Robert Pattinson szerint Adele nem elég híres
2012. június 08. 20:00
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Istenem mindenki Robert Pattinsont bántja, de kérdezem én miért?!
Elismerem nem volt szép tőle, hogy ezeket mondta, de ti még soha nem hibáztatok, meg nem is tudhatjátok, hogy milyen sztárnak lenni, ráadásul olyan híresnek, nincs olyan lépésed amit ne tudnának több millióan! Adelenek is igaza van, de én most Robert pártján állok!
2012. június 08. 23:31
|
|
Fucka2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 152719 offline
|
Először is...Emlékezzen mindenki Heath Ledger-re...nem a jólétbe halt bele ilyen fiatalon.Meg lehet nézni Lindsay Lohant hogy mi lett belőle 25 évesen.Adele sem egyszer nyilatkozott már a fanatikus emberek ellen.Lehet meg van mindenük,de én már hallottam egy olyan szólást hogy a pénz nem boldogít!!! Amugy meg lehet szídni a monitor mögül mindekit,menj és csinálj mindent Robert után...Az h szar ember,ne állítsd mert nem ismered...ennyiből te is szar ember vagy ,mert csak ugy...az meg h szar szinész hazugság,mert ha szar lenne nem kapna ennyi szerepet meg nem istenitené minden rendező...de hát itt a lehetőség ,menj és legyél gazdag,boldogtalan szar ember .Csináld utána,aztán legyen nagy a szád!!!!
2012. június 08. 23:40
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem meg már most többet tett le Adele az asztalra, mint Robert. Csakazért, mert Ő benne volt egy csöpögős tinifilmben és sok kislány oda van érte, nem jelenti, hogy jobb vagy tehetségesebb.
Én is díjazom az őszínteségét, sőt, csípem is, de eléggé lejáratta magát. Nem csodálkoznék ha elűnne pár éven belül, de nem kívánom ezt neki. A zenéjére meg már most megmondom, hogy nem lenne sok kereslet.
Én is díjazom az őszínteségét, sőt, csípem is, de eléggé lejáratta magát. Nem csodálkoznék ha elűnne pár éven belül, de nem kívánom ezt neki. A zenéjére meg már most megmondom, hogy nem lenne sok kereslet.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 08. 23:48
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Unja a népszerűséget? Ne vállaljon több filmet. Zenéljen, vagy tűnjön el Hollywoodból.
De ilyesmit nyilatkozni, hogy a brit filmipar csapnivaló!
Mikor Hollywood legtöbbet nekik köszönhet! Legtöbb jó színész brit, és arról ne is beszéljünk, hogy hány filmet nyúltak már le az amcsik.
Egy biztos, Mr. Patiszon hülyébb, mint gondoltam.
Mikor Hollywood legtöbbet nekik köszönhet! Legtöbb jó színész brit, és arról ne is beszéljünk, hogy hány filmet nyúltak már le az amcsik.
Egy biztos, Mr. Patiszon hülyébb, mint gondoltam.
2012. június 09. 00:28
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.06.08. 23:48)
Egy sztártól aki abban kezdte, ez hátbadöfés volt de üsse kavics. A brit filmipar is nagyon szereti ám, a szeretet kölcsönös.
Menjen csak a skatulyaparadicsomba, üvöltözős és rikácsolós fanok közé, Nicki Minaj és Bieber közé énekelni meg nyálas tinifilmeket forgatni, egészségére, a jó szerepeket meg hagyja meg másnak.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. június 09. 08:06
|
|
Bella11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 176623 offline
|
Adelle nagyon gáz.Nagyon szarok a zenéi.Teljesen meg lehet érteni Robertet hogy nem szereti annyira a sztárságot mert aki meglátja odaszaladhozzá és vagy képet vagy autógrammot kér.
2012. június 09. 08:27
|
|
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline
|
Hát ez érdekes.Mondjuk szeretem Robertet de most itt Adele-nek van igaza azt hiszem mivel..ahh mind1:)
2012. június 09. 08:55
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
hát lényegében meg lehet érteni hogy ha valaki sztár akkor nem mehet el sehova anélkül, hogy megállítanák autogrammot kérnének stb. ezt teljesen megértem ... de szerintem Adele híres 
én Robertet is szeretem mert szerintem nagyon jó színész és hallottam már énekelni is és Adelt is hisz nagyon szép hangja van és a zenéi is tetszenek
én Robertet is szeretem mert szerintem nagyon jó színész és hallottam már énekelni is és Adelt is hisz nagyon szép hangja van és a zenéi is tetszenek
2012. június 09. 08:57
Ha a brit filmipar sz@r akkor mi van a magyarral??
2012. június 09. 09:58
|
|
kocskyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.25. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 40027 offline
|
Fiúk-lányok, nézzétek meg az interjút amikor R.P. erről az incidensről beszél.
1. mindketten egy partyn voltak, gondolom nem keveset ittak, hajnali kettő körül zajlott a beszélgetés
2. nem is ezt mondta. hanem bíztatta Adele-t, hogy ő is lehet olyan híres, mint Rob, ami ugye nevetséges, tekintve, hogy hasonló fokon állnak- Adele megkérdezte, hogy tisztában van-e vele, hogy mennyi lemezt adott el. nem szó szerint így, de valahogy így. és nincs szó sértődésről.
ha pedig nem tudtok eléggé angolul ahhoz, hogy hiteles véleményetek legyen, akkor inkább ne osszátok meg, és ne gyűlölkedjetek.
itt a videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RDRHCZoKeUg
1. mindketten egy partyn voltak, gondolom nem keveset ittak, hajnali kettő körül zajlott a beszélgetés
2. nem is ezt mondta. hanem bíztatta Adele-t, hogy ő is lehet olyan híres, mint Rob, ami ugye nevetséges, tekintve, hogy hasonló fokon állnak- Adele megkérdezte, hogy tisztában van-e vele, hogy mennyi lemezt adott el. nem szó szerint így, de valahogy így. és nincs szó sértődésről.
ha pedig nem tudtok eléggé angolul ahhoz, hogy hiteles véleményetek legyen, akkor inkább ne osszátok meg, és ne gyűlölkedjetek.
itt a videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RDRHCZoKeUg
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.