Készül a Hófehér és a vadász folytatása
2012. június 09. 22:19
Pénteken néztem meg a filmet, hát valami borzalmas volt, hála Kristennek. De nem is baj, hogy lesz folytatás, legalább megint jót röhögök. Ritka a jó vígjáték.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. június 09. 23:50
|
chazluitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 147761 offline
|
szerintem már az első se volt jó. Kristen Stewart a twilight-hoz hasonló szerepet kapott vagyis megint csak félt és menekült és megszelídítette a szörnyeteget, azonfelül a mostoha sokkal szebb volt nála. am meg nem tudnám hogy lehetne folytatni bár láttam már hófehérke kettőt, nem volt jó, senkinek se ajánlom.Bár nem azt mondom, hogy nem jó színész nő mert amiben láttam eddig szerintem állta a sarat. De rossz a filmek melyekben mostanában játszik.(és ez nem az ő hibája, részben)
2012. június 10. 10:28
Vajon mi lesz a második rész címe? Pár ötlet tőlem:
1. Hófehér és a Vadász II. - A Gonosz mostoha visszavág
2. Hófehér és a Vadász II. - A mostoha bosszúja
3. Hófehér és a Vadász II. - Az új csata
Bocsi, de muszáj volt.
1. Hófehér és a Vadász II. - A Gonosz mostoha visszavág
2. Hófehér és a Vadász II. - A mostoha bosszúja
3. Hófehér és a Vadász II. - Az új csata
Bocsi, de muszáj volt.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. június 10. 10:37
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
kiváncsi vagyok hogy hogyan fogják folytatni
2012. június 10. 14:41
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ez is olyan lesz mint a Twillight...?O.o
2012. június 10. 16:05
|
|
Selenafanlove0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 177468 offline
|
Nekem anyir a nem tetszett több harcot vártam vna el benne és a királynő is könnyen meghalt.... De jöhet megnézem azt is!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.