Katy Perry: „Szexelni fogok Rihannával!”
2012. június 07. 14:39
|
|
Dawe7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 151 Csatolások: 3 Azonosító: 167438 offline
|
keresztény? nem látszik...főleg ha szó szerint értette hogy 'Szexelni fogok rihannával'
de azért jó,. hogy passzolta azokat a kérdéseket...ettől független gáz ez a nő
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 07. 14:41
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
ez dúrvaaa, h ilyeneket kérzeznek....
2012. június 07. 14:41
Katytől nem kell az ilyet komolyan venni , az egész videót elhülyülte.
Imádom ezt a lányt !
2012. június 07. 14:56
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Ohh istenem!!!! Annyira agyamra megy az össze szerencsétlen amerikai híresseég ezzel a "Leszbi is vagyok" vagy "Buzi is vagyok" témával. :// Csak hogy felfigyeljen rájuk a média... Most oké, hogy a videóban hülyéskedésnek látszik az egész , de már Joe Jonas ezzel idegelt fel (most lehet írni fogjátok nekem hogy SHUT UP, de...) Az ebben a legjonn rész, hogy ez a rajongók/nem rajongók 90%-át egyáltalán nem érdekli, csak akkor álnak neki foglalkozni ilyen dolgokkal, ha olyan személyről van szó, aki (talán) nem buzi/leszbi, és mégis a világ fele annak tartja. Gondolok itt SP-re, Justin Bieberre (nem vagyok egyik nagy fanja sem mielőtt vki azt hinné), meg tán-tán Fluorra... Ha a sztár vallja be akkor előjön a "Kit érdekel?" duma, ha meg tagadja, de hajvasalóval ("buz*knál) vasalja a haját csak hogy normálisan álljon akkor ő egy B.u.z.i. :|| Ennyit az én vélemányemről, konkrétan nem akartam sokat, de egyből ez ugrott be erről az egész leszbis cikkből. xddd
2012. június 07. 15:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Fannuus @ 2012.06.07. 14:56)
Ohh istenem!! Annyira agyamra megy az össze szerencsétlen amerikai híresseég ezzel a "Leszbi is vagyok" vagy "B*zi is vagyok" témával. :// Csak hogy felfigyeljen rájuk a média... Most oké, hogy a videóban hülyéskedésnek látszik az egész , de már Joe Jonas ezzel idegelt fel (most lehet írni fogjátok nekem hogy SHUT UP, de...) Az ebben a legjonn rész, hogy ez a rajongók/nem rajongók 90%-át egyáltalán nem érdekli, csak akkor álnak neki foglalkozni ilyen dolgokkal, ha olyan személyről van szó, aki (talán) nem b*zi/leszbi, és mégis a világ fele annak tartja. Gondolok itt SP-re, Justin Bieberre (nem vagyok egyik nagy fanja sem mielőtt vki azt hinné), meg tán-tán Fluorra... Ha a sztár vallja be akkor előjön a "Kit érdekel?" duma, ha meg tagadja, de hajvasalóval ("buz*knál) vasalja a haját csak hogy normálisan álljon akkor ő egy B.u.z.i. :|| Ennyit az én vélemányemről, konkrétan nem akartam sokat, de egyből ez ugrott be erről az egész leszbis cikkből. xddd
Igen, arra felé már lassan kimegy a divatból ez a fajta viselkedés mert már annyian lelőtték ezt a poént. Nem ő volt az egyetlen előadó aki viccként sütötte el ezt a mondókát
2012. június 07. 15:17
Istenem. Nem vagyok egy eszeveszettül nagy Katy Perry rajongó, és szerintem élőben is borzalmas a hangja, de ha megfigyelitek az interjút észrevehetitek hogy nem figyelemfelkeltésből mondta, hanem mert az interjús számtalan a nemi életével kapcsolatos kérdést tett fel amikre egyáltalán nem akart válaszolni, majd amikor végre Rihannáról kérdezte, akkor a poén kedvéért bemondta, hogy "nem, de szexelni fogunk". Ennyi az egész. Katy tényleg rendes lány, csak meg kell nézni a videót és érteni kell a humorát.
2012. június 07. 15:17
|
|
b.vicike010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 1 Azonosító: 174752 offline
|
Ijjjaajjj ez keméény
:?
2012. június 07. 15:19
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Pfff...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.