Látványos rövidfilmmel készült rajongóinak a J-Pop királynője, Namie Amuro. A videoklip az In The Spotlight (Tokyo) című dalhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rivaldafényben táncol Namie Amuro új klipjében
2012. június 14. 14:04
|
|
tiramisufagyiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177746 offline
|
hűű szép a csaj.bár nemtom ki az
)
2012. június 14. 14:05
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Ezkiez? xd egyre több az ilyen utcán felkapott sztár, akik semmitse érnek...-.-
2012. június 14. 14:12
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Beckybecky @ 2012.06.14. 14:05)
Csak úgy elárulom neked, hogy ő NEM "egy utcán felkapott sztár, aki semmit sem ér", hiszen már 20 éve énekel..de attól, hogy nem ismered és talán a zenéje sem tetszik nem kellene így beszélned róla..
2012. június 14. 15:37
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én imádom Namie számait!! szerintem ő egy nagyszerű énekesnő....és ez a szám és klip is szuper lett
2012. június 14. 16:11
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Fantasztikus lett, a szám és a klip is.
Namie gyönyörű, mint mindig.
Mondhatnám azt is, hogy az értelmes embereknél ilyenkor száll ki az a nagy értelem a fejéből. Ha nem ismered akkor minek írsz a cikkhez hozzászólást? - gondolom azért, hogy több legyen. Vagy talán tévedek?? Nos, de ha már most jó kedvemben vagyok ne rontsák már el az ilyen emberek. Namie Amuro egy japán énekesnő, vagyis a j-pop műfaj képviseli már 20 éve. Az egyik legcsodálatosabb énekesnő a világom. Mindemellett gyönyörű hanggal van megáldva. Értelmes ember aki egyben egy egy gyermekes édesanya is. Nem utcán felkapott dizni csillag, érdemes még egy koncert felvételt is megnézni róla, mert egyáltalán nem énekel hamisan. Ajánlom, hogy megnézd szerintem remek koncertje volt és gyönyörű a hangja is.
Ha ettől a hozzászólásodtól jó a kedved akkor legyen. Nem felkapott sztár egyáltalán. Namie 20 éve foglalkozik, és fejleszti énekesi karrierjét ami nagy sikerrel tör előre. Mivel nem is ismered, és fogalmad sincsen róla, hogy ki akkor nem nyilvánítsd ki a negatív véleményedet első ránézésre. Mert szerintem ez már sokak számára fárasztó, és szánalmasnak találják ahogyan én is!
Idézet (DoooDuu @ 2012.06.14. 15:15)
okééé. de ki ez?? 
Mondhatnám azt is, hogy az értelmes embereknél ilyenkor száll ki az a nagy értelem a fejéből. Ha nem ismered akkor minek írsz a cikkhez hozzászólást? - gondolom azért, hogy több legyen. Vagy talán tévedek?? Nos, de ha már most jó kedvemben vagyok ne rontsák már el az ilyen emberek. Namie Amuro egy japán énekesnő, vagyis a j-pop műfaj képviseli már 20 éve. Az egyik legcsodálatosabb énekesnő a világom. Mindemellett gyönyörű hanggal van megáldva. Értelmes ember aki egyben egy egy gyermekes édesanya is. Nem utcán felkapott dizni csillag, érdemes még egy koncert felvételt is megnézni róla, mert egyáltalán nem énekel hamisan. Ajánlom, hogy megnézd szerintem remek koncertje volt és gyönyörű a hangja is.
Idézet (Beckybecky @ 2012.06.14. 14:05)
Ha ettől a hozzászólásodtól jó a kedved akkor legyen. Nem felkapott sztár egyáltalán. Namie 20 éve foglalkozik, és fejleszti énekesi karrierjét ami nagy sikerrel tör előre. Mivel nem is ismered, és fogalmad sincsen róla, hogy ki akkor nem nyilvánítsd ki a negatív véleményedet első ránézésre. Mert szerintem ez már sokak számára fárasztó, és szánalmasnak találják ahogyan én is!
1 felhasználónak tetszik:
Lilla2
2012. június 14. 16:26
|
|
puszedli0510új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156727 offline
|
hallottam már róla,bár nem ismerem a számait...ez az első amit meghallgattam tőle,de tetszik,szóval esszem utána nézek pár zenéjének
és még ha én nem is ismerem akkor se kéne fikázni,mert mindig azt mondják hogy a k-pop meg a j-pop hallgathatatlan,pedig ez nem igaz!!és az a baj hogy azok mondják akik még egy számot se hallgattak meg belőlük...ebből a dalból mennyit hallgattatok meg mielőtt lefikáztátok?15másodpercet?-.-
2012. június 14. 20:41
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Nem vagyok nagy rajongója, de ez a dal kifejezetten tetszik.
A hangja csodálatos, mint mindig és a klipben is csodálatosan néz ki.
A klip nagyon tetszik, Tokyo nagyon gyönyörű.
A klip nagyon tetszik, Tokyo nagyon gyönyörű.
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae
2012. június 15. 08:43
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Egész jó lett
2012. június 24. 14:22
|
|
Adrika9200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 178504 offline
|
Namie Amuro egy csodálatos nő. Már 7 éve nagy rajongója vagyok:-)
És ilyen szánalmas, buta beszédű, primitiv senkik pedig dugják a seggükbe az ujjukat inkább mint hogy ilyen célból használják a klaviaturát!! ENNYI
Namie 4 EVER
És ilyen szánalmas, buta beszédű, primitiv senkik pedig dugják a seggükbe az ujjukat inkább mint hogy ilyen célból használják a klaviaturát!! ENNYI
Namie 4 EVER
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.