A Showtime berendelte a sorozat harmadik évadát, így a stáb nyáron újra Budapesten forgat!
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyáron ismét nálunk időzik a Borgiák stábja
2012. június 06. 18:14
Azt tudjátok hogy idén is lehet statisztának jelentkezni? Most péntek-szombaton lesz a válogatás.
junkie-n fenn van minden infó:
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/06/02/sorozatban-statisztalni-jo/
junkie-n fenn van minden infó:
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/06/02/sorozatban-statisztalni-jo/
2012. június 06. 18:50
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Courtneyy
egyetértek!
egyetértek!
2012. június 06. 19:25
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
OMG!! Egyszerűen nem tudom, hova legyek! Már egy 10 perce megnyitottam a cikket, de annyira remeg a kezem, hogy nem tudok írni! Csak rohangálok, mint egy hülye!
Örülök, hogy megint nálunk forgatnak és szívem szerint azonnal rohannék föl Pestre a castingra. Istenem, de jó is lenne!
Köszönöm a cikket Courtneyy!
És természetesen a hasznos információkat ***aiden*** nek!
Köszönöm a cikket Courtneyy!
És természetesen a hasznos információkat ***aiden*** nek!
2012. június 06. 19:31
Idézet (LaDySmIth @ 2012.06.06. 19:24)
Kár hogy fogszabályzósnak esélye sincs, a középkorban nemigazán volt elterjedt..

Szerintem van. Statisztáknak általában nincs beszélő szerepük, ki se kell nyitnod a szád. Inkább a szemüveg az, ami probléma.
2012. június 06. 20:18
Nem láttam még egy részt sem a sorozatból, de épp a minap látogattam meg a forgatás helyszínét... a díszlet gyönyörű, biztos jó sorozat lehet
2012. június 06. 20:31
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (***aiden*** @ 2012.06.06. 19:31)
Szerintem van. Statisztáknak általában nincs beszélő szerepük, ki se kell nyitnod a szád. Inkább a szemüveg az, ami probléma.
Ez mind igaz, viszont válogatáson biztosan nem indulsz jó ponttal, ha kinyitod a szádat és csillog a vas a szádban. Ráadásul rengetegen szeretnének bekerülni statisztának, akiknek nincs se fogszabályzójuk, se szemüvegük (szerencsére az utóbbi nekem sincs), és ők egyszerűbb esetek, mint pl én.
De azért köszi a biztatást, még gondolkodom rajta.
2012. június 06. 21:04
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
És az elmúlt évben össze is futottam Jeremy Irons-szal a Pesti éjszakában. Persze csak néntem ki a fejemből, hogy ez meg mit keres itt, valami széldzsekifélében császkált tőlem két méterre 
Persze nem egyedül volt, megszólítani meg nem mertem, de ha még marad pár szezont talán még összefutunk, vagy nem
Persze nem egyedül volt, megszólítani meg nem mertem, de ha még marad pár szezont talán még összefutunk, vagy nem
2012. június 07. 08:07
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Uhh, muszáj elmennem a castingra, bár biztos, hogy nem fognak kiválasztani. Annyira jó lenne, ha része lehetnék az egésznek, vagy legalább láthatnám őket forgatni. ***aiden***, köszi az infót, lehet, hogy megpróbálom, hátha..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: