Adam Lambert és Britney Spears a két legszexibb zenei előadó
2012. június 13. 15:57
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Britney gratulálok! 
2012. június 13. 16:02
Buburkán mi a szexi? A hatalmas púpja vagy a nyeszlett teste?
Ezt bírom, mikor az elvakult rajongók szavaznak mindenre, csak mert a kis kedvencük ott a jelöltek között.
Ezt bírom, mikor az elvakult rajongók szavaznak mindenre, csak mert a kis kedvencük ott a jelöltek között.
2012. június 13. 16:06
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Tény mind2 szexisek de akkor se őket választottam volna..
2012. június 13. 16:07
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Adam teljesen megérdemli ezt a címet, nemcsak a kifinomult érzéke a divat felé és a megjelenése végett, hanem a személyisége miatt is; hiszen intelligens, vicces, és az egyik legjobb srác a világon. Érdemes megnézni a tweetjeit és interjúit, és megismerni, milyen nagyszerű ember is Ő. Már volt szuper szexi, dögös, kompromittáló, és vitathatatlanul aranyos. Nálam ő a győztes. Ő az, akinek minden stílus jól áll. Britney pedig már elég ideje van a szakmában ahhoz, hogy vitathatatlanul győzzön. Bár szerintem Katy szexisebb.
2012. június 13. 16:08
Ízlések és pofonok, de, hogy Bieber több szavazatot kapjon, mint Enrique... ez viccnek nem rossz
A női résznél szerintem Beyonce sokkal inkább megérdemelte volna az első helyezettet, hogyha már a lista alapján kellene választani.
2012. június 13. 16:08
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Nekem pasiknál:
Chris Brown & Usher
Csajoknál:
Rihanna,Beyoncé,Demi Lovato és J.Lo
Chris Brown & Usher
Csajoknál:
Rihanna,Beyoncé,Demi Lovato és J.Lo
2012. június 13. 16:09
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Gratulálok Adam Lambertnek
!De azt nem értem hogy justin Bieber hogy francba szexibb mint Enrique Iglesias vagy Bill Kaulitz vagy Bruno Mars ki az a hülye aki szerint ez a kis takony Bieber gyerek szexi???Gratula Btitney-nek is!
2012. június 13. 16:12
Britney-nek nagyon örülök
Ő tényleg megérdemli. Adam se néz ki rosszul egyébként, de szerintem Erique szexisebb
2012. június 13. 16:18
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Adam teljes mértékben megérdemelte, megvan benne minden, ami egy legszexibb cím győztesének kell!
Én Britney heylében mást képzeltem el, mondjuk Katy Perry-t vagy Beyoncé-t.
Én Britney heylében mást képzeltem el, mondjuk Katy Perry-t vagy Beyoncé-t.
2012. június 13. 16:25
Tényleg ők a legjobbak
Azért meglepődtem,hogy a többiek ennyire alulmaradtak ..
2012. június 13. 16:45
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
hát még szép h Adam*-*
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: