Sztárok és előnytelen fotóik II.
2012. június 07. 22:26
Ashley nagyon szép smink nélkül is, Alyssa bőre pedig a koráhóz képest irigylésre méltó, még mindig nagyon gyönyörű!
2012. június 07. 22:29
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
"...de ha már levágatta, hordhatná divatosabban is."
Kedves cikkíró, azért nézett ki így Vanessa, mert ez a kép a forgatáson készült, ahol direkt fiúsan kellett festenie.
Egyébként meg nem értem az egész cikknek az értelmét. Mindannyian tudjuk, hogy a legtöbb sztár smink nélkül ugyanolyan átlagosan (vagy akár még rosszabbul) néz ki, mint ahogy akármelyikünk. Olyan ez a cikk, mintha direkt rajtuk gúnyolódnánk. Ők is emberek.
Kedves cikkíró, azért nézett ki így Vanessa, mert ez a kép a forgatáson készült, ahol direkt fiúsan kellett festenie.
Egyébként meg nem értem az egész cikknek az értelmét. Mindannyian tudjuk, hogy a legtöbb sztár smink nélkül ugyanolyan átlagosan (vagy akár még rosszabbul) néz ki, mint ahogy akármelyikünk. Olyan ez a cikk, mintha direkt rajtuk gúnyolódnánk. Ők is emberek.
2012. június 07. 23:03
Szerintem Selena smink nélkül is gyönyörű! Ez tény!
De Nina is nagyon szép!
2012. június 07. 23:10
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Eva nagyon durva
.
2012. június 07. 23:11
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
mindegyiküknek van sokkal jobb "smink nélküli képe"
nyilvánvalóan ezért lett "előnytelen" a címe
azért vitatkozzunk még
--
egyébként sztm ennek inkább úgy lenne értelme, ha olyanokat tennénk a cikkbe akinek pl bőrhibái, pattanásai vagy egyéb izéi vannak, és akkor akik nem értik h ők is csak emberek azok fújoghatnának, de aki értelmesen gondolkodik, az inkább jó szemmel nézné hogy ott is vannak ilyen esetek
-ez semmi.
nyilvánvalóan ezért lett "előnytelen" a címe
azért vitatkozzunk még
--
egyébként sztm ennek inkább úgy lenne értelme, ha olyanokat tennénk a cikkbe akinek pl bőrhibái, pattanásai vagy egyéb izéi vannak, és akkor akik nem értik h ők is csak emberek azok fújoghatnának, de aki értelmesen gondolkodik, az inkább jó szemmel nézné hogy ott is vannak ilyen esetek
-ez semmi.
2012. június 07. 23:31
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem Selena, Vanessa, Nina, Kristen, Ashley, Emma és Alyssa smink nélkül is szépek.
2012. június 07. 23:34
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
2012. június 08. 00:04
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Christina Ricci viszi a pálmát huhuuuu XDDD de Kristen se kutya
:D:D
2012. június 08. 06:24
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
ne haragudjatok de szerintem aki szép az smink nélkül is az!nekem Selena pl ugy is gyönyörű, de nem csak ő!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: