A 2NE1 júliusban visszatér
2012. június 13. 20:19
Ugyan nekem nem ők a fő kedvenceim, de elismerem tehetségesek.
Nem szoktam olyan cikkhez hozzá szólni amit én írtam, de egy észrevételemet azért muszáj leírnom.
Mindig minden hozzászólást elolvasok ami egy-egy cikkemhez érkezik és némelyiken különösen jót derülök. Főleg azokon amiknek némelyike a szeméthez hasonlítja a kpop-ot és ezeknek legtöbbje életében nem is hallotta ezt a kifejezést csak hozzá szól, mert unatkozik. Persze szólásszabadság van, csak némely ember azért átlépi ennek az ízléses határát, de őszintén mit is várok az ilyenektől.
Sajnos nekünk k-pop fanoknak el kell fogadni, hogy az ázsiai előadókhoz sose fognak jól állni. Persze ahány ember annyi fajta ízlés, de kulturáltabb emberek nem szólnak olyanhoz hozzá amit nem szeretnek vagy nem ismernek (és ez nem csak erre a cikkre igaz). Vagy ha igen akkor se úgy, hogy "sz*r", "hányadék" meg hasonlók.
Emberek, hová fajul ez a világ?
/ha esetlegesen bele tapostam valakinek a lelki világába nyugodtan forduljon az ombudsmanhoz vagy postázza el a pszichológus költségeit/
Nem kivánok se vitát kezdeményezni, se folytatni, csak ha nekik szabad akkor nekem is le kell írnom amit gondolok..
Nem szoktam olyan cikkhez hozzá szólni amit én írtam, de egy észrevételemet azért muszáj leírnom.
Mindig minden hozzászólást elolvasok ami egy-egy cikkemhez érkezik és némelyiken különösen jót derülök. Főleg azokon amiknek némelyike a szeméthez hasonlítja a kpop-ot és ezeknek legtöbbje életében nem is hallotta ezt a kifejezést csak hozzá szól, mert unatkozik. Persze szólásszabadság van, csak némely ember azért átlépi ennek az ízléses határát, de őszintén mit is várok az ilyenektől.
Sajnos nekünk k-pop fanoknak el kell fogadni, hogy az ázsiai előadókhoz sose fognak jól állni. Persze ahány ember annyi fajta ízlés, de kulturáltabb emberek nem szólnak olyanhoz hozzá amit nem szeretnek vagy nem ismernek (és ez nem csak erre a cikkre igaz). Vagy ha igen akkor se úgy, hogy "sz*r", "hányadék" meg hasonlók.
Emberek, hová fajul ez a világ?
/ha esetlegesen bele tapostam valakinek a lelki világába nyugodtan forduljon az ombudsmanhoz vagy postázza el a pszichológus költségeit/
Nem kivánok se vitát kezdeményezni, se folytatni, csak ha nekik szabad akkor nekem is le kell írnom amit gondolok..
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae17
2012. június 13. 20:46
Idézet (Saranghae @ 2012.06.13. 17:21)
Már kíváncsian várom, a Be Mine számuknál kicsit csalódtam, de attól függetlenül aranyosak voltak benne. Kíváncsi vagyok az tuti, remélem olyan lesz a visszatérésük, mint a BIGBANG-é mert akkor csak meghajolni tudok majdan előttük.
Egyetértek, én is remélem, hogy hasonlóan nagyot fognak szólni mint a Big Bang, bár nincs felőle kétségem, hogy úgy lesz.
Saranghae
2012. június 14. 06:31
Idézet (Porcicca @ 2012.06.13. 19:47)
Aki azt állítja, hogy a koreai zene hallgathatatlan, hazudik.
Komolyan azt gondoljátok hogy Usher, Pitbull, Ne-Yo,Dévid Tömeg Getta, meg a többi amerikai énekes nyávogása többre értekelendő? Ó ugyan dehogy. Csak azért, mert Amerika gyártja a legtöbb tucatzenét, nem feltétlenül különlegesebbek attól, sőt.
A koreai bandák közül az SNSD tudott igazán megfogni, ők nem annyira, de azért sok sikert nekik.
Komolyan azt gondoljátok hogy Usher, Pitbull, Ne-Yo,Dévid Tömeg Getta, meg a többi amerikai énekes nyávogása többre értekelendő? Ó ugyan dehogy. Csak azért, mert Amerika gyártja a legtöbb tucatzenét, nem feltétlenül különlegesebbek attól, sőt.
A koreai bandák közül az SNSD tudott igazán megfogni, ők nem annyira, de azért sok sikert nekik.
Tudod, sok ember számára, ami amerikai, az csak jó lehet, akármilyen ** is, de ami ázsiai, az csak rossz és nyomorék lehet. Ezt hívják úgy, hogy beszűkült látókör és szemellenzősség. Én pl. mindent előbb meghallgatok, függetlenül attól, honnan jön, utána nyilatkozom. De sokan látás/hallás nélkül ítélnek el dolgokat, csak mert Ázsiából jön.
Porcicca
2012. június 14. 07:12
|
|
puszedli0510új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156727 offline
|
úristen^^ már alig várom,tuti ez is király lesz,mint már azt megszoktuk a lányoktól:) hajrá 2NE1^^<3<3
2012. június 14. 15:38
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én imádom őket!!
2012. június 18. 12:52
|
|
Jessica1214új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 177141 offline
|
De jó
)))))))))))
2012. június 30. 01:03
|
|
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline
|
Csúszik v. nem, türelmesen várunk rátok^^
2012. július 03. 20:49
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Utálom őket.
De most komolyan, ez a Park Bom annyira tehetségtelen, hogy az nem igaz.
Mármint hamisnak nem hamis, csak egyszerűen semmi hangja van.
Meghallgattam énekelni, hogy nehogy valaki azt mondja, alaptalanul ítélkezek, és az eredmény nem túl bíztató. Egyszerűen nincs tehetségük az énekléshez, és kész.
Amúgy szerintem nem fognak sokáig a köztudatban maradni, előbb vagy utóbb elvesznek a süllyesztőben, oszt kész.
2012. július 04. 14:26
|
|
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline
|
te vasasreka8!! Ha nem tetszik vmi akk nem kell kommentálni vili!!! Am meg nem tom melyik bolygón élsz ugyanis Park Bomnak elképesztő hangja van ráadásul a csapatban ő a legtehetségesebb!! Sztem elnéztél vmit de nagyon!!
2012. július 04. 14:58
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Idézet (BlazeB @ 2012.07.04. 14:26)
te vasasreka8!! Ha nem tetszik vmi akk nem kell kommentálni vili!!! Am meg nem tom melyik bolygón élsz ugyanis Park Bomnak elképesztő hangja van ráadásul a csapatban ő a legtehetségesebb!! Sztem elnéztél vmit de nagyon!!
Mivan, fáj az igazság?
2012. július 04. 19:43
|
|
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline
|
Igen aláírom mindenkinek joga van vélemény nyilvánitáshoz de azt nem birom hogy ha egy nagyon tehetséges embert lepocskondiáznak mint te!! Tessék itt a bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=N1sLg1RkiZ4
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.