Június 14-én este egy látványos, minden eddiginél extrémebb műsor keretében osztották ki a magyar könnyűzene elmúlt 12 hónapjának legjobbjai között a nekik járó VIVA Comet gömböket. A díjátadóra minden jegy elkelt, a több ezres közönség lángcsóvák és lenyűgöző koreográfiák közepette ünnepelte Magyarország legjobb előadóit, akik mellett Pixie Lott, a népszerű brit énekesnő is fellépett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Átadták a VIVA Comet-gömböket!
2012. június 15. 07:25
Gratulálok nekik!
Nagyon jó előadások voltak tényleg! Tolva Renátá-nak szurkoltam, de Tóth Gabi 4 év után már tényleg megérdemelte!
2012. június 15. 07:27
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Csak Én nem tudok komolyan venni egy olyan díjátadót, ahol a LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓnak járó díjat SP kapja?
6 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
elena21,
selena_taylor_fan,
Twilight6,
An_d_a,
Sally Sparrow
2012. június 15. 07:47
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem értem,hogyan lehet még mindig SP a legjobb férfi előadó.nincs semmi bajom krisztiánnal,nem szokásom piszkálni,de az,hogy megint ő nyert 2 gömböt...nem tartom sokra a VIVA "gálát",de ahogy előttem is írták,én sem tudom így komolyan venni ezt a "díjátadót".
pixie miatt belenéztem a közvetítés végébe,de ő sem volt annyira egetverően jó.bár az előadása tetszett,becsúszott szerintem pár hamiskás hang.
pixie miatt belenéztem a közvetítés végébe,de ő sem volt annyira egetverően jó.bár az előadása tetszett,becsúszott szerintem pár hamiskás hang.
2012. június 15. 07:48
|
luzuhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 158402 offline
|
ez a legszarabb comet vl eddig..mien "előadókat' jelöltek már...egyedül tóth gabi aki megérdemelte..Lola hol maradt egyébként? meg a közönség is olyan unott! -.-""
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 15. 08:20
Idézet (Pöttömke @ 2012.06.15. 07:27)
Csak Én nem tudok komolyan venni egy olyan díjátadót, ahol a LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓnak járó díjat SP kapja? 
No igen... Az, hogy nem tud énekelni..szinte tény. Valószínűleg sokkal gazdaságosabb a stúdiókban feltúrbózni nem létező hangját, mert nincs az a pénz és nincs az az énektanár, ami/aki képes lenne neki hangot varázsolni.
De! Az a röhej, hogy "előadni" se képes. A Megasztárban szem ill. fültanúi lehettünk. Olyan, mintha Pulitzer-díjat kapna az, aki a Wikipédiáról ollózott össze egy szakanyagot. Fogalmam sincs, hogy ki futtatja őt.
2012. június 15. 08:21
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Én örültem mindenkinek ! ♥
Vecának jobban örültem volna de Gabit is nagyon szeretem ! Meg érdemelte ő is !!!!♥
Vecának jobban örültem volna de Gabit is nagyon szeretem ! Meg érdemelte ő is !!!!♥
2012. június 15. 08:37
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Pixie Lott ö a legjobb de a többienek is örültem..
2012. június 15. 08:38
|
|
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 offline
|
Nagyon rossz volt a közvetítés. A "vörösszőnyegen" készített riportokat egyáltalán nem lehetett hallani a tévében (mert én ott néztem volna) és aztán többször a színpadi beszédet sem lehett hallani. Nem is néztem végig, élvezhetetlen volt....
2012. június 15. 08:55
Pixie Lott-ot megnéztem volna. Sp? Ha ő számít a legjobbnak, akkor Magyarország zenei téren igencsak lesüllyedt!
2012. június 15. 08:57
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
ennyire rossz hangosítás csak akkor volt mikor az eurovizíóra voltak a döntők, borzalmas volt. És hát ez előadások is; khmm, szépen mondva sz*r volt.
Ez durván arcba csap mikor a legjobb FÉRFI előadó díjjat Sp kapja.
Ez durván arcba csap mikor a legjobb FÉRFI előadó díjjat Sp kapja.
2012. június 15. 09:21
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Néztem...Csak azért mert Düki is fellépt,ő táncolt Pixie Lott mögött...
Nem értem hogy Sp miért nyer minden évben,főleg most 2-t is....:/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.