Van valakinek valami ötlete? Tényleg a háttérvilágítás döglõdik? Lehet/Éredemes javíttatni?
LCD villog
2007. február 12. 09:46
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
A munkahelyemen egy LG FLATRON L1710S LCD-n dolgozom. Nem a legújabb darab, de a munkámhoz tökéletesen megfelel. Azt vettem észre, hogy néha - teljesen véletlenszerûen - elkezd a villogni. (A háttérvilágítás???)
A kábeleket már ellenõriztem, hátha kontakt hiba, de nem. A monitor nem DVI csatival van csatlakoztatva (nem is "tudja").
Van valakinek valami ötlete? Tényleg a háttérvilágítás döglõdik? Lehet/Éredemes javíttatni?
2007. február 12. 10:09
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
Találkoztam hasonlóval, szerintem valóban a háttérvilágítás döglõdik, érdemes lehet javíttatni, mert remélhetõleg csak a neoncsövekrõl van szó. Ha nem akkor már mókásabb a helyzet.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: