Kísérteties helyek Nagy-Britanniában
2012. június 09. 00:04
Na grat nekem lefekvés előtt ilyen szép esti mesét olvasok
hát kicsit félős vagyok, de érdekel az ilyen
egyedül tuti nem mennék be csak is egy nagy csoporttal
2012. június 09. 00:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Misao @ 2012.06.08. 20:57)
Én nem hiszek ezekbe.
Különben máshol is vannak hasonló kastélyok,hasonló kísértet-sztorikkal.Miért mindig Nagy-Britániát kell kiemelni? 
Ott mindig mindenki UFO-t lát, minden második héten repülő csészealjak mutatkoznak, szellemek képeken, videókon. Ezek az állítólagos szellem sztorik a pletykamagazinok állandó hasábjai. Nem hiszek a szellemekben és szerintem a szennymédiákban mutatott képek és leírt sztorik semmiben sem igazak. Csak vannak.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. június 09. 06:10
Egyedül talán csak Glamis kastély beszámolója az érdekesebb én nagyon szívesen megnézném őket nem mondom, hogy ott töltenék egy éjszakát de kiványcsi vagyok rájuk...
2012. június 09. 07:21
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Hát nekem ez a cikk nagyon bejött. Lehet hogy valamennyi igaz belőle. Na mindegy én találtam a Glamis kastélyról egy ugyanolyan képet ugyanabban az állásban minden ugyanolyan csak hát amit ide képet raktak a Glamis kastélyról kicsit át van szerkesztve. Mert: abban az ugyanolyan képben szép fehérek a felhők és nincs nagy mennyiségű vér a vár falain. A linket idecsatolom. http://www.google.hu/imgres?q=glamis+castle&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1024&bih=499&tbm=isch&tbnid=ksdXrBokPd...29,r:3,s:0,i:79
2012. június 09. 07:23
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Mert gondolom nem ment fel valaki és letakarította. Vagy ha talán amit küldtem kép régebben volt de szerintem át van szerkesztve. Én szerintem ez a kastély (ok) léteznek csakhát ez a kép kicsit fura. Na mindegy a cikk nagyon jó lett
2012. június 09. 07:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (minibogárka @ 2012.06.08. 20:40)
Amúgy még VIII. Henrik meggyilkolt feleségeiről is vannak históriák, nem?
De bizony vannak. Én speciel hiányolom a cikkből Hampton Courtot. Ott állítólag Catherine Howard kísért... Ráadásul Angliában van szóval ha már a cikkben az áll, hogy Nagy-Britannia, nem kellett volna leszűkíteni csak Skóciára, meg Írországra. Ráadásul Írországnak csak egy része tartozik az Egyesült Királysághoz, amúgy külön országról van szó...
Hampton Courthoz egyébként ősszel személyesen is lesz szerencsém és már nagyon várom...
A cikk ihletője egyébként szerintem az a bizonyos Discovery által kiadott DVD volt, nem igaz..? Bár abban kifejezetten csak skót kastélyok szerepelnek, ha jól tudom. De az útifilmekben is ki szoktak térni pár mondat erejéig a kísértetekre. (van Skóciás, Írországos, Angliás, stb. útifilm-gyűjteményem, csak azért mondom
Személy szerint hiszek a szellemekben, velem is történt már egy-két furcsa dolog. Mindenesetre "face to face" találkozás szerencsére még nem volt és remélem nem is lesz. B*sz*r*s vagyok, jobb a békesség...
2012. június 09. 08:39
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon szép kastélyok.
Szívesen elmennék megnézni, de nem egyedül.
2012. június 09. 08:39
Nagyon szép hely lehet mindegyik. Szívesen megnézném őket.
2012. június 09. 09:14
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
azta. én is megnézném őket!! de csak pár óráig. hogy egy éjszakát ott töltsek, teljesen kizárt.
ahol lakok van egy híres vár, és egyszer apám volt az éjjeli őr, és mikor mindenki elment, beengedett és végigjárhattam. oké, hogy minden olyan múzeum-szerű de azért ott is voltak azóta föl nem újított falak, várbörtön, stb. a legfélelmetesebb a panoptikum volt, ahol alig volt fény, és minden szobor arról szólt hogy milyen kivégzések voltak. Hát elég félelmetes volt, azt hozzáteszem hogy végig azt hittem, hogy apukám jön utánam, mert mindig hallottam mintha arrébb egy ajtó becsukódna, de közben végig a vár bejáratánál várt. eddig csak röhögtem rajta mert szellemek nincsenek, de most ez után a cikk után kicsit besz*rtam hogy akkor az mi lehetett
ahol lakok van egy híres vár, és egyszer apám volt az éjjeli őr, és mikor mindenki elment, beengedett és végigjárhattam. oké, hogy minden olyan múzeum-szerű de azért ott is voltak azóta föl nem újított falak, várbörtön, stb. a legfélelmetesebb a panoptikum volt, ahol alig volt fény, és minden szobor arról szólt hogy milyen kivégzések voltak. Hát elég félelmetes volt, azt hozzáteszem hogy végig azt hittem, hogy apukám jön utánam, mert mindig hallottam mintha arrébb egy ajtó becsukódna, de közben végig a vár bejáratánál várt. eddig csak röhögtem rajta mert szellemek nincsenek, de most ez után a cikk után kicsit besz*rtam hogy akkor az mi lehetett
2012. június 09. 09:24
Tök jól mutatnak ezek a kastélyok ilyen szép háttér mögött. Megnézném őket, de csakis nappal!
2012. június 09. 09:35
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Jó kis cikk lett
Ezek a kastélyok szoktak filmekben is szerepelni
Ezek a kastélyok szoktak filmekben is szerepelni
2012. június 09. 09:37
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Imádom Angilát,gyönyörű egy hely.Egyszer elszeretnék jutni oda *.*
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.