A G3 turné keretein belül Joe Satriani, Steve Vai és Steve Morse Magyarországon adnak koncertet augusztusban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gitáros legendák lépnek fel Budapesten
2012. június 08. 07:47
2012. június 08. 08:07
Öcsém! Ez mekkora buli lesz majd! Három ekkora élő legenda egy színpadon...Ezt nem szabad kihagyni!!!!
2012. június 08. 08:36
|
|
gravywattsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 81458 offline
|
Én voltam a 2004-es koncerten!!! Felejthetetlen volt és most is az lesz! Egyedül azt sajnálom, hogy Steve Lukather csak az Észak-Amerikai turnéjukon vesz részt és hazánkba már nélküle jönnek.
2012. június 08. 17:02
Már a 2004-esre menni kellett volna, azon legalább Petrucci látogatott el ide. Sajnálom, hogy idén csak az észak-amerikain vesz részt, nagyon örültem volna neki, vagy még Paul Gilbertnek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: