Sztárok Photoshop előtt és után
2012. június 09. 17:17
Nekem az eredeti képek szinte az összes esetben jobban tetszenek. A photoshopoltaknak olyan természetellenesen porcelánbababőrük van, ami tényleg idegesítően ragyog. Ráadásul szinte mindenki derekából és combjából levágnak egy darabot, a melleiket meg fölturbózzák. Sokszor olyan testarányokkal látjuk őket a címlapokon, amik természetes úton lehetetlen lenne elérni. Nem hiába csináltat mindenki műmellet meg zsírleszívást, még azok is, akik alapjába véve teljesen rendben vannak. De a legrosszabb, az a fiatalokra gyakorolt hatás. Hamis kép alakul ki bennük a szépségről és egész életükben később sanyargatják magukat, hogy elérjék azt az álomalakot, amit mindenhol látnak. Nem azt mondom, hogy a kisebb bőrhibákat ne tüntessék el, de az ilyen szintű photoshophasználat teljesen fölösleges... Szörnyű ez a média. Az egyik leggonoszabb dolog a világon.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. június 09. 17:18
Penélope Cruz szerintem retus nélkül is nagyon szép és majdnem olyan mint a retusált. A többi viszont nagyon durva, elferdített és szánalmas.
2012. június 09. 17:20
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Hát igen..és sok tini ezért anorexiás,mert a photoshopolt énjükre akarnak hasonlítani..
2012. június 09. 17:22
van amelyik nagyon gáz még PS után is. de pl Britneyn nincs nagyon mit korigálni..
2012. június 09. 17:22
jujj...
szerintem madonna képe volt az egyik legeslegrosszabb...
2012. június 09. 17:28
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Szerintem van olyan akinel kell retusalni,(pl.Madonna vagy Kim,de van olyan sztar es nem csak ezekrol beszelek,ahol fontos a termeszetesseg is,borhibak,meg ilyesmi.
2012. június 09. 17:30
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
lehet, hogy ők szupersztárok, de emberek. Ők sem tökéletesek. Senki sem az.
De egy 50 éves nőből szinte egy 30 év körülit varázsolni számomra durva csak? A zene iparág szóljon már a zenéről!
De egy 50 éves nőből szinte egy 30 év körülit varázsolni számomra durva csak? A zene iparág szóljon már a zenéről!
2012. június 09. 17:42
N.Adri az embereket a rajongóik nem azért szeretik mert tökéletesek.. és nem is a kinézetük miatt. Senki nem tökéletes. Madonna meg ahhoz képest hogy túl van az ötvenen sokkal jobban tartja magát mint az összes 50+ ismerősöm.
2012. június 09. 18:02
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
Jézusom, mégis hogy lehetett az Avrilos újságot kiengedni így?
Amúgy pedig szerintem ezek nyilvánvaló dolgok, ha ránézek egy akármilyen képre is, soha nem gondolom hogy eredeti.
De mégis ha a 2 Madonnás CD közt lehetne választani, ti melyiket vennétek meg?
Szerintem a retusáltat, és ezért is jogos.
Amúgy pedig szerintem ezek nyilvánvaló dolgok, ha ránézek egy akármilyen képre is, soha nem gondolom hogy eredeti.
De mégis ha a 2 Madonnás CD közt lehetne választani, ti melyiket vennétek meg?
Szerintem a retusáltat, és ezért is jogos.
2012. június 09. 18:11
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Tényleg elég durván retusálva vannak a képek, de ezt eddig is tudtuk :// Én valahogy sokkal jobban szeretem a természetes képeket, igaz, hogy azok nem "tökéletesek", de legalább igaziak, és nincsenek így elmosódva
2012. június 09. 18:20
hát van aki még photoshop előtt is szép..de van aki még azzal sem lesz az
2012. június 09. 18:29
a kis javítgatások még beleférnek, de hogy egész karokat és csípőket retusáljanak le... ez nem profizmus, ez balfékség.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.