Kihirdették a TCA jelöltjeit
2012. június 07. 23:32
Boardwalk Empire-t vagy a Sons of Anarchy-t még csak nem is jelölik??? pff..
bullshittt!
bár ezen már meg sem lepődök anno az egyik valaha készített legjobb sorozatot a Drót-ot is teljesen leamortizálták!
egyik neves díj átadón sem nyert asszem az Emmy-n is csak a legjobb forgatókönyv jelölést kapta meg.
ilyen éppen hogy csak jegyzet díjakat húzott be!
ami röhejes és szánalmas! az a sorozat egy mestermű!
a Trónok harcáról pedig annyit hogy egyáltalán nem laposodott el sőt szerintem érdekesebb lett mint az első.a karakterek is remekül fejlődnek ilyen vagy olyan irányba.
szerintem remekül meg lett csinálva és nagyon nem érdekel azoknak a véleménye akik olvasták a könyvet és "hisztiznek".én nem olvastam és nem is fogom.
igen is díjazzák a Trónok harcát mert nagyon rendben van az egész. bár a Homeland is remek sorozat de szerintem manapság nehezebb egy igazán jó Fantasy sorozatot készíteni névtelenebb színészekkel a nagyon rossz értelemben vett"kifinomult" ízlésű néző közönségnek.
persze annó jó volt a Hercules és a Xena is mi?? most meg giga költségvetésű(ami nem mindig tesz jót) de ennek ellenére tényleg jól sikerült sorozatokra képesek azt mondani hogy rosszak.A Trónok harcán látszik a pénz de a meló is!
bár ezen már meg sem lepődök anno az egyik valaha készített legjobb sorozatot a Drót-ot is teljesen leamortizálták!
egyik neves díj átadón sem nyert asszem az Emmy-n is csak a legjobb forgatókönyv jelölést kapta meg.
ami röhejes és szánalmas! az a sorozat egy mestermű!
a Trónok harcáról pedig annyit hogy egyáltalán nem laposodott el sőt szerintem érdekesebb lett mint az első.a karakterek is remekül fejlődnek ilyen vagy olyan irányba.
szerintem remekül meg lett csinálva és nagyon nem érdekel azoknak a véleménye akik olvasták a könyvet és "hisztiznek".én nem olvastam és nem is fogom.
igen is díjazzák a Trónok harcát mert nagyon rendben van az egész. bár a Homeland is remek sorozat de szerintem manapság nehezebb egy igazán jó Fantasy sorozatot készíteni névtelenebb színészekkel a nagyon rossz értelemben vett"kifinomult" ízlésű néző közönségnek.
persze annó jó volt a Hercules és a Xena is mi?? most meg giga költségvetésű(ami nem mindig tesz jót) de ennek ellenére tényleg jól sikerült sorozatokra képesek azt mondani hogy rosszak.A Trónok harcán látszik a pénz de a meló is!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 08. 15:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.07. 23:32)
Boardwalk Empire-t vagy a Sons of Anarchy-t még csak nem is jelölik??? pff..
bullshittt!
A BE is HBO, Meg voltam lepődve azon, hogy azt nem jelölték legalább 1 díjra. Én nem nézem a sorozatot, csak belenéztem, nem tűnik rossznak. Kelly miatt akartam nézni de ez a sorozat nem az én világom. Nem csak a sorozatot, de Kelly-t sem jutalmazzák kellően.
2012. június 09. 22:01
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Gratulálok nekik,bár nem értek egyet mindennel!
2012. június 10. 16:13
|
|
Selenafanlove0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 177468 offline
|
De ezek kik??
2012. július 02. 14:00
|
|
miranda.cosgroveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 178585 offline
|
hajrááááá iCarly
<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.