Idén is megválasztották Magyarország legszebb lányait, akik képviselni fogják hazánkat a nemzetközi Miss World, Miss Universe és Miss Earth versenyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cserháti Tamara lett az idei szépségkirálynő
2012. június 10. 06:27
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Kovács Alexandra egyáltalán nem szép, sőt... Engem mindig VV Veronikára emlékeztet. Nem is értem hogy jutott el idáig. Szerintem Ágnes érdemelte volna meg a szépségkirálynői címet, de Tamara is gyönyörű.
2012. június 10. 07:44
Áginak nagyon örültem. Mindvégig neki szurkoltam, szerintem megérdemelte, a Miss Universe Hungary 2012 címet. Gyönyörű lány.
Remélem, hogy a nemzetközi versenyen sikerült bejutni a top 10-be. (Magyar lány sajnos még egyszer sem jutott el oda.
) És persze gratulálok a másk két lánynak is.
2012. június 10. 09:34
Hát grat nekik. Tényleg szépek, és talán már valami nevesebb szépségversenyen is nyerhetnek...
2012. június 10. 09:45
Bárcsak Konkoly Ági lett volna az 1. De nem baj, legalább 2.lett!
2012. június 10. 09:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szerintem is ő volt a legszebb (és Ági).Viszont Kocsis Alexandra nem annyira szép,szerintem voltak nála szebbek is.
2012. június 10. 09:59
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Alapjáraton nem szeretem az ilyen műsorokat, mindig is a lóvásárok jutnak róluk eszembe, de most bizonyos családi vonatkozások (értsd: Unokatesóm is benne volt) néztem.
Azt rögtön gondoltam, hogy Tündi nem fog koronát nyerni, de hogy az első 6-ban nem volt benne, eléggé felháborított. Az meg végképp, hogy Kocsis Alexandra nyert. Nincs a zsűriknek szemük?! Ilyen csúnya embert szépségkirálynőnek... Ennyi erővel én is mehetnék, pedig én sem vagyok egy világszépe. Ahogy nagynéném mondaná, belelóg a szájába az orra.
Tamarának gratulálok, szerintem megérdemelte és konkoly áginak is. Emerencia is megérdemelte a különdíjat.
Azt rögtön gondoltam, hogy Tündi nem fog koronát nyerni, de hogy az első 6-ban nem volt benne, eléggé felháborított. Az meg végképp, hogy Kocsis Alexandra nyert. Nincs a zsűriknek szemük?! Ilyen csúnya embert szépségkirálynőnek... Ennyi erővel én is mehetnék, pedig én sem vagyok egy világszépe. Ahogy nagynéném mondaná, belelóg a szájába az orra.
Tamarának gratulálok, szerintem megérdemelte és konkoly áginak is. Emerencia is megérdemelte a különdíjat.
2012. június 10. 10:03
|
|
Zaphirevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 3 Azonosító: 168422 offline
|
Magyarország legszebbjét valószínűleg soha nem láthatjuk, hisz nem jelentkezik. Mondjuk úgy inkább: Miss Aki neveztek a versenyre közül a legszebb lány: Cserháti Tamara.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy vannak szebbek, de ők nem jelentkeznek.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2012. június 10. 10:13
Én nem tudom , hogy milyen zsűri ült ott, de az 100% hogy Kocsis Alexandrát én még nevezni sem engedtem volna! Sőt, szerintem Tamara sem olyan igazán szép! Én Áginak adtam volna oda a koronát , szerintem ó volt a legszebb! Na de nem én vagyok a zsűri!
CandUs
2012. június 10. 10:14
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
A harmadik nagyon ronda nem tom mit keres a három között !
Áginak és Tamarának örülök mert nekik szurkoltam !
Áginak és Tamarának örülök mert nekik szurkoltam !
CandUs
2012. június 10. 10:33
mariana1998 és JustAnOrdinaryGirl teljesen egyetértek
2012. június 10. 10:33
|
|
Bajbi91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 89 Csatolások: 4 Azonosító: 98972 offline
|
én nem néztem csak 10percet belőle míg Bereczki zoli ment.. nekem a 3, 6, 11 volt szimpi bár már nem is emlékszem már rájuk.. szóval ha a három közül valamelyik a képen van akkor Valaki lécci szóljon és akkor úgy örülök
előre is köszi
2012. június 10. 10:34
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Az első két helyezett nagyon megérdemelte a koronát nekik szurkoltam(bár nekem Ági szebb Tamaránál), de a harmadik és főleg a közönségdíjas valami szörnyű nem értem az emberek ízlését, ha ez igaz és nem volt bunda.
CandUs
2012. június 10. 10:35
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
én annyira nem szeretem az ilyeneket. telenyomatják őket harminc kiló sminkkel... hát úgy bárkiből lehet szépségkirálynő. szerintem az az igazán gyönyörű, aki smink nélkül is az. de hát jól van, a zsűri jobban tudja.
2012. június 10. 10:35
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Megérdemelte..Gratulállok neki...
és nagyon szép
2012. június 10. 10:38
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem néztem, számomra érdektelenek az efféle műsorok. A szépség, pláne a feljavított szépség önmagában nem érték, nem dicsőség.
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.