Starity

Christian Bale utálja Leonardo DiCapriot!

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 13. 20:04 #41
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (susurrus @ 2012.06.13. 19:52)
Cseppet sem csodálkoznék, ha ez a Cheung sokat olvasná az imdb fórumait. Ott már évek óta megy a harc a két színész RAJONGÓI között, ebből lehet jó szaftos irományt összedobni rohog.gif 
Csak az a sajnálatos, hogy az ismertség egy nagyon kényes dolog... ha egyszer valakit megbélyegeznek (tegyük fel, rosszindulatból, nem is bizonyíthatóan), akkor az a bélyeg egy életre rajta is marad...

És mennyi ilyen ártó cikket írnak állandóan! Olvashattátok, hogy van, aki nem ismeri Bale-t, fear.gif és az egy ilyen cikk olvasása után valószínűleg el is fogja hinni, amit olvas. Csak abba nem gondolnak bele, hogy amit leírnak, az nem egy kőbe vésett szabály! Legtöbb cikk személyes hangvételű, és már a cikk közben meg próbálják vezetni az embert, hogy mindenki azt gondolja, amit az író. rolleyes.gif
Szóval a legtöbb cikk igenis szubjektív, mondjon bárki bármit. Nagyon ritka olyan cikket olvasni (még itt is), ami mentes az ilyen dolgoktól. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, susurrus
2012. június 13. 20:11 #42
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (Bessie @ 2012.06.13. 20:04)
És mennyi ilyen ártó cikket írnak állandóan! Olvashattátok, hogy van, aki nem ismeri Bale-t, fear.gif és az egy ilyen cikk olvasása után valószínűleg el is fogja hinni, amit olvas. Csak abba nem gondolnak bele, hogy amit leírnak, az nem egy kőbe vésett szabály! Legtöbb cikk személyes hangvételű, és már a cikk közben meg próbálják vezetni az embert, hogy mindenki azt gondolja, amit az író. rolleyes.gif 
Szóval a legtöbb cikk igenis szubjektív, mondjon bárki bármit. Nagyon ritka olyan cikket olvasni (még itt is), ami mentes az ilyen dolgoktól. rolleyes.gif

Igen, sajnos ez így van, ez a fórum pedig élő példa rá, hogy az emberek mennyire készpénznek vesznek egy cikket...
Én már semmit nem hiszek el, amit pletykamagazinokban olvasok, amióta a Best olyan irományt rittyentett kedvencemről (Gary Oldman), hogy nem tudtam, sírjak-e, vagy nevessek, vagy tűzre dobjam. Pláne, mikor arról írtak, hogy a fia végre megbocsátott neki (hehhh??), és csatoltak egy olyan képet, amin az utcán búcsúzóul megölelik egymást Ryan Goslinggal _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie
2012. június 13. 20:47 #43
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (susurrus @ 2012.06.13. 20:11)
Igen, sajnos ez így van, ez a fórum pedig élő példa rá, hogy az emberek mennyire készpénznek vesznek egy cikket...
Én már semmit nem hiszek el, amit pletykamagazinokban olvasok, amióta a Best olyan irományt rittyentett kedvencemről (Gary Oldman), hogy nem tudtam, sírjak-e, vagy nevessek, vagy tűzre dobjam. Pláne, mikor arról írtak, hogy a fia végre megbocsátott neki (hehhh??), és csatoltak egy olyan képet, amin az utcán búcsúzóul megölelik egymást Ryan Goslinggal _nevet.gif

Oh no. Ez a két jómadár ne ölelgesse egymást ha nem én vagyok középen. biggrin.gif

Idézet (Bessie @ 2012.06.13. 20:04)

A média piszkos dolog. Átkozottul mocskos. Előkerítettem már ennek a cikknek az eredetijét, én a digitalspy oldalon találtam rá és az eredeti cikk szövege is bűzlik. Vegyük úgy, hogy nem vagyok Bale fan de akkor is szembetűnő néhány, a könyvben megjelenő téma, tessék figyelni... A cikk szerint ketten pályáztak eddig összesen 5 'közös' szerepre. Interesting. Természetesen világos mint a vakablak hogy erre of course 100% az esély. 110.gif Pont ők ketten, ugyanarra az öt szerepre. 110.gif

"Christian too had gone up for the part of Jack Dawson in Titanic but was told that James Cameron didn't want two British lead actors playing the two leads who were both supposed to be American."

"Over the years, Christian had lost This Boy's Life and What's Eating Gilbert Grape to DiCaprio. Christian had read for the part of Mercutio in Romeo & Juliet but was told that they had decided to cast an African-American in the part instead."

Bale úgymond csúnyaszóval 'sehol sem volt' még 93-ban. Amerikában eddig sem volt divat ismeretlen, recsegő amerikai akcentussal előrukkolt brit színészt beválogatni. Ezt anno Kate Winslet is megmondta.
4 felhasználónak tetszik: Bessie, Fonzie, susurrus, Running Fool
2012. június 13. 20:56 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.13. 20:47)
Oh no. Ez a két jómadár ne ölelgesse egymást ha nem én vagyok középen.  biggrin.gif 
A média piszkos dolog. Átkozottul mocskos. Előkerítettem már ennek a cikknek az eredetijét, én a digitalspy oldalon találtam rá és az eredeti cikk szövege is bűzlik. Vegyük úgy, hogy nem vagyok Bale fan de akkor is szembetűnő néhány, a könyvben megjelenő téma, tessék figyelni... A cikk szerint ketten pályáztak eddig összesen 5 'közös' szerepre. Interesting. Természetesen világos mint a vakablak hogy erre of course 100% az esély.  110.gif Pont ők ketten, ugyanarra az öt szerepre.  110.gif 
"Christian too had gone up for the part of Jack Dawson in Titanic but was told that James Cameron didn't want two British lead actors playing the two leads who were both supposed to be American."
"Over the years, Christian had lost This Boy's Life and What's Eating Gilbert Grape to DiCaprio. Christian had read for the part of Mercutio in Romeo & Juliet but was told that they had decided to cast an African-American in the part instead."
Bale úgymond csúnyaszóval 'sehol sem volt' még 93-ban. Amerikában eddig sem volt divat ismeretlen, recsegő amerikai akcentussal előrukkolt brit színészt beválogatni. Ezt anno Kate Winslet is megmondta.

Mondjuk mit lehet várni azoktól, akik Leót csak a Titanicból ismerik (Tiszt. kiv.) Christian Bale-ről pedig azt sem tudják, hogy eszik vagy isszák. Matthew McConaughey volt az, aki elől elhoppolta Dicaprio Jack Dawson szerepét. Egy olyan cikkben pedig, ahol a lényeg le van hagyva, könnyen közutálat tárgya lehet egy olyan színész, aki rossz fényben van feltűntetve.
2012. június 13. 21:09 #45
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.06.13. 20:56)
Mondjuk mit lehet várni azoktól, akik Leót csak a Titanicból ismerik (Tiszt. kiv.) Christian Bale-ről pedig azt sem tudják, hogy eszik vagy isszák. Matthew McConaughey volt az, aki elől elhoppolta Dicaprio Jack Dawson szerepét. Egy olyan cikkben pedig, ahol a lényeg le van hagyva, könnyen közutálat tárgya lehet egy olyan színész, aki rossz fényben van feltűntetve.

Semmit. Jó és elég nekik az amit letesznek eléjük az asztalra. rolleyes.gif
Bale-lel amúgy is fasírtban vannak. Colin Farrellt csesztették egy időben most újra jönnek a Bale dolgok. Nagyon jó, hogy közutálat tárgyának akarják kitenni, így aztán biztosan kevesen nézik meg a filmjeit. 110.gif A közutálatról pedig annyit, hogy szánalmas. Bezzeg az alig került be a sajtóba, hogy Bale jól láthatóan elsírta magát az MTV Movie Awardson mikor Heath Ledgerről mutattak videókat a Batman összefoglalóban. Bebökik a rövidd cikkbe, hogy könnyezett, aztán megszólalni is alig tudott, Gary Oldman alig tudja visszatartani a könnyeit, erre a cikk végére beírják, hogy ezzel meg azzal vádolták meg Balet, Gary pedig tavaly nem nyerte meg az Oscart. wtf.gif Hogy jön ez most ide? Valaki sajnálatos halála van megemlítve egy cikkben, végre egy színész, aki igazi érzelmeket MER mutatni a publikum előtt (IGAZI SÍRÁS) és a rágalmaskodással foglalkozunk, Garynél pedig megint azon lovagolunk hogy nem nyert Oscart, miközben nem is erről szól a cikk. A hozzászólásokról meg ne is beszéljünk, mert felbukkan a sok nőverő meg Oscar lúzer komment. Szánalom a köbön.
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, susurrus, Running Fool, Bessie
2012. június 13. 21:16 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.13. 20:47)
A cikk szerint ketten pályáztak eddig összesen 5 'közös' szerepre. Interesting. Természetesen világos mint a vakablak hogy erre of course 100% az esély.  110.gif Pont ők ketten, ugyanarra az öt szerepre.  110.gif 

És mi a helyzet azzal az infóval, miszerint Leo is jelölve volt Patrick Bateman szerepére az Amerikai pszichóban, de Leo nem vállalta, mondván nem tenne jót a karrierjének? mellow.gif
2012. június 13. 21:34 #47
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Biztos fájó lehet neki (vagy nem), ettől függetlenül még egy rossz szó és..... furesz.gif

Amúgy meg ne sírjon a szája, lehet hogy Leo megkapta ezeket a szerepeket, Oscart mégsem kap, a csillagokat is lehozhatná az égből, akkor sem kapna,valaki más is nagyon pikkel rá...:S
Neki pedig van:) Úgyhogy ennyi. Örüljön neki.
2012. június 13. 21:37 #48
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.06.13. 21:16)
És mi a helyzet azzal az infóval, miszerint Leo is jelölve volt Patrick Bateman szerepére az Amerikai pszichóban, de Leo nem vállalta, mondván nem tenne jót a karrierjének?  mellow.gif

Én úgy tudtam, hogy Ewan McGregor volt a másik jelölt. mellow.gif De ha tényleg azt mondta, hogy szerinte ez nem tesz jót a karrierjének, akkor Bale jól tette, hogy bevállalta, én mái napig azt mondom, hogy jól tette. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2012. június 13. 23:30 #49
nincsmegoldas
nincsmegoldas
visszatérő vendég

Státusz"...but what happens when karma, turns right around and bites you?..."
Hozzászólás: 126
Azonosító: 158844
annyira vicces ilyen kommentárokat olvasni, hogy "jaj persze, hogy féltékeny, mert Leo jobb pasi nála, meg tehetségesebb, stb.." amikor már 20-an leírták, hogy kamu a forrás, csak páran ezeket figyelmen kívül hagyják.. az, hogy ki a helyesebb... hát ízlések és pofonok, ezt szerintem nem kéne érvként felhozni egyikük mellett sem... és néhányan komolyan gondolják azt, hogy "már meg sem akarom ismerni, mert milyen beképzelt" ?! úristen... hát én őszintén Christian Bale-t sokkal jobb színésznek tartom, elég csak azt megnézni, hogy milyen filmekben játszott.. nagyon nagy tehetsége van! de Leonardo DiCaprio tehetségével sincs semmi baj...
de páran itt felnőhetnének, mert az ilyen hozzászólások tényleg nagyon irritálóak, amit néhányan produkáltak!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 13. 23:34 #50
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (Running Fool @ 2012.06.13. 21:16)
És mi a helyzet azzal az infóval, miszerint Leo is jelölve volt Patrick Bateman szerepére az Amerikai pszichóban, de Leo nem vállalta, mondván nem tenne jót a karrierjének?  mellow.gif

Én is úgy tudom, hogy Leó volt az első számú jelölt a szerepre, azt már nem tudom, hogy miért nem vállalta, de elképzelhető, hogy ez volt az érvelése unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 14. 07:54 #51
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Várjunk csak egy pillanatra! A féltékenység és az irigység két teljesen különböző dolog! Itt maximum irigységről lehet szó. A féltékenység mindig legalább háromszereplős játszma! Ne keverjük a két fogalmat, nem szinonimái egymásnak, hanem két teljesen más jelentéssel bíró fogalom!
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie, Running Fool
2012. június 14. 09:09 #52
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Én szeretem Leo-t és a filmjeit
2012. június 14. 17:59 #53
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Én szeretem Leonardot és a filmjei is nagyon jók.
2012. június 18. 12:32 #54
Marius
Marius
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 176300
Nekem sem jön be Dicaprio...egy filmet képtelen végignézni amiben ő van..Bale nek viszont olyan színészi ereje van, hogy még a tv-én is akkorát üt, hogy csak pislog az ember..
2012. július 20. 08:32 #55
- törölt felhasználó -    
Hát Leo az a tipikus nyálas mindenki kedvence undormány, akit férfinek sem lehet nevezni... -.-"
2012. július 23. 08:44 #56
leyla113
leyla113
SummerKid

Státuszit's Glambert time! ^^
Hozzászólás: 1096
Csatolások: 3
Azonosító: 180259
hát én Dicapriot nagyon nem bírom. jó színész meg minden, de olyan nyálas a feje hogy hányok tőle. ezzel szemben Christian Bale tehetséges színész, és még jól is néz ki. szóval felesleges az irigység.
2012. július 24. 15:49 #57
BlueSage
BlueSage
visszatérő vendég

StátuszTwitteren keress ;) Facebookomat megadom üziben ha kell. Ja éés nyár vaaaan!!<3
Hozzászólás: 102
Azonosító: 167348
én imádom DiCapriót, teljesen jó, hogy ő kapta meg anno a Titanic-nál a főszerepet. Ha nem ő lett volna, lehet nem szeretném azt a filmet ennyire. DiCaprio jó színész, majdnem tökéletes. Nem érdekel, a többiek mit mondanak, és hogy kik féltékenyek a sikerére. Nem hiába érhette ezt az óriási sikert... Csak úgy nem lesz valakiből világsztár, mert nem tud semmit ! Ez, ennyi a lényeg !
2012. július 24. 15:52 #58
BlueSage
BlueSage
visszatérő vendég

StátuszTwitteren keress ;) Facebookomat megadom üziben ha kell. Ja éés nyár vaaaan!!<3
Hozzászólás: 102
Azonosító: 167348
Norah írta:

Egyetértek, és igen, Matthew volt az, aki ellen úgymond "megnyerte" a film főszerepét. Ennyi. És az a film kasszasiker lett, persze a rendező miatt, de nagyon nagyban tett rá Leonardo DiCaprio is .
2012. augusztus 08. 11:20 #59
- törölt felhasználó -    
Az az ő baja,ha nem kedveli Leot pardon.gif
2012. augusztus 19. 16:13 #60
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Imádom Leót, ha nyálas, ha nem! Christian Bale meg szerintem ne utálja Leót olyan döntések miatt, amit nem is ő hozott meg!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok