Idézet (susurrus @ 2012.06.13. 20:11)
Igen, sajnos ez így van, ez a fórum pedig élő példa rá, hogy az emberek mennyire készpénznek vesznek egy cikket...
Én már semmit nem hiszek el, amit pletykamagazinokban olvasok, amióta a Best olyan irományt rittyentett kedvencemről (Gary Oldman), hogy nem tudtam, sírjak-e, vagy nevessek, vagy tűzre dobjam. Pláne, mikor arról írtak, hogy a fia végre megbocsátott neki (hehhh??), és csatoltak egy olyan képet, amin az utcán búcsúzóul megölelik egymást Ryan Goslinggal

Oh no. Ez a két jómadár ne ölelgesse egymást ha nem én vagyok középen.
Idézet (Bessie @ 2012.06.13. 20:04)
És mennyi ilyen ártó cikket írnak állandóan! Olvashattátok, hogy van, aki nem ismeri Bale-t,

és az egy ilyen cikk olvasása után valószínűleg el is fogja hinni, amit olvas. Csak abba nem gondolnak bele, hogy amit leírnak, az nem egy kőbe vésett szabály! Legtöbb cikk személyes hangvételű, és már a cikk közben meg próbálják vezetni az embert, hogy mindenki azt gondolja, amit az író.
Szóval a legtöbb cikk igenis szubjektív, mondjon bárki bármit. Nagyon ritka olyan cikket olvasni (még itt is), ami mentes az ilyen dolgoktól.

A média piszkos dolog. Átkozottul mocskos. Előkerítettem már ennek a cikknek az eredetijét, én a digitalspy oldalon találtam rá és az eredeti cikk szövege is bűzlik. Vegyük úgy, hogy nem vagyok Bale fan de akkor is szembetűnő néhány, a könyvben megjelenő téma, tessék figyelni... A cikk szerint ketten pályáztak eddig összesen 5 'közös' szerepre. Interesting. Természetesen világos mint a vakablak hogy erre of course 100% az esély.

Pont ők ketten, ugyanarra az öt szerepre.
"Christian too had gone up for the part of Jack Dawson in Titanic but was told that James Cameron didn't want two British lead actors playing the two leads who were both supposed to be American."
"Over the years, Christian had lost This Boy's Life and What's Eating Gilbert Grape to DiCaprio. Christian had read for the part of Mercutio in Romeo & Juliet but was told that they had decided to cast an African-American in the part instead."
Bale úgymond csúnyaszóval 'sehol sem volt' még 93-ban. Amerikában eddig sem volt divat ismeretlen, recsegő amerikai akcentussal előrukkolt brit színészt beválogatni. Ezt anno Kate Winslet is megmondta.