A friss menyasszony mindenképpen nyáron szeretne férjhez menni vőlegényéhez, Liam Hemsworthhöz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyári esküvőt tervez Miley Cyrus
2012. június 08. 16:56
Idézet
Tish Cyrus a szervezésben is kivenné a részét, bizonyos dolgokat már el is döntött magában.
Lehet,hogy bunkó vagyok,de engem annyira irritál ez a nő.
Amúgy remélem nem idén vagy jövőre lesz esküvő,mert az egy kicsit korai lenne.1-2 év és válás lenne belőle.Szerintem.
2012. június 08. 16:57
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Gratulálok!
Szépek így együtt csak nehogy elhamarkodják! nehogy úgy járjak,hogy 3 hónapon belül meg elválnak...!
2012. június 08. 17:00
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
szép pár boldogságot nekik
2012. június 08. 17:03
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
ennyit a felnőtté válásról..
2012. június 08. 17:18
Gratulálok Miley és Liam. Szép pár vagytok. <3 Szerintem is idén kéne megtartani mondjuk Augusztusban
2012. június 08. 17:20
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Én először el sem hittem, aztán Miley twitterjét megnéztem, és onnantól már tudtam hogy igaz ez a eljegyzés-mizéria, de egyáltalán nem örülök. Vagyis örülni örülök, de tuti nem fog sokáig tartani. Még szinte "gyerekekek". Miley és Liam is nagyon fiatal ehhez. Lehet, hogy most felhőtlenül boldogok, és nem néznek előre, de ettől függetlenül a továbbiakban is sok boldogságot kívánok nekik.
2012. június 08. 17:29
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
sztem. még nem idén nyáron fog oltár elé állni
amúgy meg minden cikkben mást írnak azzal kapcs. hogy hol szeretnének házasodni.. minden esetre sok boldogságot nekik
2012. június 08. 17:32
Idézet
jövőre vagy 2014-ben áll oltár elé
Miért érzem én azt, hogy ebből se lesz semmi...?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

2 felhasználónak tetszik: