Nyári esküvőt tervez Miley Cyrus
2012. június 08. 19:10
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Szerintem se kell elsietnie semmit. ráérnek
2012. június 08. 19:24
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
gratuu nekik!!!
D
2012. június 08. 19:29
Miley és Liam annyira szép pár! 
Gratulálok nekik és remélem sokáig kitartanak egymás mellett!
Az esküvő pedig biztosan álomszép lesz
Gratulálok nekik és remélem sokáig kitartanak egymás mellett!
Az esküvő pedig biztosan álomszép lesz
2012. június 08. 19:34
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nem, értem, hogy sokan miért állnak ennyire negatívan hozzá
Igen, Miley 20 éves, na és ?
Nem egy olyan idősebb nőt ismerek aki 18-19 évesen házasodott meg és mái napig boldog házasságban él
Pedig ők is milyen fiatalok voltak
Szerintem hülyeség csak erre alapozni, örülni kell neki hogy boldgok, nem azon izgulni hogy majd egyszer elválnak, ennyi erővel minek házasodjon meg bárki is
Én nagyon örülök nekik, legyenek sokáig boldogok
Nem egy olyan idősebb nőt ismerek aki 18-19 évesen házasodott meg és mái napig boldog házasságban él
Szerintem hülyeség csak erre alapozni, örülni kell neki hogy boldgok, nem azon izgulni hogy majd egyszer elválnak, ennyi erővel minek házasodjon meg bárki is
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. június 08. 19:42
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
House Of Wax egyet értek
2012. június 08. 19:49
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.06.08. 19:34)
Nem, értem, hogy sokan miért állnak ennyire negatívan hozzá
Pedig ők is milyen fiatalok voltak
"Mi" nem negatívan, hanem relatívan állunk hozzá. Mindenki jól tudja, hogy ma minden második megkötött házasság válással végződik. Főleg, még nagyobb az esély rá, ha ilyen fiatalok. Változik a világ, és velük ők is változnak, és mivel még csak az életük elején tartanak, az érzelmeik is fognak változni. Persze én is a legjobbakat kívánom nekik, de szerintem jobb relatívan látni valamit, minthogy elfogultan, rózsaszín felhők között. A mai világban már nem léteznek tündérmesék. Mondjuk szerintem sohasem léteztek a filmeken kívül.
2012. június 08. 19:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Vegas @ 2012.06.08. 19:49)
"Mi" nem negatívan, hanem relatívan állunk hozzá. Mindenki jól tudja, hogy ma minden második megkötött házasság válással végződik. Főleg, még nagyobb az esély rá, ha ilyen fiatalok. Változik a világ, és velük ők is változnak, és mivel még csak az életük elején tartanak, az érzelmeik is fognak változni. Persze én is a legjobbakat kívánom nekik, de szerintem jobb relatívan látni valamit, minthogy elfogultan, rózsaszín felhők között. A mai világban már nem léteznek tündérmesék. Mondjuk szerintem sohasem léteztek a filmeken kívül.
Ez a gondolkodásmód is érthető, de nekünk az a dolgunk, hogy örüljünk velük, ezen majd ők aggódnak
Nekünk nem realistán kell látnunk, legalábbis szerintem a "rajongóknak" nem realistán kell látni, hanem együtt örülni velük
2012. június 08. 20:00
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.06.08. 19:52)
Ez a gondolkodásmód is érthető, de nekünk az a dolgunk, hogy örüljünk velük, ezen majd ők aggódnak
Nekünk nem realistán kell látnunk, legalábbis szerintem a "rajongóknak" nem realistán kell látni, hanem együtt örülni velük
Nálad a pont, aggódni nekik kell, nem nekünk.
Ettől eltekintve viszont mindenkinek reálisan kéne látnia - nem csak ebben az esetben-, s nem elvakultan.
2012. június 08. 20:03
|
House Of Wax |
|
Idézet (Vegas @ 2012.06.08. 20:00)
Nálad a pont, aggódni nekik kell, nem nekünk.
Ettől eltekintve viszont mindenkinek reálisan kéne látnia - nem csak ebben az esetben-, s nem elvakultan.
Persze, mindenki szeretné, ha ez olyan szerelem lenne ami örökké tart, habár azok sajnos manapság igencsak kihalóban vannak
Csak remélhetjük, hogy náluk másként lesz
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. június 08. 20:06
House Of Wax, egyetértek! mit zavar ez titeket, Miles fiatal, és? Boldog, neki így jó. Én ezt tiszteletben tartom. Jó lenne ha ti is, és nem szapulnátok állandóan Mileyt!
2012. június 08. 20:20
Sok boldogságot, bár nemtudom mennyire lesz tartós!
2012. június 08. 20:27
|
|
Bebe1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 151628 offline
|
sztem ez a fiu helyes de miley én annyira nem vok oda érte olyan más lett amiket olvasok rol az ujságba meg sok helyen kicsit furcsálom de azért sook boldogságot kívánok nekik
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.