Starity

Gyártósoron a sikerfilmek

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 12. 17:21 #21
- törölt felhasználó -    
Éhezők viadala♥
2012. június 12. 17:30 #22
- törölt felhasználó -    
Éhezők viadala:heart:
2012. június 12. 17:32 #23
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Szerintem se kell 3D egy jó filmhez. Sőt, a 3D nem is olyan jó szerintem...
1 felhasználónak tetszik: Kikiih
2012. június 12. 17:36 #24
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Harry Potter heart.gif
Éhezők viadala heart.gif
2012. június 12. 17:36 #25
Orsyka98
Orsyka98

Státusz'Az igaz barát nem iszik a barátja véréből.'-True Blood
Hozzászólás: 619
Csatolások: 111
Azonosító: 144671
Imádom az Éhezők Viadalát! smileeee.gif Josh *.*
2012. június 12. 17:43 #26
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
Hozzászólás: 5214
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Én nagyon imádom az Éhezők Viadalát. heart.gif Nem csoda, hogy ilyen híres lett.
2012. június 12. 17:50 #27
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Csatolások: 0
Azonosító: 176625
Nem ártott volna 3D-ben az Éhezők viadala, de reménykedjünk,h a második rész talán elérhető lesz 3D-ben is. Amúgy meg Josh <3.
2012. június 12. 17:54 #28
VampireGirl
VampireGirl

Státusz"Beauty is not defined by the size of your jeans." - Jack Barakat
Hozzászólás: 889
Azonosító: 175684
az Éhezők viadala c. filmet méy nem láttam,de vmikor megnézem smileeee.gif
2012. június 12. 17:54 #29
Pumukli96
Pumukli96
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 148964
Imádom a filmet és a könyvet is Az éhezők Viadalából! <3 Szerintem így jó a film, ahogy elkészítették, nem kell ide 3D.
2012. június 12. 18:01 #30
- törölt felhasználó -    
nahh a Transformers készítői inkább hallgassanak és bújjanak el!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 12. 18:01 #31
dreammm
dreammm

StátuszJosh H.
Hozzászólás: 810
Csatolások: 2
Azonosító: 170185
Éhezők Viadala heart.gif chicken.gif
2012. június 12. 18:16 #32
- törölt felhasználó -    
jahh és igen Videójáték szolgál alapjául egy filmnek!
nahhh a PC és Videojátékok kerettörténetileg manapság simán lekörözik a filmeket így nem kell és nem szabad hogy egy PC játék alapjául szolgáljon egy filmnek mert egyszerűen nem fogják tudni jól megcsinálni. a PC játékok fejlesztői 1000-szer kreatívabbak mint akármelyik producer vagy rendező.
elég ha csak a MAX PAYNE-re gondolok hogy egy mennyire rossz filmet hoztak össze belőle egy borzadályt! pedig a MAX PAYNE azon kevés játékok egyike amiből viszont egy kiváló filmet lehetett volna vagy lehetne csinálni.
egyszerűen kívánja az újra forgatást!
aki játszott a Max Payne-el valaha is az szerintem tudja miről beszélek!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool
2012. június 12. 18:58 #33
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.12. 18:16)
nahhh a PC és Videojátékok kerettörténetileg manapság simán lekörözik a filmeket így nem kell és nem szabad hogy egy PC játék alapjául szolgáljon egy filmnek mert egyszerűen nem fogják tudni jól megcsinálni. a PC játékok fejlesztői 1000-szer kreatívabbak mint akármelyik producer vagy rendező.
elég ha csak a MAX PAYNE-re gondolok hogy egy mennyire rossz filmet hoztak össze belőle egy borzadályt! pedig a MAX PAYNE azon kevés játékok egyike amiből viszont egy kiváló filmet lehetett volna vagy lehetne csinálni.

Én csak azt nem értem, hogy miért muszáj valami kasszasikernek elkönyvelt projektnek, valamiként valaminek az alapjául szolgálni? 110.gif Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy egy nagy büdzsés, nagy neves színészekkel telenyomott nem könyv, sorozat vagy videójáték alapokon nyugvó film ne lehetne kasszasiker. Mindenem ki van azzal, hogy mindennek kell valami alap. Nem, nem kell. Lusták vagyunk az agyunkat használni vagy olyan alapból nincs nekik? És nekem senki ne mondja, hogy a több néző érdekében, az alapjául szolgáló könyv vagy videójáték fanjai miatt dolgoznak fel filmeket, remélvén hogy többen ülnek be megnézni a filmet ha más nem azért mert kíváncsiságból beülnek megnézni. Könyvet alig olvasnak, nekem senki ne mondja, hogy azért sok a feldolgozás mert abban reménykednek, hogy a könyv fanok is megnézik. Előhúznak egy könyvet a semmiből és beharangozzák hogy ebből csinálunk filmet. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Running Fool
2012. június 12. 19:15 #34
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Éhezők viadala heart.gif smileeee.gif
2012. június 12. 19:21 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (Corby @ 2012.06.12. 16:34)
Mondjuk néhány ember azért nézi meg a filmet, mert 3D-s, viszont sok film nem annyira nézős, hogy megnézné valaki.

Na ez a másik, amikor "megkellnéznimertháromdéséshúdekirályúgynézniafilmet". Aztán lehet, hogy az egész 10 forintot nem ér. Én mondjuk nem nézek 3D-ben filmet - szemem miatt nem is tudnám -, mégis tök élvezem, ha rábukkanok egy-egy jó alkotásra.

Egyébként nem nem attól lesz valami sikerfilm, hogy telenyomják látványelemekkel, meg CGI-al, hanem szerintem attól, hogy jó a történet, jók a párbeszédek, érdekes a cselekmény, és kiválóak a színészek. Nekem ettől FILM egy film, nem csak a látványtól.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 12. 19:40 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.12. 18:58)
Én csak azt nem értem, hogy miért muszáj valami kasszasikernek elkönyvelt projektnek, valamiként valaminek az alapjául szolgálni?  110.gif Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy egy nagy büdzsés, nagy neves színészekkel telenyomott nem könyv, sorozat  vagy videójáték alapokon nyugvó film ne lehetne kasszasiker. Mindenem ki van azzal, hogy mindennek kell valami alap. Nem, nem kell. Lusták vagyunk az agyunkat használni vagy olyan alapból nincs nekik? És nekem senki ne mondja, hogy a több néző érdekében, az alapjául szolgáló könyv vagy videójáték fanjai miatt dolgoznak fel filmeket, remélvén hogy többen ülnek be megnézni a filmet ha más nem azért mert kíváncsiságból beülnek megnézni. Könyvet alig olvasnak, nekem senki ne mondja, hogy azért sok a feldolgozás mert abban reménykednek, hogy a könyv fanok is megnézik. Előhúznak egy könyvet a semmiből és beharangozzák hogy ebből csinálunk filmet. 110.gif

uhh háá nem nagyon tudom hogy erre mit írhatnék.az az igazság hogy én még soha nem néztem meg úgy filmet hogy egy könyvnek hatására,persze tudtam hogy olvastam a könyvet vagy ismerem a könyvet amiből készült de én nem szoktam összehasonlítani egy filmadaptációt egy könyvel egyszerűen vagy szórakoztat a film vagy nem ennyi. és még soha nem olvastam el könyvet a filmnek a hatására! biggrin.gif jó talán a Hegylakót és a Cápát! smileeee.gif
ha pedig egy film olyan hogy a könyv ismerete nélkül történeti lyukak maradnak benne és élvezhetetlen akkor az rossz!ilyen pl.a Kárhozottak királynője.
jóóó a videojáték adaptációknál már más a helyzet a Max Payne filmet régebben azért néztem meg moziban mert ismertem a játékot és baromi nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban aztán amikor a filmnek vége lett csalódottan elballagtam a moziból! sad.gif
egyébként három olyan film van ami elég jól sikerült és videojáték szolgált alapot neki ilyen a Silent Hill,a Kaptár 2,és a Mortal Kombat 1, ezek a maguk egyszerű módján nagyon jól sikerültek mint játékokból készült filmek. meghajolo.gif a többi viszont pocsék! rolleyes.gif
és valóban nem azért készülnek ezek az általad is felsorolt filmek mert jók hanem azért mert egyszerűen elfogyott a nafta valami okból kifolyólag nincs ötlet! rolleyes.gif amit végül is nem értek. az a remake és könyv és képregény adaptáció áradat ami az utóbbi években eláraszt minket az valami iszonyat! rolleyes.gif
pedig jó ezek most lehet hogy rossz példák lesznek de a Predátort a Star Wars-t és az Alien-t is egyszer kitalálta valaki mert egyik sem adaptáció!azt nem tudom hogy ezek a törekvő kreatív emberek ezek hova tűntek a film iparból??? rolleyes.gif

jahh és én soha nem fogok 3D-ben megnézni egy filmet sem!szerintem ezzel a 3D dologgal erőszakolják meg legjobban a filmeket! rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, ophely88
2012. június 12. 19:44 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.12. 18:16)

Szívemből szóltál, barátom biggrin.gif

Véleményem szerint a videójátékokhoz azért nyúlnak, mert kreativitás nuku, győz a lustaság, ráadásul egy sikeresebb játéknál úgy gondolják, hogy a filmvásznon is nagyot fog durrani – aztán csak egy kipukkadt lufi lesz belőle, semmi több. A probléma ott van, hogy nem tudnak egy MINDENKI számára megfelelő filmet készíteni, ami a rajongók és a laikusok (értsd akik számára játék nem ismerős) igényeit is kielégítené, és csak egy szép nagy katyvasz lesz belőle. Viszont ha csak az egyik féllel foglakoznának, akkor a másik WTF-ábrázattal néz a semmibe, és akkor azért menne a cirkusz. Nem kéne erőltetni ezt az ágat, amondó vagyok, főleg, hogy ha olyan sintérek nyúlnak egy népszerű játékhoz, akik alapból nem ismerik az eredeti történetet, vagy csak szimplán nem értenek a rendezéshez (lsd. Uwe Boll mester biggrin.gif)
2 felhasználónak tetszik: ophely88, gonzales7
2012. június 12. 19:47 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (Running Fool @ 2012.06.12. 19:44)
vagy csak szimplán nem értenek a rendezéshez (lsd. Uwe Boll mester biggrin.gif)

az az ember maga az Ördög!! ohmy.gif blink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool
2012. június 12. 20:11 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.12. 19:47)
az az ember maga az Ördög!! ohmy.gif  blink.gif

Jaj, ugyan már, igazi filmrajongó nem élhet úgy, hogy nem látott egyetlen Boll-remekművet sem biggrin.gif Lehet, hogy fél évszázad múlva a fickó olyan ikon lesz, mint most Ed Wood, minden esélye megvan rá rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, ophely88
2012. június 12. 21:05 #40
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Éhezők viadala!!! biggrin.gif
3 oldal 1 2 3