Christian Bale utálja Leonardo DiCapriot!
2012. június 13. 15:08
Hát persze hogy féltékeny Leóra. Leonardo mindenben jobb...számos siker filmet tudhat maga mögött. Jobban néz ki és 100-szor tehetségesebb is.
2012. június 13. 15:10
Ez is csak egy bizonyíték arra, hogy Leo jobb nála, ő meg féltékeny
2012. június 13. 15:11
Idézet (Norah @ 2012.06.13. 15:04)
Ez az Oscar kérdés már tényleg uncsi. Hogy szerintem (az a baj, hogy muszáj ezt kiemelni egy fórumon is) ki is a jobb, a sokoldalúbb, azt nem nehéz kitalálni. Számtalan színész van, aki nincs agyonsztárolva, nincs Oscarja, mégis nagyobb színész, mint az, aki egy gyenge évben, gyenge felhozatalnál kap egy Oscart. Utána, úgyis eltűnik a süllyesztőben. Tehát az Oscar nem jelent semmit. /pl. Ralph Fiennes, Gary Oldman, Liam Neeson Oscar nélkül is nagy színészek./ Mindketten jó színészek. Ha pedig valóban utálná, akkor sem tenné közhírré. Ő attól sokkal okosabb. Punk tum.
Azért írtam, hogy népszerűségi verseny. Igen, sokszor tényleg nem azok kapják, akik megérdemelnék, de VALAMIT azért mégis jelent, mondjuk a gázsin meg a nézőszámon, a felkínált projekteken megmutatkozik, hogy valakit elismernek-e Oscarral vagy nem.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. június 13. 15:11
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ezt én egyszerűen nem hiszem! Igaz, hogy nem a szívem csücske Bale, konkrétan Leo t jobban szeretem,
de ezt nem hiszem el róla! Olyan intelligensnek tűnik, de ha mégis igaz lenne, akkor így járt!
D Ráadásul, abszolút nincs oka panaszkodni, mert azért ő is bővelkedik a díjakban, a jobbnál jobb filmszerepekben és..nos, anyagi gondjai sincsenek!
2012. június 13. 15:24
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Biztos vagyok benne hogy féltékeny.
Talán mert nem született olyan cuki pofival mint Leo.?!
Viccet félretéve. Neki is vannak jobbnál jobb filmszerepei, és a díjakat sem hiányolhatja, szóval nem értem hogy ennek mi értelme lenne.
Talán mert nem született olyan cuki pofival mint Leo.?!
Viccet félretéve. Neki is vannak jobbnál jobb filmszerepei, és a díjakat sem hiányolhatja, szóval nem értem hogy ennek mi értelme lenne.
2012. június 13. 15:25
Idézet (Fonzie @ 2012.06.13. 15:11)
Azért írtam, hogy népszerűségi verseny.
Szerintem Christian tisztában van azzal, hogy ezesetben csúnyán alulmaradna. Ő nem járogat Victoria Secret's modellekkel. Nincsenek vele tele a magazinok, nincsenek hősszerelmes filmjei és nem babaarcú, mint Leo. Ezt a sajtó fújja fel, mint mondjuk Jolie - Aniston esetében.
2012. június 13. 15:38
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Jajj de egy fétékeny beképzelt majom !
Nem ismerem ezt a színészt de nem is akarom meg ismerni !Mert állati nagyképű lehet ahogy ezt a cikket olvasom !! Én nagyon szeretem Leo-t mert egy nagyon tehetséges színész és a filmjei kifogástalanok !!!♥
Nem ismerem ezt a színészt de nem is akarom meg ismerni !Mert állati nagyképű lehet ahogy ezt a cikket olvasom !! Én nagyon szeretem Leo-t mert egy nagyon tehetséges színész és a filmjei kifogástalanok !!!♥
2012. június 13. 15:46
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.13. 14:13)
Belőlem pedig nem szólt semmilyen elfogultság sem. Míg Leo nagyszerű színész, akinek alkalma sincs kibonatkozni mert mindig ugyanolyan stílusú filmekben szerepel, Bale már több féle filmben is szerepelt, kiválót alkotott. Aki nem hiszi el, az nézze meg a Jin líng shí san chai, vagyis The flowers of war és az I'm Not There című filmjét. Talán Leonak is lenne esélye megmutatni több oldalát is, akár kisebb büdzsés filmekben is de nem akaródzik szerepelni olyanokban. 
Ott a pont. Csakhogy valaki ír egy ilyen cikket, és mindenki azt kezdi el utálni, akit a cikk "rossz embernek" sugall.
2012. június 13. 15:56
Idézet (Bessie @ 2012.06.13. 15:46)
Ott a pont. Csakhogy valaki ír egy ilyen cikket, és mindenki azt kezdi el utálni, akit a cikk "rossz embernek" sugall.
A valóságnak meg nem nézünk utána mielőtt nyilatkoznánk. Erről ennyit. 
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 13. 16:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.06.13. 15:46)
A valóságnak meg nem nézünk utána mielőtt nyilatkoznánk. Erről ennyit. 
2012. június 13. 16:13
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Bessie
Ott a pont!
Ott a pont!
2012. június 13. 16:26
Most nem mondjátok komolyan, ti itt páran, hogy beveszitek ezt, hogy Christian féltékeny Leora??XD Hát ez jó.
Én személy szerint mind a kettejüket nagyon szeretem, szóval engem ez a cikk nem hatna meg, még ha igaz is lenne, de mivel nem az, mert Christian egyáltalán nem ilyen, és még mellesleg szerintem nincsen is nagyon mire féltékenykedni, mert szerintem mind a ketten nagyon tehetségesek... de hát ti tudjátok.
Tehát én lényegében nem hiszek ennek a cikkben, mert Christian egyáltalán nem ilyen.
Én személy szerint mind a kettejüket nagyon szeretem, szóval engem ez a cikk nem hatna meg, még ha igaz is lenne, de mivel nem az, mert Christian egyáltalán nem ilyen, és még mellesleg szerintem nincsen is nagyon mire féltékenykedni, mert szerintem mind a ketten nagyon tehetségesek... de hát ti tudjátok.
Tehát én lényegében nem hiszek ennek a cikkben, mert Christian egyáltalán nem ilyen.
2012. június 13. 16:40
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.06.13. 15:04)
Ez az Oscar kérdés már tényleg uncsi. Hogy szerintem (az a baj, hogy muszáj ezt kiemelni egy fórumon is) ki is a jobb, a sokoldalúbb, azt nem nehéz kitalálni. Számtalan színész van, aki nincs agyonsztárolva, nincs Oscarja, mégis nagyobb színész, mint az, aki egy gyenge évben, gyenge felhozatalnál kap egy Oscart. Utána, úgyis eltűnik a süllyesztőben. Tehát az Oscar nem jelent semmit. /pl. Ralph Fiennes, Gary Oldman, Liam Neeson Oscar nélkül is nagy színészek./ Mindketten jó színészek. Ha pedig valóban utálná, akkor sem tenné közhírré. Ő attól sokkal okosabb. Punk tum.
Agyam eldobom ettől a gondolkodástól. Az örökös Oscar-díj probléma. Néha az kapja, aki megérdemli de akkor sem kellene, hogy egy Oscar-díj ekkora befolyással legyen az emberekre. Csak egy aranyszobor, önéletrajzban jól mutat amúgy meg nem jelent semmit. Christiannak is van, ő megérdemli, hogy a szerepléseit díjazzák itt vagy ott de a falat tudnám kaparni mikor valaki azt mondja hogy Liam Neeson nem jó, mert nincs Oscar-díja és milyen nagy filmekben szerepelt, már kapott volna, ha érdemes rá. Ész megáll. Tavaly ugyanez ment mikor Gary-t is jelölték. Hót' unalmas hogy nem tehetség hanem díj alapján ítéljük meg a színészt. Az, hogy valakinek megfelel hogy X csak Z műfajú filmekben szerepel, szinte mindig rendőrt, nyomozót vagy tolvajt alakít, rendben van de mikor sokoldalú és tehetségesebb színészeket húznak le, mert nincs Oscarjuk, arra már nincsenek szavak.
2012. június 13. 17:19
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (LadyAnica @ 2012.06.13. 17:18)
Csupán féltékeny, ezt még a vak is látja. A férfiak azért nem szeretik Leo-t, mert irigykednek rá.
Az nem jutott eszedbe, hogy a cikk kamu? Mi oka lenne Bale-nek arra, hogy féltékeny legyen? Sikeres színész, a szakma ugyanúgy megbecsüli, ahogy a közönség, ráadásul vonzó férfi, imádják a nők. Azon kívül, mint sokan említettük, Bale ennél intelligensebb. Ő és Leo két külön műfaj, nem is lehetne őket egy lapon említeni, ha csak úgy nem, hogy két kiváló színészről van szó.
2012. június 13. 17:28
|
|
agica20000508új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 166244 offline
|
Az egyértelmű, hogy csak féltékeny.
2012. június 13. 18:58
Idézet (BenceWTF @ 2012.06.13. 14:05)
csak féltékeny , mert soha nem ért(t) el olyan sikereket , mint Leo
Ja, nem viselhette a "nyálgéza"-skatulyát évekig a Titanic miatt, micsoda veszteség
Félreértés ne essék, nincs bajom Leóval, sőt, korosztályának egyik legígéretesebb színésze, de ahogy Ophely mondta, néha nem ártana neki egy-egy kisebb költségvetésű, független filmben is megmutatkoznia, ahogy a Titanic előtt is tette szorgalmasan.
Egyes hozzászólásokat meg nem értek. Nálatok mi a sikeresség mércéje, az hogy hány, általatok ismert filmben szerepelt, vagy hogy milyen neves rendezőkkel dolgozott együtt? Jó, tény, sokat dob egy színész renoméján, ha mondju kegy Scorsese-szintű direktorral dolgozik együtt de ebből ne induljunk ki.
Úgy látszik egyeseknek piszkálja a csőrét az, hogy nem lehet kitapétázni egy kerti budit se a Bale-ről szóló, magánéletét firtató cikkekkel, szóval kreáltak egyet. Pár éve az "anyaverős" hírrel próbálták befeketíteni, most meg ezzel. Szánalom a köbön.
2012. június 13. 19:20
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Biztos vagyok benne hogy ez csak egy rosszindulatú pletyka Christian inteligensebb annál minthogy ilyeneket mondjon
2012. június 13. 19:52
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Cseppet sem csodálkoznék, ha ez a Cheung sokat olvasná az imdb fórumait. Ott már évek óta megy a harc a két színész RAJONGÓI között, ebből lehet jó szaftos irományt összedobni
Csak az a sajnálatos, hogy az ismertség egy nagyon kényes dolog... ha egyszer valakit megbélyegeznek (tegyük fel, rosszindulatból, nem is bizonyíthatóan), akkor az a bélyeg egy életre rajta is marad...
Csak az a sajnálatos, hogy az ismertség egy nagyon kényes dolog... ha egyszer valakit megbélyegeznek (tegyük fel, rosszindulatból, nem is bizonyíthatóan), akkor az a bélyeg egy életre rajta is marad...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.