Te hiszel a szellemekben? Ha szeretnél elmenni a legkísértetiesebb kastélyokba, lent elolvashatod, hol találod meg ezeket a helyeket!
A teljes cikkhez kattints ide!
Kísérteties helyek Nagy-Britanniában
2012. június 08. 20:00
|
|
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline
|
Brr, ez ijesztő. Én ki nem próbálnám, elhiszem, csak ne kelljen megtapasztalnom Én alapjába véve nem hiszem ezekben, de nem is állítom, hogy nem léteznek, szóval inkább kerülöm a gyanús dolgokat, biztos ami biztos.
2012. június 08. 20:09
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
izgisen hangzik
2012. június 08. 20:23
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
ijesztően hangzik :s nem mennék egyedül,de még társaságban se mernék
FÚÚÚÚÚÚÚ de elmennék
nem vagyok félős bár ott már... és milyen durva az a villám a Leap kastély mögött
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Be nem merném tenni a lábamat egy ilyen helyre. Jobban félek én az ilyen szellemes-dolgoktól. Hiszek is bennük, meg nem is (bár inkább igen), csak ne kelljen találkoznom velük és megtapasztalni ilyen élményeket. Ha ott kellene lennem egy éjszakát, szerintem én már tudatosan is beflash-elnék dolgokat, annyira paráznék.
2012. június 08. 20:27
hát, én nem hiszek ezekben, de azért este nem megyek sehova, csak otthon vagyok. xdd
2012. június 08. 20:39
Nem igazán rajongok az Egyesült Királyságért, de gondolom ott van a legtöbb kísértetjárta hely. Vegyes érzelmeim vannak az ilyen sztorikról, de azért nem merném megnézni hogy igazak-e. A cikk jó lett, de igazából az elején elég sok a szóismétlés, és a fogalmazás lehetne kicsit összeszedettebb is.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

10 felhasználónak tetszik: