Jared Leto ismét foglalt?
2012. június 07. 15:06
|
|
MaryCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 152233 offline
|
Jared a blogján is megoszt egy csomó képet, ahol ilyen csajokkal fényképezkedik, meg kirándulgatnak, mászkálnak stb. Akkor minden második nap más nője van, vagy háremet tart? xD Amúgy meg JARED LETO 40(!!!) ÉVES.
2012. június 07. 20:24
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
"A 42 éves tehetség"- ezt senki nem gondolja komolyan, ugye?!
Jarednek rengeteg ilyen képe van, ahogy sokan írták tök hanyagolható kép. Bár kicsit féltékeny lennék, én örülnék neki ha végre találna szerelmet.
Jarednek rengeteg ilyen képe van, ahogy sokan írták tök hanyagolható kép. Bár kicsit féltékeny lennék, én örülnék neki ha végre találna szerelmet.
2012. június 12. 08:07
Matek óra..xD Attól, hogy együtt sétáltak, ez nem jelent semmit :roll:
2012. július 27. 07:03
|
|
NoraEchelonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 181606 offline
|
Egyetértek MaryC-vel teljes mértékben! Viszont Jarednek vannak pillanatai, mikor direkt mutogatja, a barátnőit.
Így volt ez Katarina Dammal és Nina Senicarral is. Általában mikor Terryvel találkozik, -akit egyébként nagyon nem kedvelek- akkor mindig valami rosszaságot csinál. XD Egyébként aranyos a csaj én csak örülök ha van valakije. Szegények egész 2 évet végig gürcölték, és alig volt valakijük. De az egész fotó sorozatot kéne látni erről, mert az többet mond. Olyan tök spontánnak, vagy inkább megtervezettnek tűnt. Egy járdánál áll Jared és Terry, meg két nő. Olyan az egész mintha, kiválasztotta volna Jared az egyiket, és vitte is volna. A csaj meg mintha lemaradt volna Jaredtől mert nem érti, az egészet.
Szerintem azért egész turné ideje alatt,Emma az asszisztense volt, az egyetlen női társasága. Kivéve azt a pár nőt, akivel aközben össze jött. Szóval, nem tudom, hogy milyen megnevezés kerüljön a képre, mert mikor Richardsonnal van akkor, nő is van a dologban. Mármint OLYAN nő.
)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: