és nem tóth gabinak.. Viszont a COD-nak nagyon örülök, meg is érdemelte a gömböt ^^
2012. június 15. 16:37
GRATULÁLOK BÉCI..(Y)
MAJKÁÉK ÉS BÉCIÉK FELLÉPÉSE VOLT A LEGJOBB LEGSZORAKOZTATOBB!!
PIXIE ELŐADÁSA UNALMAS VOLT....SZERINTEM
PUZSÉR HOZTA A FORMÁJÁT....
GRATULÁLOK MINDEN NYERTESNEK!
MAJKÁÉK ÉS BÉCIÉK FELLÉPÉSE VOLT A LEGJOBB LEGSZORAKOZTATOBB!!
PIXIE ELŐADÁSA UNALMAS VOLT....SZERINTEM
PUZSÉR HOZTA A FORMÁJÁT....
GRATULÁLOK MINDEN NYERTESNEK!
2012. június 15. 16:59
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Gondoljatok bele mit lett volna,ha Puzsér a legjobb férfi előadónak ad át díjat
2012. június 15. 17:03
|
|
laadyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 163508 offline
|
Egyszerűen borzalmas volt.
Egyébként se volt a Punanny Massif-on és a Hősök-ön kívül kedvencem jelölve, de azért gondoltam megnézem...Kár volt.
Kezdjük azzal, hogy a magyar pop szakma siralmas. Puzsér teljesen jól mondta. Igazából nagy dologra nem lehetett számítani.
Legjobb videóklipp Sp...Én hülye azt gondoltam hogy mivel ""szakmai"" zsűri dönt és nem a tini libák végre lesz egy olyan jelölése Sp-nek amit nem vált díjra. Hát tévedtem. A ""szakmai"" zsűri se volt valami szakmai. Nem elfogultságból mondom, de a Pécs aktuál x sokkal ötletesebb és jobb mint a Maradnék...
Legjobb női előadó Tóth Gabi. Ebbe a kategóriába nem volt kedvencem, de Janicsák Veca volt a legtehetségesebb mind közül. Tóth Gabi szerintem valamilyen szinten csak kiabál. És az is eléggé szánalmas volt hogy elkezdett énekelni egy AMERIKAI számot, és aztán a saját számát ANGOLUL...már bocsi, de ez nem egy magyar díjátadó?!
Legjobb együttes COD. Én a Hősöknek szurkoltam, de várható volt, hogy vagy a COD vagy az AFC nyeri..
Legjobb új előadó Jancsi(young g).Ez valami vicc ugye?
Jancsi maradjon inkább a táncikálásnál én azt mondom...
Legjobb férfi előadó Sp. Kigondolta volna?...Csak azt nem értem, hogy ha mindenhol negatív kritikákat és gonosz véleményeket látok Sp-ről, mégis ki a fene szavaz rá?
A fellépésekről annyit hogy szinte mindenki playbackelt, és nem igazán volt valami nagy show egyik se. Talán Majkáéké volt a legjobb.
A műsorvezetés gyalázatos volt...Ennél gyengébb műsorvezetőket nem találtak? Még a két új (Marell és Pizsu azt hiszem..) is sokkal jobban csinálta volna..
Pixie Lott szerintem egy nagyon aranyos és szép lány, akinek mellesleg nagyon jó hangja van, de azért lehetett volna aktívabb is a színpadon. És a végén szegény csak úgy állt és mosolygott ugyanis semmit nem értett az egészből, de senki nem ment volna oda hozzá...
Na, nekem ennyi a kis véleményem a VIVA COMETről...
Egyébként se volt a Punanny Massif-on és a Hősök-ön kívül kedvencem jelölve, de azért gondoltam megnézem...Kár volt.
Kezdjük azzal, hogy a magyar pop szakma siralmas. Puzsér teljesen jól mondta. Igazából nagy dologra nem lehetett számítani.
Legjobb videóklipp Sp...Én hülye azt gondoltam hogy mivel ""szakmai"" zsűri dönt és nem a tini libák végre lesz egy olyan jelölése Sp-nek amit nem vált díjra. Hát tévedtem. A ""szakmai"" zsűri se volt valami szakmai. Nem elfogultságból mondom, de a Pécs aktuál x sokkal ötletesebb és jobb mint a Maradnék...
Legjobb női előadó Tóth Gabi. Ebbe a kategóriába nem volt kedvencem, de Janicsák Veca volt a legtehetségesebb mind közül. Tóth Gabi szerintem valamilyen szinten csak kiabál. És az is eléggé szánalmas volt hogy elkezdett énekelni egy AMERIKAI számot, és aztán a saját számát ANGOLUL...már bocsi, de ez nem egy magyar díjátadó?!
Legjobb együttes COD. Én a Hősöknek szurkoltam, de várható volt, hogy vagy a COD vagy az AFC nyeri..
Legjobb új előadó Jancsi(young g).Ez valami vicc ugye?
Legjobb férfi előadó Sp. Kigondolta volna?...Csak azt nem értem, hogy ha mindenhol negatív kritikákat és gonosz véleményeket látok Sp-ről, mégis ki a fene szavaz rá?
A fellépésekről annyit hogy szinte mindenki playbackelt, és nem igazán volt valami nagy show egyik se. Talán Majkáéké volt a legjobb.
A műsorvezetés gyalázatos volt...Ennél gyengébb műsorvezetőket nem találtak? Még a két új (Marell és Pizsu azt hiszem..) is sokkal jobban csinálta volna..
Pixie Lott szerintem egy nagyon aranyos és szép lány, akinek mellesleg nagyon jó hangja van, de azért lehetett volna aktívabb is a színpadon. És a végén szegény csak úgy állt és mosolygott ugyanis semmit nem értett az egészből, de senki nem ment volna oda hozzá...
Na, nekem ennyi a kis véleményem a VIVA COMETről...
2012. június 15. 17:21
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Gratulálok nagyon a Children of Distancenak. Megérdemelték a Comet gömböt.
2012. június 15. 17:26
puzsér egy senki,de néha igazat mond.
siralmas minőség, túlzott mennyiség, szakmaiság nulla.
siralmas minőség, túlzott mennyiség, szakmaiság nulla.
2012. június 15. 17:34
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Nem Spének adtam volna a díjat, Gabi és a COD megérdemelte, meg persze többiek is, de azzal sem értek egyet, hogy Béci is díjat kapott, mondjuk inkább ő, mint a Kelemen Kabátban...
2012. június 15. 17:38
|
|
Brynhildevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 188 Csatolások: 4 Azonosító: 177475 offline
|
Ááá Pixie nagyon édes :DDD Szuper volt a produkciója, bár nem ezeket a számokat vártam, rem,éltem a boys and girls benne lesz, na mind egy.
Szerintem Tóth Gabi volt az egyetlen aki megérdemelte a díjat... A többi. Arról nem beszélve, hogy az ádásnak a minősége hangilag is nulla volt, az utolsó 10-15 percben lett csak normális. és ezzel nem csak én voltam így. gratulálok viva tv,
Szerintem Tóth Gabi volt az egyetlen aki megérdemelte a díjat... A többi. Arról nem beszélve, hogy az ádásnak a minősége hangilag is nulla volt, az utolsó 10-15 percben lett csak normális. és ezzel nem csak én voltam így. gratulálok viva tv,
2012. június 15. 17:45
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
ez a viva comet egy kész vicc már évek óta..
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 15. 18:02
|
reflektúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 177884 offline
|
Haho!
Tudja valaki, ki van ezen a képen Puskás Peti mellett?
http://velvet.hu/celeb/2012/06/15/az_ev_legnagyobb_ugyfelpartija_volt_a_comet/#gallery_3041238|3041234
Tudja valaki, ki van ezen a képen Puskás Peti mellett?
http://velvet.hu/celeb/2012/06/15/az_ev_legnagyobb_ugyfelpartija_volt_a_comet/#gallery_3041238|3041234
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.