Vasárnap éjjel került korona a 2012-es Miss USA fejére, az egyik versenyző azonban manipulációval vádolta a szervezőket, és már le is mondott saját címéről. A verseny tulajdonosa, Donald Trump perre készül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Donald Trump bepereli Miss Pennsylvaniát
2012. június 06. 17:12
2012. június 06. 17:26
Vagy én vagyok hülye vagy más sem érti ezt az egészet ????
2012. június 06. 17:35
Idézet (Adeleidiot @ 2012.06.06. 17:26)
Vagy én vagyok hülye vagy más sem érti ezt az egészet ??
Mármint mit?
Miss Pennsylvania azt állítja, hogy már a verseny előtt lehetett tudni, kik lesznek a TOP5-ben, ezért lemondott a Miss Pennsylvania címről nemtetszése kifejezéseként. Trump szerint viszont a csaj hülyeségeket beszél, nem tud veszíteni, ezért vádaskodik, és perelni akarja.
2012. június 06. 17:46
|
|
dreammm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 810 Csatolások: 2 Azonosító: 170185 offline
|
Az összes ilyen csaj,aki ilyen versenyekbe jelentkezik,vagy nagyon nagyképű,vagy túl egoista. Ritka az olyan modell,aki szép is,csinos is és nem beképzelt,de ugyanakkor tisztában van a saját szépségével
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. június 06. 18:42
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nem kell ezen csodálkozni, minden ilyen verseny előre meg van írva. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem az összeesküvés-elméleteket!
2012. június 06. 18:51
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
devilrose én se...
2012. június 06. 19:59
Idézet (kovi2 @ 2012.06.06. 19:58)
de akkor miért is akarja beperelni?
Gondolom hitelrontásért, vagy ilyesmi.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.