Sztárok és előnytelen fotóik II.
2012. június 19. 08:51
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
"a rövid haj és a kissé igénytelen öltözet azt sejteti, hogy az énekesnő aznap nem sokat törődött a külsejével" legalább tájékozódnál rendesen, mielőtt cikket írsz. Amikor az a kép készült, éppen film forgatás zajlott, és azért volt ilyen kócos a haja, és ilyen fiús a ruhája, mert a karaktere azt kívánta meg!
2012. június 19. 19:29
Szerintem a sok sminktől nem is lehet látni a sztárok természetes arcát, így persze, hogy furcsa ha anélkül látjuk őket. Nina szerintem úgy is szép, ha nincs rajta smink.
2012. június 20. 10:34
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
Nina, Ashley, Alyssa és Emma szerintem smink nélkül is szépek
2012. június 21. 11:33
Selena és Nina tényleg szépek így is, meg talán Ashley.
De agyébként, ha többi sztáron nem lett volna régen mindig egy vakolatnyi alapozó, kicsit más lenne most a bőrük.
2012. június 21. 12:29
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Nina,Ashley,alyssa meg talán selena is jól néznek ki smink nélkül söt ema is jól néz ki csak a középsö képen kicsit fiusan néz ki.Nina pedig télleg természetesen szép
)
2012. június 21. 15:09
Lea Michelle: szerintem a második képen nem is ő van, az arcforma naaaagyon más!!!
2012. június 21. 21:57
|
|
SelenaGoHunúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 176022 offline
|
Christina Riccitől megijedtem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: