Kísérteties helyek Nagy-Britanniában
2012. június 09. 09:39
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
A Glamis kastélyban már voltam, és nekem egy szellem sem jött elő. Mondjuk az a "vér" elég ijesztő, de egyáltalán nem biztos, hogy az. Szerintem csak valami kémiai reakciótól megváltozott a téglák színe, vagy mit tudom én. Mindenesetre én nem nagyon hiszek az ilyenekben...
2012. június 09. 09:40
|
|
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 107 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline
|
Hú, ez jó cikk! 
Kicsit megijedtem xD
Bár őszíntén! Egy kutya szellemétől nem félek!
Csak az emberekétől!
Kicsit megijedtem xD
Bár őszíntén! Egy kutya szellemétől nem félek!
2012. június 09. 09:44
nincs is jobb promó egy kis szellemhistóriánál 
egyébként érdekes cikk, de én ezekre a történetekre inkább úgy tekintek, mint embercsalógatókra.
egyébként érdekes cikk, de én ezekre a történetekre inkább úgy tekintek, mint embercsalógatókra.
2012. június 09. 09:55
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Jó cikk, szeretem az ilyesmiket olvasgatni.
A szellemektől már nem félek, hisz többnyire ártalmatlanok. Persze vannak ártó szándékú szellemek is, de őket is ki lehet űzni a lakásból. Szerencsére az enyémben ilyen csak egyszer volt. El is zavartam.
A szellemektől már nem félek, hisz többnyire ártalmatlanok. Persze vannak ártó szándékú szellemek is, de őket is ki lehet űzni a lakásból. Szerencsére az enyémben ilyen csak egyszer volt. El is zavartam.
2012. június 09. 10:12
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Először is ez a cikk, valami fenomenális lett.

Másodszor, nekem a Leap kastély jön be nagyon. Szerintem az a legizgalmasabb és a legfélelmetesebb.
Másodszor, nekem a Leap kastély jön be nagyon. Szerintem az a legizgalmasabb és a legfélelmetesebb.
2012. június 09. 10:19
Nagyon jó lett ez a cikk

Engem érdekelnek az ilyen dolgok, csak az a baj h biztos h nem mernék éjszaka elmenni oda
legalábbis egyedül nem.
Engem érdekelnek az ilyen dolgok, csak az a baj h biztos h nem mernék éjszaka elmenni oda
2012. június 09. 10:46
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
ez de jó cikk 
én mindig is hittem az ilyesmikben van 1 ilyen filmem amiben még sok más kastély is szerepel. én félek a szellemektől de elmennék de kizárólag csak nappal.elég félős vagyok.és néha úgy érzem követ valaki
én mindig is hittem az ilyesmikben van 1 ilyen filmem amiben még sok más kastély is szerepel. én félek a szellemektől de elmennék de kizárólag csak nappal.elég félős vagyok.és néha úgy érzem követ valaki
2012. június 09. 10:47
Szuper cikk lett! 
Nappal bármelyikbe benéznék, de éjszaka csak nagyobb társasággal mernék odamenni. Szörnyen ijedős vagyok.
Nappal bármelyikbe benéznék, de éjszaka csak nagyobb társasággal mernék odamenni. Szörnyen ijedős vagyok.
2012. június 09. 11:05
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Tetszik a cikk 
És laknék ezekben
:D:D:D
És laknék ezekben
2012. június 09. 11:16
Eddig ez a kedvenc cikkem! Ha arra járok én, vagy egyik ismerősöm úgyis megy Írbe, akkor tuti beajánlom neki! No, én a horrort se bírom, de ha lenne valaki velem, lehet bemennék valamelyikbe.
2012. június 09. 11:33
TÖK JÓ CIKK.IGY IS A KEDVENCEM AZA ODAÁT,ÉRDEKES LENNE HA MÉG KI I DERÜLNE,HOYG AMI ELLEN HARCOLNAK AZ MEGFORDUL A VALÓSÁGBA IS
2012. június 09. 11:42
|
|
zitta a giziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.09. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 140430 offline
|
rohadtul félek xDDD
2012. június 09. 12:25
Húú az elsöbe és utolsoba el akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: