Átadták a VIVA Comet-gömböket!
2012. június 15. 09:22
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
De az a kritikus nagy volt.....xD
2012. június 15. 09:25
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szegény Pixie Lott! Ha bemutathatnám neki Magyarországot, biztos nem a..sztárjainkkal kezdtem volna! Szegény! Így most már biztos nem jön hoizzánk többször!
És a díjátadó, nos, szerintem a "nyertesek" (bár az én szememben sosem lesznek ezek előadók) mindent elmondanak a gála színvonaláról.
Sosem nézek vivát, anyukám nézte
tegnap! Én pont arra jártam, kb. 1 percet láttam belőle, akkor pont a fantasztikus Éder Krisztiánt interjúvolták meg és az egy perc alatt megállapítottam, hogy ez a gyerek még mindig nem tud normálisan beszélni! A dalai katasztrofálisak és ő maga is antipatikus mint gyakorlatilag az összes többi.
Meg, azt még nem is írtam bele, hogy Sanyóca...a magyar Jim Carrey! Ezen muszáj nevetnem, hát megáll az eszem!
Mewg ott van az a kisgyerek is.
Ennyire nincs pénze a vivának, hogy pisiseket kell alkalmaznia műsorvezetőnek?!?
És a díjátadó, nos, szerintem a "nyertesek" (bár az én szememben sosem lesznek ezek előadók) mindent elmondanak a gála színvonaláról.
Sosem nézek vivát, anyukám nézte
Meg, azt még nem is írtam bele, hogy Sanyóca...a magyar Jim Carrey! Ezen muszáj nevetnem, hát megáll az eszem!
Mewg ott van az a kisgyerek is.
2012. június 15. 09:28
|
|
zitta a giziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.09. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 140430 offline
|
Sp igaazán nem kéne oda
2012. június 15. 09:45
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Az egész Viva cumet úgy a hogy van SZÁNALMAS.Mondjuk mit is vártam.A nyertesek pedig önmagukért beszélnek.Egyedül Tóth Gabi,aki megérdemelte.Lehet,hogy Gabi kihívó,de legalább ő tud énekelni.A többi no comment.Pixie Lottnak pedig megvan a véleménye rólunk.Remélem nem meséli ezt el Amerikában senkinek,mert akkor még ott is rajtunk fognak röhögni.Gratulálok Magyarország,idén is sikerült lejáratni magunkat!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. június 15. 11:03
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Voltam olyan önkínzó, hogy végignéztem. (Na jó, főleg azért, mert az egyik résztvevő lapja az enyém.) Néha nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek? Úgyhogy inkább a barátnőmmel beszéltem a FB-on.
Egyedül Puzséron szakadtam. Egyedül ő merte kimondani az igazat, méghozzá poénosan. Gabi a beszédében, meg azt hitte, hogy vicces. Hát nem.
2012. június 15. 11:11
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
egyiknek sem örülök
2012. június 15. 11:24
Látványos volt meg minden csakhogy eggyel szúrták el. A hangtechnikával. Eléggé szarul lehetett a beszédet főleg az éneket hallani. De ahogy észre vettem minden évben azt elszúrják szóval nem volt túlságosan nagy újdonság.
2012. június 15. 11:39
|
kobeúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 153580 offline
|
Nem tudom, kinek-kije ez az Sp, de már rohadtul unalmas... Erősszakal leakarják nyomni az enberek torkán!Hányingerem van a csávótól, nagyon erőltettetnek tartom...
2012. június 15. 12:03
|
|
Adryn Vassúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 171882 offline
|
ahh elfelejtettem
2012. június 15. 12:07
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Adryn Vass @ 2012.06.15. 12:03)
ahh elfelejtettem 
Fogják ismételni, ebben biztos vagyok. Nekem elég volt egyszer végighallgatni.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. június 15. 12:44
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Az tuti valakinek a zsebében van ez a homár SP, meg a fostalicska Tóth Gabi mert ezek még akkor is nyernének ha nem is lennének jelölve.
Belenéztem ebbe a vörösszőnyegbe Pixie tényleg aranyos csajszi mint 1-2 videóban amit csekkoltam tőle, legalább nem játssza az eszét.
Amit a Viva csinál,hogy ugyanazok mennek évek óta, botrány mintha valami óvoda lenne a csatorna, kineveli ezeket a média hulladékokat.
Nem értem magukat nem érzik gáznak azzal,hogy 10 magyar meg 10 külföldi nevet feltudnak sorolni előadókból?
Puzsér nyugodtan mehet a francba azzal,hogy itt megjelent saját köpte le, ezzel a díjátadással.
Belenéztem ebbe a vörösszőnyegbe Pixie tényleg aranyos csajszi mint 1-2 videóban amit csekkoltam tőle, legalább nem játssza az eszét.
Amit a Viva csinál,hogy ugyanazok mennek évek óta, botrány mintha valami óvoda lenne a csatorna, kineveli ezeket a média hulladékokat.
Nem értem magukat nem érzik gáznak azzal,hogy 10 magyar meg 10 külföldi nevet feltudnak sorolni előadókból?
Puzsér nyugodtan mehet a francba azzal,hogy itt megjelent saját köpte le, ezzel a díjátadással.
2012. június 15. 13:09
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez a Sanyóca egy idegesítő kis majom. Sosem lesz Jim Carrey. Amúgy meg egyik se nagyon érdemelte meg a gömböt...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.