Starity

Emily Osment ajándékcsomagot kapott életmódváltása miatt

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 12. 17:47 #41
- törölt felhasználó -    
Gratulálok Emily-nek. A PETA-tól nagyon kedves dolog volt, hogy küldtek neki egy ajándékcsomagot. Én nem tudnék áttérni a vega étrendre.
2012. június 12. 18:12 #42
MissDorothy007
MissDorothy007
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 74
Csatolások: 0
Azonosító: 105808
3 éves korom óta nem eszek húst, szal GRATULÁLOK NEKI!!!! smileeee.gif
2012. június 12. 18:13 #43
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon kedves ötlet volt a PETÁtól biggrin.gif Oh és gratulálok! biggrin.gif
2012. június 12. 18:14 #44
Crazie
Crazie
új tag

StátuszLiammel álmodtam*-* Jaj. Szerelmes vagyok xdd
Hozzászólás: 61
Azonosító: 176947
hús nélkül nincs élet... xD

vannak bizonyos állatok, pölö kacsa, bárány, amiket nem ennék meg, mert olyan cukik *-* de azért húst enni kell.
2012. június 12. 18:23 #45
Beaaaa
Beaaaa
Hozzászólás: 1193
Azonosító: 141537
Kedves dolog, hogy küldtek neki csomagot.
Ő tudja, de én semmi pénzért nem lennék vega. Egyrészt szeretem a húst, a zöldségek nagy részét csak nyersen eszem meg, ráadásul vannak olyan dolgok amik csak a húsban találhatók meg, és a szervezetnek szüksége van rá.
2012. június 12. 18:25 #46
Sofy98
Sofy98
visszatérő vendég

Státusz"Az ördög nem alszik, csak relaxál" - Lucifer
Hozzászólás: 211
Azonosító: 165909
Egyet értek Crazie-vel! Hús nélkül rendes élet nincs.Persze nem falok fel mindent,sőt van amitől rosszul leszek.De pl.valaki csak azért vega mert sajnálja az állatot. :/ Rengeteg vitamintól és fehérjétől fosztja így meg magát. Persze ha ez jó Emily-nek...
2012. június 12. 18:35 #47
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
ne legyél ilyen szívtelen! megeszed az állatok kajáját? ohmy.gifo inkább egyél követ.^3 jajjne szegény kő mit ártott ő neked? ;( inkább halj éhen xdxd
2012. június 12. 18:39 #48
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Én szeretem a húst, és nem tudnám úgy felfogni, hogy fúj nem eszek mert állatból van. :| De ez van xd
2012. június 12. 18:44 #49
Viktória 13
Viktória 13
visszatérő vendég

StátuszTévedni emberi dolog, de másra kenni, még emberibb . ;D
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 116
Csatolások: 8
Azonosító: 162875
én is vegetáriánus vagyok
2012. június 12. 19:33 #50
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Ennyi erővel növényeket akkor miért eszünk /esznek? Azok is élnek. De most komolyan.
1 felhasználónak tetszik: Fonzie
2012. június 12. 19:37 #51
- törölt felhasználó -    
Gyerekek, néha megrémít az itteni sötétség. Legalább egy kis szikrát látnék, de minden alkalommal csak szörnyülközöm. blink.gif A vegetáriánus csupán csak a húst nem eszi meg, de a halat és az állatoktól származó tejet, tojást stb.-t ugyanúgy fogyasztja. Ám a vegán ezeket sem. Emily nem vegetáriánus lett, hanem vegán! Tudom nehéz a kettő között különbséget tenni, de minden második hozzászólás azt írja, hogy vegetáriánus. unsure.gif

Hogy a cikkhez is szóljak, én teljes mértékben elítélem ezt a fajta életmódot. Miért? Mert nem egészséges. Igen is vannak olyan fehérjék, amelyek csak is kizárólag a húsban található meg. Ráadásul a vörös húsok, például a marha, vérképző hatással bír. Az ember szervezete nem növényevőként funkcionál, így a növények és a zöldségek sokkal lassabban emésztődnek meg és szívódnak fel. Egykoron az ember növényevő volt, ennek a csökevényes bélrendszer maradványa a vakbél. De ez a mai embernél nem működik, hiába vegetáriánus, meg vegán ide vagy oda. A fehérjék aminosavakból állnak, amit nem tud felvenni egymagában, ezért kell jóformán állati fehérjét fogyasztani. Ja, és csak zárójelesen jegyzem meg, hogy az állati fehérjék nagyban hozzájárulnak az agy fejlődéséhez. Megérteni nem tudom azt a kedves szülőt, aki a csemetéjéből vegán vagy vegetáriánust gyárt, és soha egy falat húst nem adott neki az élete során. Szerintem az nem normális, de mindegy, mert így a gyermeknek sem az agya, sem más szerve vagy végtagja nem fejlődik. Ezért van az, hogy a legtöbb ilyen életmóddal táplálkozó gyermek alacsony növésű és pici. De amúgy a fehérjehiány miatt izomsorvadás is felléphet, hiszen a szervezet az ottani szövegből vonja kifelé azokat a fehérjéket, amelyeket hússal, tejjel vagy tojással viszel be. Na, a tojás a másik fele! Abban is rengeteg olyan fehérje található meg, ami másban nem! Hiába veszel te tojás nélküli tésztát, mondván, hogy tojás nélküli, mert amúgy tojás porral csinálják és még a legjobb jóindulattal sem lehet tésztának nevezni azt az izét. Na, és mi van a tejjel? A tejben rengeteg a kalcium, amit később a napban található D-vitamin épít be a csontjaidba. Ennek hiánya csontritkuláshoz vezethet. Úgyhogy nekem ne mondjátok azt, hogy ez annyira túlzottan egészséges! blink.gif A kárát nem azonnal, hanem 20-30 év múlva fogjátok meglátni, de hát, aki ilyen életmódot akar folytatni ámbár legyen. Az meg szerintem enyhén szólva ostobaság, amikor valaki azért nem eszik húst, mert, hogy sajnálja az állatot. blink.gif A csirke, marha, disznó, szárnyasok stb. azért vannak tenyésztve, hogy megegyük őket. Először csak tátott szájjal képedtem, amikor valaki közölte azt velem, hogy azért nem eszik húst, mert azaz állat halott és, hogy neki is voltak érzései. Én meg még a mai napig is csak annyit tudok reagálni, hogy WTF?!

Egészségetekre! Tutira nagyon egészséges!
1 felhasználónak tetszik: fashionbébíí
2012. június 12. 19:57 #52
- törölt felhasználó -    
Ha valaki vegtáriánus vagy vegán akar lenni különböző tablettákat kell szednie, hogy pótolja azokat a tápanyagokat, amik csak a húsban találhatóak meg. Ha valaki ezt nem teszi meg beteg lehet, vagy hosszabb idő után meg is halhat. Nem szeretném, hogy Emily meghaljon, de mivel ez az Ő és csak és kizárólag az Ő döntése nem szólhatnak bele sem a rajongói sem más emberek...
2012. június 12. 20:15 #53
stefania
stefania
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 142519
Baylee egyetértek veled
2012. június 12. 20:25 #54
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Baylee teljesen egyetértek!
2012. június 12. 20:28 #55
alkorossy
alkorossy
visszatérő vendég

Státusz....but it's always darkest before the dawn...
Hozzászólás: 321
Csatolások: 68
Azonosító: 134212
PinkPoison: szakadtaam :""D
Baylee: úristen, ilyen okos hozzászólást még nem láttam starityn biggrin.gif egyetértek amúgy, de én nem tudtam volna magam így alátámasztani, ilyen sok példával. meggyőztél, úgyhogy sosem leszek vegán... XD
2012. június 12. 20:32 #56
Fridee
Fridee
visszatérő vendég

Státusz~ No matter how hard it is, I always smile like an Idiot ~ - Park ChanYeol ♥
Hozzászólás: 164
Azonosító: 165099
Baylee egyetértek, PinkPoison adta (Y) biggrin.gif Xd
2012. június 12. 20:34 #57
- törölt felhasználó -    
Hát végülis én ugyvagyok hogy ha 4000 éve is húst ettünk annak megvan az oka... dehát az ő élete, ő döntése smileeee.gif
2012. június 12. 20:40 #58
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Baylee én is EGYETÉRTEK! biggrin.gif

Amúgy meg "... van rovábbi segítségre...!" ROVÁBBI??????? :DDDDDDDD Jó tudom, hogy további akart lenni, de akkor is.
2012. június 12. 20:46 #59
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (MachineMagic @ 2012.06.12. 20:40)
Baylee én is EGYETÉRTEK! biggrin.gif 

Amúgy meg "... van rovábbi segítségre...!" ROVÁBBI?? biggrin.gifD Jó tudom, hogy további akart lenni, de akkor is.

Én is ember vagyok, és néha benne van a pakliban, hogy hibázok is. De legalább biztos lehetsz abban, hogy én fogalmaztam, és én írtam. Egyébként hiába van elírva, szerintem mindenki érti, nem értem, hogy miért akadt meg rajta a szemed. Egyszerűbb lett volna a hírszerkesztők topicjába írni, minthogy körberöhögnöd az embert egy kis gépelési hiba miatt dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Emily O.
2012. június 12. 21:05 #60
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Gratulálok neki. smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5