Sztárok Photoshop előtt és után
2012. június 12. 07:55
|
|
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline
|
Szerintem Jessica Alba nagyon jmind a két képen de vannak borzalmasak
2012. június 12. 08:03
A sztárok is elégedetlenek magukkal..Holott néha nem lenne okuk..
2012. június 12. 14:09
Hát szerintem van akinek kée a photoshop.. pl. Madonna.. hát, amit meg Avril-lel csináltak xDD
2012. június 12. 16:18
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Madonnának még szerencséje van h létezik photoshop, Britney-nek meg milyenek a lábai???!!! http://starity.hu/images/emoticons/_nevet.gif
2012. június 12. 16:39
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
jézusom......... ez nagyon durva főleg madonna és arvil a levágot karjával...uhhh
2012. június 12. 17:03
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Na jó én csak Madonnán akadtam ki
2012. június 12. 17:18
Igen, tényleg van egy-két iszonyatosan durva, de annyira nem vészesek.
Madonnán meg se lepődök, őt mindig rendesen kiretusálják, Jessica és Salma azonban photoshop nélkül jóval gyönyörűbbek.
Avril-én csak röhögtem, a hiba szinte ordít a képről, nem is tudom hogy követhettek el ekkora baklövést..
Madonnán meg se lepődök, őt mindig rendesen kiretusálják, Jessica és Salma azonban photoshop nélkül jóval gyönyörűbbek.
Avril-én csak röhögtem, a hiba szinte ordít a képről, nem is tudom hogy követhettek el ekkora baklövést..
2012. június 12. 17:54
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Látom Jessica Albánál többen is észrevették (viszont fenn is akadtak azon), hogy teljesen más a két képen, annyira, hogy még a fej állásuk sem u.az. Mintha nem is egy kép lenne.
Nos, hát ez valóban így is van
Mert igen, ennyi a titok. U.is nem az itt bemutatott retusálatlan fotóból készült a retusált változat, azt soha sehol sem publikálták. Persze az egyértelmű hogy egy fotózáson készültek (egyébként egy 2009-es Campari naptárhoz készültek ezek a képek), sőt, a beállásból vagy ha úgy tetszik pózból gyaníthatóan lehet hogy épp egymás után, de akkor sem u.az a kettő. A két kép között lehet hogy eltelt 5 mp is
Aki nem hisz nekem az higgyen a saját szemének: pl. vegye azt észre, hogy eleve az egyinél a fényképezőgépbe néz, míg a másiknál nem.
Nos, hát ez valóban így is van
Aki nem hisz nekem az higgyen a saját szemének: pl. vegye azt észre, hogy eleve az egyinél a fényképezőgépbe néz, míg a másiknál nem.
2012. június 12. 18:08
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Madonna nagyon durva 
De Penelope Cruz és Jessica Alba így is úgy is gyönyörűek
De Penelope Cruz és Jessica Alba így is úgy is gyönyörűek
2012. június 12. 18:17
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
fujj a madonna hát ez valami undorító...
2012. június 12. 18:20
|
|
EricSaadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 164631 offline
|
sztárokkal ezt csinálják.sztem Madonna esete a legdurvább.de biztos vannak olyan sztárok akik valójában is úgy néznek ki ahogy a nyilvánosság előtt.de akkor is van mindegyiknek egyénisége:)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: