Gyártósoron a sikerfilmek
2012. június 12. 22:01
Idézet (Running Fool @ 2012.06.12. 20:11)
Jaj, ugyan már, igazi filmrajongó nem élhet úgy, hogy nem látott egyetlen Boll-remekművet sem
Lehet, hogy fél évszázad múlva a fickó olyan ikon lesz, mint most Ed Wood, minden esélye megvan rá 
én a Max Schmeling és a Final Storm című filmjein kívül az összes Boll "filmet"láttam!
és azon külön meglepődtem amikor egyszer megnéztem véletlenül a 9 áldozat című filmjét ami egy kifejezetten jól sikerült film.szóval amikor néztem én nem tudtam hogy az egy Uwe Boll film és kiakadtam hogy tetszett!
hááá lehet hogy ő lesz a következő Ed Wood de erre ne legyen büszke!
2012. június 12. 22:20
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Egy jó film akkor is jó, ha nem éppen 3D-s. A siker néha kiszámíthatatlan. Minden korszaknak meg vannak a maga kedvenc dolgai,témái. Régen pl minden Brad Pittről szólt, most meg Justin Bieberről. A filmek műfaja is ilyen. Egyszer ez, máskor az lesz toppon. 
Én mondjuk kifejezetten szeretem a horror, és a természetfeletti filmeket, még ha sokszor semmi alapjuk nincs. Attól engem még elszórakoztat, leköti a figyelmem.
Ettől függetlenül ugyanúgy megnézem a komoly témájú filmeket, mert az elgondolkodtat. (Sajnos ilyesmit mostanában ritkán látni. Mindent az ember szájába akarnak rágni, mintha mindenki hülye lenne. Vagy csak azt akarják, hogy azok legyünk.)
Én mondjuk kifejezetten szeretem a horror, és a természetfeletti filmeket, még ha sokszor semmi alapjuk nincs. Attól engem még elszórakoztat, leköti a figyelmem.
Ettől függetlenül ugyanúgy megnézem a komoly témájú filmeket, mert az elgondolkodtat. (Sajnos ilyesmit mostanában ritkán látni. Mindent az ember szájába akarnak rágni, mintha mindenki hülye lenne. Vagy csak azt akarják, hogy azok legyünk.)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 13. 14:01
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Dodóóó egyet értek veled mint mindig
2012. június 13. 15:00
|
|
Jessica1214új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 177141 offline
|
nekem a film NAGYON tetszett <3
2012. június 14. 18:21
Én megmondom mi a sikerfilm a Star Wars mert azt még ennyi év után is nagy sikernek örvend
2012. június 18. 12:44
|
|
Jessica1214új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 177141 offline
|
Nekem nagyon tetszett a film és a könyv
v
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.