Avril Lavigne mindig is saját ruhamárkát akart
2012. június 14. 20:31
doriella egyet értek!!!!!!!! én sem követem a divatot. minek? utána meg jön valami más cucc.. semmi értelme.
saját kedv szerint öltözni a legjobb.
2012. június 14. 20:35
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Gaga5000
Szerintem Avril nagyon szép lány! Hát ha megteheti akkor legyen saját ruhmárkája!
ojoga
legyen saját ruhamárkája!! még nem is láttam magassarkú
ban nagyon!
Jó lenne, ha nem csak a címet olvasnátok el Szerintem Avril nagyon szép lány! Hát ha megteheti akkor legyen saját ruhmárkája!
ojoga
legyen saját ruhamárkája!! még nem is láttam magassarkú
ban nagyon!
2012. június 15. 08:41
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Imádom a stilust tehát okkkk..
2012. június 16. 11:47
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Avrilnek remek stílusérzéke van, jó ruhái lennének. Ez a ruha is nagyon szép, Avril tudja mi a jó!
2012. június 16. 16:31
hát mint legnagyobb fan kommentje..nem annyira tetszik ez a haj,de jobb mint az előző,mert az rémes volt.pedig Avrilnek van a legjobb stílusérzéke,és végre olyan valaki csinál divatmárkákat akinek van érzéke a divathoz.ez a haj mondjuk nem is annyira rossz,jobb mint mondjuk kesháé
amúgy meg:
imádom
amúgy meg:
imádom
2012. június 19. 16:23
|
|
Heni.0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 140469 offline
|
Ha így gondolkodunk, akkor nagyon ügyes, láttam a honlapot. Nekem is az az álmom, hogy új ruhákat tervezzek, és örülnék, ha az Abbey Dawn kollekció eljutna Magyarországra is, mert nagyon tetszenek nekem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: