Sztárok és előnytelen fotóik II.
2012. június 10. 00:15
|
|
Selly FanClubúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 173218 offline
|
Lea Michele és Christina Ricci a legdurvább:DDDD
2012. június 10. 00:35
|
|
solon86új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 87200 offline
|
A vörös szőnyeg kedvéért, úgy látszik Nina-t kicsit ˝öregíteni˝ kell! 
Viszont, Jennifer L. Hewitt valamint Alyssa Milano, smink nélküli képei alapján is sok mindent mondhatunk(nyúzott, fáradt), csak azt nem hogy csúnya vagy előnytelen! Bár ők nekem nagy kedvencek, bár lehet hogy elfogult vagyok! De szerintem sokan örülnének a 3 általam említett hölgy "előnytelen" külsejének!
Viszont, Jennifer L. Hewitt valamint Alyssa Milano, smink nélküli képei alapján is sok mindent mondhatunk(nyúzott, fáradt), csak azt nem hogy csúnya vagy előnytelen! Bár ők nekem nagy kedvencek, bár lehet hogy elfogult vagyok! De szerintem sokan örülnének a 3 általam említett hölgy "előnytelen" külsejének!
2012. június 10. 12:51
|
|
MelodieFleurúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 177513 offline
|
Szerintem Emma Watson így natúran is szép. Hjaj.
2012. június 10. 17:14
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
egyértelműen Sel a legszebb
az ő fotója nm előnytelen
2012. június 10. 17:36
|
|
floora-26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156254 offline
|
hát mit ne mondjak,kicsit túl spilázzák az egészet a sztárok nagy részével nincs is semmi baj,meg tudnék olyat mondani akinek nem is áll jól a sok smink pl. Kristen Stewart,vagy Emma Watson ő például természetesen sztem sokkal szebb csakúgy mint Selena Gomez és Nina Dobrev.
(Vanessaról meg annyit hogy a jobb oldali kép egy filmjéből van azér olyan amilyen)
(Vanessaról meg annyit hogy a jobb oldali kép egy filmjéből van azér olyan amilyen)
2012. június 10. 17:54
van amelyik sztár szebb smink nélkül! szerintem Selena, Nina és Vanessa akik ugyanolyan szépek.
2012. június 10. 17:55
Elnézve a képeket, mi magyar lányok, tényleg szépek vagyunk smink nélkül!
Selena szerintem smink nélkül is szép, inkább a kép nem sikerült jól, mint aki most ment ki kora reggel a konyhába hulla fáradtan...
Kíváncsi lennék, hogy az a kép, hol, mikor, milyen körülmények között készült.
De Lea Michele és Christina Ricci... Inkább nem kommentelek semmit.
Azért a bőrt a smink is tönreteszi...
Selena szerintem smink nélkül is szép, inkább a kép nem sikerült jól, mint aki most ment ki kora reggel a konyhába hulla fáradtan...
Kíváncsi lennék, hogy az a kép, hol, mikor, milyen körülmények között készült.
De Lea Michele és Christina Ricci... Inkább nem kommentelek semmit.
Azért a bőrt a smink is tönreteszi...
2012. június 10. 18:58
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Hát.....van egy pár borzalmas kép.
2012. június 10. 20:41
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
Nina még smink nélkül is nagyon szép.. Az a Lea meg fúúúúúúúúúúúúújj..
2012. június 11. 00:01
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Azt elismerem, hogy majdnem mind átlagosan néznek ki. De csak pár igazán ronda van közöttük, mint Christina, Alyssa, Lea, Kristen és Ashley. A többiek igenis jól néznek ki! Ninától el voltam varázsolva
De Eva is szép és Jenniferrel sincs különösebben bej. Emma és Selena nekem közömbös hatást kelt.
2012. június 11. 16:01
|
|
CsakEgyCsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 172179 offline
|
Nina és Selena tényleg egész szépek smink nélkül, de a többiek... Maradjanak csak a sminknél
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: