Az éhezők viadala és a Transformers készítői a Produced By elnevezésű rendezvényen beszéltek a siker kulcsáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyártósoron a sikerfilmek
2012. június 12. 15:43
Szeretem a Transzformerszt, az éhezők viadalát még nem láttam.
2012. június 12. 15:46
Éhezők Viadala Imádom azt a filmet.
Az 1. részt még könyvben is elolvastam.
Az 1. részt még könyvben is elolvastam.
2012. június 12. 15:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Mivel néző vagyok, megfordítanám a producerek látásmódját, mert egy halom látványos 3d-s szemetet tolnak a mozikba. Csinálnak nekik nagy hírverést, az emberek bemozdulnak, hogy jujdetutilesz ilyen még nem volt (dehogynem) aztán fanyalogva jönnek ki a filmről, miközben már promózzák a készülő második részt. Van egy réteg ugyan akiket a transzformersz féle 3dbenporigrombolokmindentjóhangosanmertazk***ajó (miért is?) kielégítenek, nekik ez a filmek csúcsa, hogy néhány muki egy sötét szobában elpiszmog pár hónapig a CGI effekteken és rajzolgat egy csomó baromságot ... amit aztán újra és újra eladnak mindenféle tartalom vagy említére méltó színészi játék nélkül ...
2012. június 12. 15:54
|
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline
|
Egyet értek _ToTo_!
2012. június 12. 15:55
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
én csak olyan filmet nézek meg aminek ha már van, láttam több részét és tudom hogy jó lesz; VAGY olyat amit nem reklámoznak agyon de az előzetes és a kritikák is jók, nem a kis gyerek vélemény hanem a kritikusok véleménye.
2012. június 12. 15:59
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
szerintem se lehet egy filmet úgy kiadni, hogy arról már el van döntve, hogy nagy siker lesz... itt az a lényeg, hogy a nézőknek hogy tetszik, azt meg nem lehet előre megmondani. (bár lehet, hogy nem kötődik ez a szöveghez, de én így értelmeztem.)
2012. június 12. 16:05
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Engem nagyon sokszor nem érdekel, hogy csak látványt kapunk, vagy, hogy miből készül második rész, mert én ha beülök a moziba egyetlen dologért teszem : hogy jól szórakozzak
Ha az a film látványban nagyszerű, akkor nem érdekel, hogy hányan és hányan húzzák le, mert nekem tetszett, lekötött, kikapcsolt, vagyis érdemes volt rá költeni
A filmeknek ez lenne a célja, hogy szórakoztassanak és ha azt éppen a látvánnyal érik el hát istenem, akkor is véghez viszi amire kitalálták
Ha az a film látványban nagyszerű, akkor nem érdekel, hogy hányan és hányan húzzák le, mert nekem tetszett, lekötött, kikapcsolt, vagyis érdemes volt rá költeni
A filmeknek ez lenne a célja, hogy szórakoztassanak és ha azt éppen a látvánnyal érik el hát istenem, akkor is véghez viszi amire kitalálták
2012. június 12. 16:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (FüMá @ 2012.06.12. 15:59)
szerintem se lehet egy filmet úgy kiadni, hogy arról már el van döntve, hogy nagy siker lesz... itt az a lényeg, hogy a nézőknek hogy tetszik, azt meg nem lehet előre megmondani. (bár lehet, hogy nem kötődik ez a szöveghez, de én így értelmeztem.)
Persze, hogy nem, de a studiók szeretik úgy beállítani a dolgokat, hogy egy film nagy bevétele, az egyenlő avval, hogy hudejó a film - pedig nem. Számtalan példa volt rá, hogy több száz milliós bevétel volt az első hétvégén - de hány ember mondta a megtekintés után, hogy jó volt a film? Becsábítják a nézőt egy jó reklámmal, szlogennel vagy a filmhez kapcsolódó videóklippel - aztán egy forintot nem ér az egész. Wild Wild West, Batman és Robin, A szövetség vagy a Dredd bíró, hogy a legextrémebb példákat mondjam. De ott van a még elmegy kategória az Armageddon, Lost in Space, Hegylakó 2, Féktelenül 2 és Waterworld féle böszmeségekkel amik máig nem érthető bevételeket produkáltak, de ember alig akadt aki szívesen emlékszik rájuk.
2012. június 12. 16:17
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Az, hogy egy film 3D-s, nem garantálja a sikert. Számomra (és véleményem szerint a legtöbb néző számára) az a legfontosabb, hogy ha a történet könyv alapján készült, az hű is legyen az alapsztorihoz, ha pedig nem, akkor legyen valamilyen hatással a közönségre. Ríkassa meg őket, vagy nevessenek, de emlékezzenek a filmre, és elevenítsék fel minden pillanatát. Szerintem ez a siker kulcsa
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 12. 16:18
Ez olyan mintha, azt mondanánk valakinek, hogy ne csinálja meg...és akkor csak azért is megcsinálja. Ha valaki azt mondja, hogy "ez a film bizony, nagyon sikeres lesz és kasszasiker lesz" na akkor baromi kicsi az esélye, hogy ez bekövetkezik
2012. június 12. 16:19
_to_To: Csak egyet tudok érteni. Ezért utálom a látványfilmeket. Mint pl. Avatar. Nagyon szép, meg minden, de a története nagy nulla. Ezért meg nemhogy moziba nem megyek, de le sem töltöm. Nem pazarlok két órát az életemből ilyen filmekre, ahol se történet, se színészi játék nincs. Inkább nézek valami értelmeset helyette.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 12. 16:26
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Csatlakozom az előttem szólókhoz,nem egyszer kerül a mozikba egy csomó sz*r ami persze csak jó lehet,mert a szomszéd gyuri is azt reklámozza.Ezt mindenkinek magának kell eldönteni,hogy tetszett-e,vagy sem.
Viszont,szerintem The Hunger Games a példa arra,hogy lehet jó,függetlenül attól mekorra hype veszi körül.Bevallom én először elég ellenszenvesen álltam hozzá,mert már a csapból is az folyt (közben akkor még megsem jelent a film) - mint kiderült jogosan.
2012. június 12. 16:38
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Harry Potter *-* <3
2012. június 12. 17:05
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Az éhezők viadala nagyon "híres" film lett.
2012. június 12. 17:16
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Még nem láttam az Éhezők Viadlát,de már sok jót hallottam róla.Biztos nagyon jó film,a nyáron megnézem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.