Sztárok Photoshop előtt és után
2012. június 12. 19:59
Hát azért látszik a különbség... Volt néhány sztár akit nem is értettem miért alakítottak át. És az embereknek nem tűnik fel hogy nem létezik OLYAN sima bőr, OLYAN vékony derék és OLYAN formás láb?
2012. június 12. 21:16
Madonna nagyon gáz photoshop nélkül, de a többiek nem is olyan rosszak:D
2012. június 12. 22:32
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
madonna durva.:/
2012. június 13. 15:12
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
a képek magáért beszélnek.
2012. június 13. 17:26
Madonna kezd hasonlítani szmijagolra...Knightley meg laposabb mint egy deszka... Ennyire nem kellene eltúlozni a Photoshopot se
2012. június 13. 18:57
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
A photoshop ugye csodákra képes
2012. június 13. 19:17
|
|
Brynhildevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 188 Csatolások: 4 Azonosító: 177475 offline
|
Oké Madonnán tényleg látszik a photoshop meg neki tényleg kellett.. Penélopen csak annyi lett a változás, hogy világosabb lett a kép szerintem
Amúgy nem értem miért olyan nagysám ez a photoshop, minden újságot kiadás előtt megszerkesztenek, úgyhogy megszokhattátok már volna.
2012. június 13. 19:35
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
Hát ez azért fura... de nem értem, mert itt vannak tök jó képek és azokat nem is kellett volna kiretusálni. Jó, mondjuk a sztároknál más, mert ott mindig ezt csinálják, de akkor is, néha túlzásba vitték...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: