Átadták a VIVA Comet-gömböket!
2012. június 21. 16:58
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
Jújjjj most biztos világvége lesz, hogy a barbi baba és liszt nem kapott díjat... anya csak ennyit mondott amikor belenézett a műsorba: kik ezek a senkiháziak? ismernem kellene őket? - mondtam neki, nem ezek tudod a mai magyarország senkijei! nem kell ismerned őket! 10-15 év múlva emlékezni fog rájuk valaki? talán Sp-re hogy AIDS-t mindenkinek! de másra sem... eltűnnek a pöcegödörbe ahová valójában valók!
2012. június 21. 19:39
|
|
grétaa98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.14. Hozzászólás: 620 Csatolások: 0 Azonosító: 160576 offline
|
Minden évben Tóth Gabi a legjobb női előadó és SP a legjobb férfi előadó...és szerintem Tóth Gabi nem érdemli meg mert semmi olyan igazán jót nem mutat fel szép hangja van meg minden de semmit nem csinál, nem tudom hogy az ilyen miért kapja meg mindig!! SP se érdemli meg szerintem mert a számai jóformán mind ugyanolyan ritmusú,stílusú,és ez egy idő után unalmas.Igazán nyerhetne valaki más is aki valami izgalmasat felmutat!!
2012. július 07. 00:47
Tóth Gabinak nagyon örültem mert nagyon megérdemelte!
Viszont az Anti Fitness Club megérdemelte volna hogy megnyerjék a legjobb együttesnek járó díjat, mert ebben az évben rengeteget letettek az asztalra!
2012. július 18. 10:46
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Ahhoz képest,hogy SP-t mennyien utálják (én se szeretem) a magyar hírességek közül neki van a legtöbb követője a Twitteren,és mér háromszor is történelmet írt díjátadón.Rajta kívül még senki nem nyert egyszerre két kategóriában a Cometen (ő már kétszer is),és a 2010-es Bravo Ottón is egyszerre három kategóriában nyert (amire azóta sem volt példa).Ezt nem azért írtam,mert SP-fan vagyok,én se szeretem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: