Sztárok és előnytelen fotóik II.
2012. június 19. 08:51
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
"a rövid haj és a kissé igénytelen öltözet azt sejteti, hogy az énekesnő aznap nem sokat törődött a külsejével" legalább tájékozódnál rendesen, mielőtt cikket írsz. Amikor az a kép készült, éppen film forgatás zajlott, és azért volt ilyen kócos a haja, és ilyen fiús a ruhája, mert a karaktere azt kívánta meg!
2012. június 19. 19:29
Szerintem a sok sminktől nem is lehet látni a sztárok természetes arcát, így persze, hogy furcsa ha anélkül látjuk őket. Nina szerintem úgy is szép, ha nincs rajta smink.
2012. június 20. 10:34
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
Nina, Ashley, Alyssa és Emma szerintem smink nélkül is szépek
2012. június 21. 11:33
Selena és Nina tényleg szépek így is, meg talán Ashley.
De agyébként, ha többi sztáron nem lett volna régen mindig egy vakolatnyi alapozó, kicsit más lenne most a bőrük.
2012. június 21. 12:29
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Nina,Ashley,alyssa meg talán selena is jól néznek ki smink nélkül söt ema is jól néz ki csak a középsö képen kicsit fiusan néz ki.Nina pedig télleg természetesen szép
)
2012. június 21. 15:09
Lea Michelle: szerintem a második képen nem is ő van, az arcforma naaaagyon más!!!
2012. június 21. 21:57
|
|
SelenaGoHunúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 176022 offline
|
Christina Riccitől megijedtem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: