Starity

Harmonikus klippremier: debütált Chenoa új kisfilmje

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 13. 09:22 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A gyönyörű mallorcai énekesnő vadonatúj videoklipje végre elkészült, méghozzá a Simplemente tú című dalból.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: Appalache, Fan-ily6889
2012. június 13. 12:26 #2
- törölt felhasználó -    
Nem valami jó !
2012. június 13. 13:37 #3
sellytanker
sellytanker

Státusz☺☻☺☻☺☻☺
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 716
Csatolások: 525
Azonosító: 164357
Ez valami borzelom..
2012. június 13. 13:51 #4
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5214
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Egész jó szerintem, bár nem nagy kedvencem.
2012. június 13. 14:00 #5
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (sellytanker @ 2012.06.13. 13:37)
Ez valami borzelom..

Hát szerencsére nem is egy Rihanna... rolleyes.gif rohog.gif

Amúgy nem kötekedésképpen, mert oké, hogy kinyilvánítjátok a nemtetszéseteket, mert nem tetszhet mindenkinek minden, de fel nem bírom fogni, hogyha már hozzászóltok egy témához, akkor miért nem fejtitek ki legalább 1-2 bővített (!) mondatban azt, hogy MIÉRT vagy MI tetszik/nem tetszik benne. A zene? A klip? Az énekesnő? A koncepció? Esetleg ezek együttesen?

Mert ha csak ennyi telik tőletek, hogy "borzalom", meg "nem valami jó", akkor az elég siralmas. Érvelésről, illetve indoklásról még sosem tetszettek hallani..? think.gif
2 felhasználónak tetszik: Appalache, Fan-ily6889
2012. június 13. 14:25 #6
Goldenretriver.goldi
Goldenretriver.goldi

Státusz,,And i hope that you remember me..."!!!
Hozzászólás: 729
Csatolások: 0
Azonosító: 158304
ur isten o.O inkább nem is hallotam ezt a számot
2012. június 13. 14:41 #7
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
A dal nagyon tetszik, nem szoktam Chenoát hallgatni, lehet, hogy rá kéne szoknom? A klip annyira nem jön be, de az egyszerűségre való törekvés nálam mindig dicséretes. Chenoa amúgy nagyon szép, el se akarom hinni, hogy "már" 37 éves, bőven 30 alattinak gondoltam.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Fan-ily6889
2012. június 13. 16:17 #8
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
Hozzászólás: 1869
Azonosító: 165595
Sally Sparrow
Drágám!Rihanna egy Istennő!És szerintem valaki olyat keress,akihez hasonlíthatod Chenoát,akkor olyat keress,aki tehetségileg ott van,ahol Ő.Mert RiRi kissé (finoman szólva) feljebb van..wink.gif
2012. június 13. 18:44 #9
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Cher Sugar @ 2012.06.13. 16:17)
Sally Sparrow 
Drágám!Rihanna egy Istennő!És szerintem valaki olyat keress,akihez hasonlíthatod Chenoát,akkor olyat keress,aki tehetségileg ott van,ahol Ő.Mert RiRi kissé (finoman szólva) feljebb van..wink.gif

Drágám! Mit ismersz Chenoa munkásságából? Ha szabad kérdeznem? Gondolom nem sokat...
Rihanna viszont a csapból is folyik és nem lehet nem ismerni. Szóval én le tudtam szűrni, hogy az a nőszemély leginkább a magamutogatásból és meztelenkedésből tartja fenn magát. Meg gagyi dalokkal. A hangja sem olyan hú, de különleges. Élőben sem esem tőle hasra... Nyilván ízlések és pofonok és ezeken felesleges vitázni, mert két külön előadó, két külön világ. Én az iróniát Ririkével kapcsolatban inkább a botrányai kapcsán használtam. Chenoának nem kell pucérkodnia és vonaglania a színpadon, hogy odafigyeljenek rá. Chenoa egy kifinomult ízlésű, szerény és visszafogott előadó, aki sírva fakad egy-egy koncert végén attól a szeretettől, amit kap a rajongóitól.
Ja, és ha olyan pocsék énekesnő lenne, akkor Andrea Bocelli biztosan nem kérte volna fel őt, hogy kísérje el a koncertturnéján és énekeljen vele a koncertjein... rolleyes.gif Chenoa egyébként már jóval régebb óta pályán van, mint Rihanna... Csak úgy mondom... rolleyes.gif

Mindent összevetve te meglehetősen szemellenzősen látod a dolgokat, attól tartok. Az egy dolog, hogy te kedveled Rihanna zenéjét, meg talán valamiért mint ember is szimpatikus, de hogy kikiáltsd "istennőnek" és mondhatni tökéletesnek, az minden, csak nem normális... rolleyes.gif

Nekem Chenoa jelenleg a legnagyobb kedvencem az énekesnők közül, de én tényleg figyelemmel is követem a pályáját, ami nagyjából akkor indult, amikor te megszülettél... Eleinte ő sem volt tökéletes, a fellépésein anno be-becsúsztak hamis hangok, de amit nagyon tisztelek benne, hogy szinte mindig élőben énekel. Meg is látszik ez rajta, hihetetlen kakaó van a csajban. Ennek ellenére én például tudom őt kritizálni is. Például, ha fellépés előtt elmarad a beéneklés, akkor becsúszhat nála hamis hang. És én ezt el is ismerem. De nagyon alázatos, elhivatott és imádja a rajongóit. Nem vicceltem, mikor azt írtam, hogy a koncertjei végén szinte mindig elsírja magát a meghatódottságtól... Jótékony célok mellé mindig odaáll, nem meztelenkedik, egyetlen egyszer készült róla sejtelmes sorozat, akkor is csak deréktól felfelé és kézzel kitakarta a lényeget. Hihetetlenül ízlésesen, csinosan, kifinomultan öltözködik, de ha laza, akkor is szimpatikusan laza, soha nem veti el a sulykot (nem véletlenül választották meg a legjobban öltözött nőnek - még Rihannát is megelőzte). Szóval ezekkel nem a te kedvenced ellen akarok kampányolni, hanem inkább az enyém mellett, mert látom, hogy sokan olyanról alkottok véleményt, amiről fogalmatok sincsen. Ha én valakinek nem ismerem a munkásságának egy jelentős részét, akkor nem is alacsonyítom le senkivel szemben.

Szóval ha kritizálni akarod Chenoát, lehet, szabad, sőt, de csak akkor, csakis akkor tedd ezt, ha tisztában vagy azzal, amiről beszélsz... Ennyit szerettem volna, remélem elolvasod...
3 felhasználónak tetszik: dave095, Appalache, Fan-ily6889
2012. június 13. 20:13 #10
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Reggel olvastam a cikket és a videót is megnéztem/meghallgattam. Nem az én világom, szóval nem is mondok többet. biggrin.gif Viszont azon nagyon meglepődtem, hogy Chenoa 75-ös! Annyira kislányos arca van, hogy az hihetetlen. Azt hinné az ember, hogy még csak 20 körül van. Nem semmi. blink.gif A jó gének ugyebár. tongue.gif

Erre szeretnék még reagálni:

Idézet (Cher Sugar @ 2012.06.13. 16:17)
Sally Sparrow 

Pont a hozzád hasonló felhasználóktól tudnám kitépni az összes hajam. Rihanna élőben egy nagy nulla. Nem egy nagy teljesítmény, amit produkál. Stúdióban bárkinek tudnak jó hangot keverni, úgyhogy erre ne legyél annyira büszke. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Appalache, Sally Sparrow, Fan-ily6889
2012. június 13. 20:59 #11
jakabgyongyi
jakabgyongyi
új tag
Hozzászólás: 42
Azonosító: 177579
a videoklip nagyon jo lett jo lenne ha spanyolul is tudnak hatha akkor tobbet ertenek belole smileeee.gif
2012. június 14. 06:27 #12
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (jakabgyongyi @ 2012.06.13. 20:59)
a videoklip nagyon jo lett jo lenne ha spanyolul is tudnak hatha akkor tobbet ertenek belole smileeee.gif

A dalnak van angol fordítása, nemsokára azt is felteszem a Chenoás-dalszöveges topikba. A vizsgáim miatt félbeszakadt a feltöltögetés. Ha oda benézel, meg fogod majd találni angolul is, hátha úgy jobban érted majd. wink.gif
2012. június 14. 07:26 #13
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (dave095 @ 2012.06.13. 20:13)
Reggel olvastam a cikket és a videót is megnéztem/meghallgattam. Nem az én világom, szóval nem is mondok többet. biggrin.gif Viszont azon nagyon meglepődtem, hogy Chenoa 75-ös! Annyira kislányos arca van, hogy az hihetetlen. Azt hinné az ember, hogy még csak 20 körül van. Nem semmi.  blink.gif  A jó gének ugyebár. tongue.gif 
Erre szeretnék még reagálni:
Pont a hozzád hasonló felhasználóktól tudnám kitépni az összes hajam. Rihanna élőben egy nagy nulla. Nem egy nagy teljesítmény, amit produkál. Stúdióban bárkinek tudnak jó hangot keverni, úgyhogy erre ne legyél annyira büszke. pardon.gif

Chenoa egyébként nagyon sokoldalú előadó, sokféle stílusú dalt éneket már, sokféle lemezt adott ki. Jelent már meg jazz/blues albuma (akusztikus, nyilván), ahogyan pop és rock is. Személyes kedvencem a mallorcai koncert, amit kiadtak CD-n és DVD-n is. Nagyon brutális. Nagyon gyakran néz(t)em, hallgat(ta)om, teljesen hozzá is szokott a fülem. Így amikor hosszú szünet után elővettem a stúdióalbumokat, kissé meglepődtem magamon, hogy nem ismerek fel sok dalt, meg mennyire más (jobb) a koncertes... rohog.gif Ott egy komplett rockzenekar húzza mögötte new_russian.gif , a lemezen meg nyilván matematikai pontossággal ki van számítva minden egyes hang és effekt. Persze ettől függetlenül a lemezei is zseniálisak, de mégis akkor az igazi, amikor élőben nyomja. dance.gif ok.gif
Neked is azt tudom javasolni, hogy kicsit mazsolázz a munkásságából, hátha találsz olyat, ami bejön. Dalszöveg meg ne legyen probléma, ahogy már említettem, töltögetek fel angol fordításokat, szóval aki nem tud spanyolul, az se érezze magát elveszettnek. laugh.gif Amúgy nem csak szerelmes dalai vannak ám, ez se legyen visszatartó-erő. smileeee.gif
Nos, igen. Chenoa latin, nem is nagyon tudná letagadni. rohog.gif Mióta ismerem, mondhatni semmit nem öregedett, csak a haja hossza és formája változik olykor, de ezek sem extrém mértékben, mint egyeseknél... rolleyes.gif

Erősen gondolkozom egy OT-s cikken, ahová betenném mondjuk a TOP5 leghíresebbet/legsikeresebbet. Élő, a műsorban énekelt dallal egyetemben. Akit érdekelnek a hangi kvalitásai, meg hogy mikre képes élőben Chenoa, az keressen rá például a "The best" vagy a "Total eclipse of the heart" dalra, mondjuk mindkettő fent van a Starityn is... biggrin.gif Élő mindegyik, nyilván... blush.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2012. június 14. 13:41 #14
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (jakabgyongyi @ 2012.06.13. 20:59)

Fent van a dalszöveg a topikban. Pont ez a dal most az utolsó, elolvashatod angolul a szöveget, úgy már biztosan érthetőbb lesz. wink.gif
2012. június 14. 13:49 #15
- törölt felhasználó -    
Na, meghallgattam már én is hogy mi ez a borzalom rohog.gif Egyébként nem borzalom, csak mivel nem ez a stílus folyik a csapból, sokak meg leragadtak a tucatsenkiknél, így azok nem is tudják értékelni azt ami más. Nem tudom, de én nem villognék azzal hogy Rihanna az Isten, mert nagyon nem az, ráadásul mostanában az agyam el tudom tőle dobni, jobban vetkőzik mint énekel. Kinek a pap, kinek a papné pardon.gif

Cheona nem rossz, de nem az én világom. A spanyollal nincs bajom mert értem, sőt, szeretem, de valahogy ezek a latin dolgok nem jönnek be.
Sally, szerintem szokj hozzá az ilyenekhez, a skandinávokat se igazán ismerik, azokhoz is odahányja a sok tudatlan hogy szär és hogy nem ismeri, pedig majdnem mindig van ott is videó. omg.gif Ugyan ez a helyzet Getter Jaanival is, hogy néhányat említsek.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Fan-ily6889
2012. június 14. 18:08 #16
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Cynthia @ 2012.06.14. 13:49)
Egyébként nem borzalom, csak mivel nem ez a stílus folyik a csapból, sokak meg leragadtak a tucatsenkiknél, így azok nem is tudják értékelni azt ami más. [...]
Cheona nem rossz, de nem az én világom. A spanyollal nincs bajom mert értem, sőt, szeretem, de valahogy ezek a latin dolgok nem jönnek be.
Sally, szerintem szokj hozzá az ilyenekhez, a skandinávokat se igazán ismerik, azokhoz is odahányja a sok tudatlan hogy szär és hogy nem ismeri, pedig majdnem mindig van ott is videó. omg.gif Ugyan ez a helyzet Getter Jaanival is, hogy néhányat említsek.

Hát tényleg nem a csapból folyó stílus. Ha az lenne, én sem nagyon hallgatnám, azt hiszem. laugh.gif Pont azért szeretem az ilyen és ehhez hasonló zenét, mert nem jön velem folyton szemben semelyik adón és rádión. Én találtam rájuk, és már csak ezért is egy élmény. biggrin.gif
Legszívesebben belinkelnék/feltöltenék dalokat a mallorcai koncert DVD-ből, de nincsenek fent, mert törlik a jogok miatt... mellow.gif Na, ott lehetne látni, hogy az áthangszerelt dalok és az élő előadás mennyire más. Párom rendkívül finnyás, de Chenoa még őt is meggyőzte. Mikor meghallotta a koncert elején az intrót (basszusgitárok), meg az első dalt rockos hangszerelésben, csak ennyit bírt meglepődöttségében kinyögni: "A fenébe is, ez nagyon jó!". rohog.gif Csak azért mondtam el ezt, mert ő se rajong amúgy a latin dolgokért, de áthangszerelve már bejövős neki. rohog.gif Sőt, már kedvenceként emlegeti. Szerinte is zseniális a "néni" hangja. biggrin.gif
Próbálom magamat hozzászoktatni már egy ideje egyébként, de sikerül mindig kiakadnom ezeken a kommenteken. Miért nem bírják megállni, hogy ne szóljanak hozzá, vagy ha már megteszik, akkor azt legalább 1-2 bővített mondat formájában tegyék..? 110.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Chenoa Chenoa 4694.