Starity

Robert Pattinson szerint Adele nem elég híres

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 05. 14:17 #81
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Ez a nyafogás a sztárság miatt mindig olyan szánalmas. Senki nem szorított pisztolyt a fejükhöz, hogy legyenek híresek. Egyébként mindenkinek lehetnek ostoba pillanatai. Robert szimpatikus, szívesen nézném meg filmekben (csak ne olyan tininyáladzásban, mint a Twilight). Adele dalai sosem tetszettek, nem véletlen, hogy nem sok kedvenc énekesnőm van és akiket szeretek, azok többféle stílusban alkotnak, nem csak ebben a lehangolt lassú kínlódásban.
2012. október 05. 14:21 #82
- törölt felhasználó -    
Méghogy a brit filmipar csapnivaló??? Szeretnél még majd ott dolgozni Patiszon. Amikor rájössz h mennyivel eredetibb mint az amerikai. reklamalo.gif Szánalmas. Ha nem akar sztár lenni akkor menjen el dolgozni.
2012. október 05. 14:36 #83
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Patty, drága... Kedvelem a fejedet, még a Nyalkonyat ellenére is. Tisztelem az őszinte, hülye embereket. De ha továbbra is a téged etető kezeket harapdálod, akkor bizony nem lesz jó véged. És még az az idióta vigyor sem fog megmenteni, amivel a kijelentéseidet próbálod elhumorizálni.
Azt nem rovom fel neki, hogy a sztárság miatt nyöszörög, ezek a szerencsétlenek tényleg nem voltak tisztában azzal, mekkora cirkuszra vállalkoznak a tvájlájt idején. No de a többi, amit mondott... Pattykám. Azután mondj ilyeneket, miután biztos vagy abban, hogy szakítasz a filmiparral. Ha meg nem szereted a munkád, ne csináld. Mindenekelőtt pedig kerülj képbe Adele kapcsán.
2012. november 29. 18:25 #84
renilivelove
renilivelove
visszatérő vendég
Hozzászólás: 192
Csatolások: 0
Azonosító: 190306
Szerintem Rob és Adele vitáj mindkétfelől volt igaz, és nem igaz iss.. Rob-ot megértem, hogy kicsit unja a sztárságot, mivel a Twilight tinik sokait buzdította magára, de ő ment bele a színészetb azon belül pdig Edward Cullen szerepébe, és igen tényleg szar lehet, hogy nem mhetsz el nyugodtam egy utcán a nélkül, hogy: Nézd ott van Robert Pattinson! <3 Én nagyon szeretem Rob-ot, ésa Twiligh-ot isss! <3 smileeee.gif biggrin.gif wink.gif smileeee.gif
2013. január 13. 16:24 #85
jennu
jennu
visszatérő vendég

Státusz"Fogd meg édes, hogy a szívem elég hideg-e." ~ Barbárfivérek.
Hozzászólás: 166
Csatolások: 0
Azonosító: 182392
GyökGyuri... Nem elég híres.. Tegyük fel oké. Nem olyan híres mint ő a nyáltól csöpögő, szerelmetes filmtrilógiájával (ha 3részes egyáltalán, nem is érdekel, egy rész elég volt belőle) De százszor tehetségesebb Adele és értékesebbet, maradandóbbat adott Adele mint az Alkonyat az akárhány része alatt. Mert ezeket a filmeket elfelejtik 1vagy 2év múlva. De gyanítom, hogy Adele aranytorkát nem, és a Skyfall vagy a Someone Like You ott marad minden ember telefonján,mp3 lejátszóján és a saját fejében is.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Adele Adele 81.