Gyártósoron a sikerfilmek
2012. június 12. 17:36
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Harry Potter
Éhezők viadala
Éhezők viadala
2012. június 12. 17:43
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én nagyon imádom az Éhezők Viadalát.
Nem csoda, hogy ilyen híres lett.
2012. június 12. 17:54
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
az Éhezők viadala c. filmet méy nem láttam,de vmikor megnézem
2012. június 12. 18:16
jahh és igen Videójáték szolgál alapjául egy filmnek!
nahhh a PC és Videojátékok kerettörténetileg manapság simán lekörözik a filmeket így nem kell és nem szabad hogy egy PC játék alapjául szolgáljon egy filmnek mert egyszerűen nem fogják tudni jól megcsinálni. a PC játékok fejlesztői 1000-szer kreatívabbak mint akármelyik producer vagy rendező.
elég ha csak a MAX PAYNE-re gondolok hogy egy mennyire rossz filmet hoztak össze belőle egy borzadályt! pedig a MAX PAYNE azon kevés játékok egyike amiből viszont egy kiváló filmet lehetett volna vagy lehetne csinálni.
egyszerűen kívánja az újra forgatást!
aki játszott a Max Payne-el valaha is az szerintem tudja miről beszélek!
nahhh a PC és Videojátékok kerettörténetileg manapság simán lekörözik a filmeket így nem kell és nem szabad hogy egy PC játék alapjául szolgáljon egy filmnek mert egyszerűen nem fogják tudni jól megcsinálni. a PC játékok fejlesztői 1000-szer kreatívabbak mint akármelyik producer vagy rendező.
elég ha csak a MAX PAYNE-re gondolok hogy egy mennyire rossz filmet hoztak össze belőle egy borzadályt! pedig a MAX PAYNE azon kevés játékok egyike amiből viszont egy kiváló filmet lehetett volna vagy lehetne csinálni.
2012. június 12. 18:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.12. 18:16)
Én csak azt nem értem, hogy miért muszáj valami kasszasikernek elkönyvelt projektnek, valamiként valaminek az alapjául szolgálni?
2012. június 12. 19:21
Idézet (Corby @ 2012.06.12. 16:34)
Mondjuk néhány ember azért nézi meg a filmet, mert 3D-s, viszont sok film nem annyira nézős, hogy megnézné valaki.
Na ez a másik, amikor "megkellnéznimertháromdéséshúdekirályúgynézniafilmet". Aztán lehet, hogy az egész 10 forintot nem ér. Én mondjuk nem nézek 3D-ben filmet - szemem miatt nem is tudnám -, mégis tök élvezem, ha rábukkanok egy-egy jó alkotásra.
Egyébként nem nem attól lesz valami sikerfilm, hogy telenyomják látványelemekkel, meg CGI-al, hanem szerintem attól, hogy jó a történet, jók a párbeszédek, érdekes a cselekmény, és kiválóak a színészek. Nekem ettől FILM egy film, nem csak a látványtól.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 12. 19:40
Idézet (ophely88 @ 2012.06.12. 18:58)
Én csak azt nem értem, hogy miért muszáj valami kasszasikernek elkönyvelt projektnek, valamiként valaminek az alapjául szolgálni?
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy egy nagy büdzsés, nagy neves színészekkel telenyomott nem könyv, sorozat vagy videójáték alapokon nyugvó film ne lehetne kasszasiker. Mindenem ki van azzal, hogy mindennek kell valami alap. Nem, nem kell. Lusták vagyunk az agyunkat használni vagy olyan alapból nincs nekik? És nekem senki ne mondja, hogy a több néző érdekében, az alapjául szolgáló könyv vagy videójáték fanjai miatt dolgoznak fel filmeket, remélvén hogy többen ülnek be megnézni a filmet ha más nem azért mert kíváncsiságból beülnek megnézni. Könyvet alig olvasnak, nekem senki ne mondja, hogy azért sok a feldolgozás mert abban reménykednek, hogy a könyv fanok is megnézik. Előhúznak egy könyvet a semmiből és beharangozzák hogy ebből csinálunk filmet. 
uhh háá nem nagyon tudom hogy erre mit írhatnék.az az igazság hogy én még soha nem néztem meg úgy filmet hogy egy könyvnek hatására,persze tudtam hogy olvastam a könyvet vagy ismerem a könyvet amiből készült de én nem szoktam összehasonlítani egy filmadaptációt egy könyvel egyszerűen vagy szórakoztat a film vagy nem ennyi. és még soha nem olvastam el könyvet a filmnek a hatására!
ha pedig egy film olyan hogy a könyv ismerete nélkül történeti lyukak maradnak benne és élvezhetetlen akkor az rossz!ilyen pl.a Kárhozottak királynője.
jóóó a videojáték adaptációknál már más a helyzet a Max Payne filmet régebben azért néztem meg moziban mert ismertem a játékot és baromi nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban aztán amikor a filmnek vége lett csalódottan elballagtam a moziból!
egyébként három olyan film van ami elég jól sikerült és videojáték szolgált alapot neki ilyen a Silent Hill,a Kaptár 2,és a Mortal Kombat 1, ezek a maguk egyszerű módján nagyon jól sikerültek mint játékokból készült filmek.
és valóban nem azért készülnek ezek az általad is felsorolt filmek mert jók hanem azért mert egyszerűen elfogyott a nafta valami okból kifolyólag nincs ötlet!
pedig jó ezek most lehet hogy rossz példák lesznek de a Predátort a Star Wars-t és az Alien-t is egyszer kitalálta valaki mert egyik sem adaptáció!azt nem tudom hogy ezek a törekvő kreatív emberek ezek hova tűntek a film iparból???
jahh és én soha nem fogok 3D-ben megnézni egy filmet sem!szerintem ezzel a 3D dologgal erőszakolják meg legjobban a filmeket!
2012. június 12. 19:44
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.12. 18:16)
Szívemből szóltál, barátom
Véleményem szerint a videójátékokhoz azért nyúlnak, mert kreativitás nuku, győz a lustaság, ráadásul egy sikeresebb játéknál úgy gondolják, hogy a filmvásznon is nagyot fog durrani – aztán csak egy kipukkadt lufi lesz belőle, semmi több. A probléma ott van, hogy nem tudnak egy MINDENKI számára megfelelő filmet készíteni, ami a rajongók és a laikusok (értsd akik számára játék nem ismerős) igényeit is kielégítené, és csak egy szép nagy katyvasz lesz belőle. Viszont ha csak az egyik féllel foglakoznának, akkor a másik WTF-ábrázattal néz a semmibe, és akkor azért menne a cirkusz. Nem kéne erőltetni ezt az ágat, amondó vagyok, főleg, hogy ha olyan sintérek nyúlnak egy népszerű játékhoz, akik alapból nem ismerik az eredeti történetet, vagy csak szimplán nem értenek a rendezéshez (lsd. Uwe Boll mester
2012. június 12. 19:47
Idézet (Running Fool @ 2012.06.12. 19:44)
vagy csak szimplán nem értenek a rendezéshez (lsd. Uwe Boll mester
)
az az ember maga az Ördög!!
2012. június 12. 20:11
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.12. 19:47)
az az ember maga az Ördög!!

Jaj, ugyan már, igazi filmrajongó nem élhet úgy, hogy nem látott egyetlen Boll-remekművet sem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.