Adele: „Meghalnék, ha egy exem dalt írna rólam”
2012. június 14. 21:10
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
szerintem meg 10 év múlva amikor meghallgatja csak mosolyogni fog és eszébe jut az a sok emlék a jó és rossz pillanatok egyaránt de az érzés a férfi iránt közel sem lesz ugyanaz. szóval nem lesz se neki sem a férjének sem ciki mert ami volt az elmúlt. minden és mindenki változik. az érzések is.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 14. 21:29
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Adele legalább tényleg az őszinte érzéseiről énekel.Saját maga írja a dalait,és így tényleg a saját érzéseit énekli.Igazából nekem azzal sincs bajom,hogy valaki nem maga írja a dalait,hanem dalszövegírók megírják neki,de nekem ez olyan,hogy akkor akkora dalszövegíró érzéseit énekli,nem a sajátját.És az is nagyon tetszik,ahogy a volt barátjáról beszél.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 14. 22:50
Szerintem semmi baj nincs abban h az exéről írja a dalokat. Kiről írja ha nem róla , nem az érzelmeiről , a bánatairól , tapasztalatairól? Ezért imádom Adelet , a dalait , mert érzéssel énekel , és nem tucatzenét hallunk tőle. A színpadon Ő maga van , és nem egy jó szövegíró, aki mindent megcsinál az énekes helyett , neki csak kikell állnia és énekelni. Nem , Adele egy igazi tehetség. Imádom !
2012. június 15. 08:41
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Kriszti10 tejes mérteékbe egyet tudok veled érteni..
2012. június 15. 14:47
Adeleben azt imádom,hogy a mai világban él egy igazi tehetség,aki nem éppen a szépségéről híres,de ittm,ahol Lédigatya pucérra vetkőzött,végre van valaki,aki nem a botrányaiból él!És Nagyon aranyos,szerény lány
2012. június 20. 21:46
2012. június 29. 16:57
Szerintem addig amíg a saját érzéseiről ír dalszöveget, nincs semmi baj.
Bár én nem tudnám elviselni, ha rólam írnának dalt. (Habár ez soha nem fog előfordulni...)
Bár én nem tudnám elviselni, ha rólam írnának dalt. (Habár ez soha nem fog előfordulni...)
2012. június 30. 09:07
hát,majd amíg babázik,lesz miről írnia...(merthogy gyereket vár)
2012. október 08. 13:49
|
|
jennuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 182392 offline
|
Abszolut nem gáz, hog az exéről ír. Miről írjon az ember ha nem az aktuális dolgairól? 10év múlva ha vissza hallgatják csak annyi lesz a válasz, hogy hátvolt egy ilyen korszak is. Meg valamire az exek is jók voltak, hogy szenzáció szülessen. Már megérte.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.