Pilatesszel és futással tartja magát formában Kristen Stewart
2012. június 12. 19:12
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
szép alakja van,és igen meg kell ezért dolgozni
2012. június 12. 19:36
|
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline
|
,,Én szerintem semmi baj, ha Kristen sportol. Sőt örülők neki! És én is szeretek sportolni nem vagyok olyan, aki állandóan a gép előtt ül ... Igaz én nem pilattes-ezek, de az atlétika is nagyon jó sport. Tudom ajánlani a sportosabb tagoknak, akik nem lusták... Amúgy se egészséges, ha egész nap a négy fal között ülünk a gép előt ... "
,,Na álljon meg a fáklyás menet!!" Mert nem pilatesezek, az még nem azt jelenti, hogy nem bírom megmozdítani a lábujjam! Nem vagyok dagadt, kikérem magamnak! Azt se tudjátok, hogy, hogy nézek ki, de azért disznózzatok, nyugodtan!! ^^ Vad parasztok. -.-" (Tisztelet a kivételnek!)
,,Na álljon meg a fáklyás menet!!" Mert nem pilatesezek, az még nem azt jelenti, hogy nem bírom megmozdítani a lábujjam! Nem vagyok dagadt, kikérem magamnak! Azt se tudjátok, hogy, hogy nézek ki, de azért disznózzatok, nyugodtan!! ^^ Vad parasztok. -.-" (Tisztelet a kivételnek!)
2012. június 12. 19:53
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
könyörgök! neki eleve olyan alkata van hogy ha akarna se tudna elhízni! irigylem...XD
2012. június 12. 20:07
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
az tény ,hogy nagyon jó alakja van,irigylem
2012. június 12. 20:16
|
|
Fucka2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 152719 offline
|
ha leszarod...minek olvasod el???? ilyeneknek felesleges irni ide.annak meg gratulálok aki inkább gép előtt ül mint fusson.én is mindennap járok edzeni...ez lenne a mai világba....
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. június 12. 20:23
Ugyanmár! Még ha akarna, akkor sem hízna meg. Olyan vékony.
2012. június 12. 20:24
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nekem egyáltalán nem tetszik az alakja. Szerintem túlságosan is sovány. Nem sportosan sovány. Bár mondjuk valószínűleg ő alkatra ilyen, de nekem nem tetszik.
2012. június 12. 20:25
GoldenTear-nak :
Ööö ... Egyáltalán nem neked küldtam csupán felhívtam az olyan tinikre a figyelmet, akik egyáltalán nem.járnak sportolni és a fél napjukat a gép előtt töltik. Bocsánatott szeretnék mégegyszer tőled kérni, ha ezt hitted!
És ne is veszekedjünk ilyeneken!
Ööö ... Egyáltalán nem neked küldtam csupán felhívtam az olyan tinikre a figyelmet, akik egyáltalán nem.járnak sportolni és a fél napjukat a gép előtt töltik. Bocsánatott szeretnék mégegyszer tőled kérni, ha ezt hitted!
2012. június 12. 20:25
|
missbritneyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 163913 offline
|
Kedves Fucka2!
Az egy dolog hogy te futni jársz. Nagyon örülünk neki mindannyian, de tényleg. Ez az információ kihagyhatatlan volt számunkra. Nem vagyok egyáltalán egy kocka, de mivel a mai világba kibaszott nehéz megélni, én a szabadidőmet gépezéssel töltöm,(megjegyzem én tanulok rajta). Ettől én már egyből kocka lennék ?? nemhinném.. és mi lenne a mai világba? mindenkinek megvan a saját élete, mindenki maga dönti el hogy mivel tölti ki a szabadidejét. Ez így van rendjén, ebbe neked semmi beleszólásod nincs..
Az egy dolog hogy te futni jársz. Nagyon örülünk neki mindannyian, de tényleg. Ez az információ kihagyhatatlan volt számunkra. Nem vagyok egyáltalán egy kocka, de mivel a mai világba kibaszott nehéz megélni, én a szabadidőmet gépezéssel töltöm,(megjegyzem én tanulok rajta). Ettől én már egyből kocka lennék ?? nemhinném.. és mi lenne a mai világba? mindenkinek megvan a saját élete, mindenki maga dönti el hogy mivel tölti ki a szabadidejét. Ez így van rendjén, ebbe neked semmi beleszólásod nincs..
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. június 12. 20:36
|
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline
|
TELJESEN egyetértek Missbritney!
Ha te jársz futni akkor járjál, de, hogy én mit csinálok az az én dolgom, neked semmi közöd nincs hozzá! -.-
Jól van Lily! :I
Ha te jársz futni akkor járjál, de, hogy én mit csinálok az az én dolgom, neked semmi közöd nincs hozzá! -.-
Jól van Lily! :I
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.