Világsztár lehet Radics Gigi
2012. június 06. 16:01
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát nagyon összejött neki..nem semmi 
Bár tényleg nagyon jó hangja van
Gigi
Bár tényleg nagyon jó hangja van
Gigi
2012. június 06. 16:03
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ezen a képen tisztára úgy néz ki, mint Nikki Reed.
Amúgy én sok sikert kívánok neki, bár szerintem vannak nála jóval tehetségesebb énekesek is, akiknek nem sikerült még Európán belül sem karriert csinálniuk.
Amúgy én sok sikert kívánok neki, bár szerintem vannak nála jóval tehetségesebb énekesek is, akiknek nem sikerült még Európán belül sem karriert csinálniuk.
2012. június 06. 16:18
Egy kérdésem van. Aki nem szereti, miért olvas róla cikkeket? És ezt most nem azért mondom, mert szeretem...ahhoz is ezt írnám, akit utálok, csak éppen én szarok azokra.
Egyébként meg sok sikert kívánok neki, megérdemli a külföldi karriert is, nagyon tehetséges
Egyébként meg sok sikert kívánok neki, megérdemli a külföldi karriert is, nagyon tehetséges
2012. június 06. 16:26
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Fúúúú nebasszátok föl az agyamat :@ -.-""""""""
Nemtud énekelni balblabla ordibáál nem lesz belőle semmiiiíííí. Haggyatok már magatokat heeeeeeeeeee..:'DD ha te úgy tudnál énekelni mint ő, megemelném előtted a kalapom.:')) és igen is lehet belőle világsztár.. attól h néhány agyonisklázott jósló itt irogtja h úgy se lesz.. (tiszteletem a kivételnek;D) És igen és neki szurkoltam a megasztárba.. 14 sms-t küldtem rá csak a fináléba.. nah bazd+ szojjatok hozzáá.:'DD(Y)
Nemtud énekelni balblabla ordibáál nem lesz belőle semmiiiíííí. Haggyatok már magatokat heeeeeeeeeee..:'DD ha te úgy tudnál énekelni mint ő, megemelném előtted a kalapom.:')) és igen is lehet belőle világsztár.. attól h néhány agyonisklázott jósló itt irogtja h úgy se lesz.. (tiszteletem a kivételnek;D) És igen és neki szurkoltam a megasztárba.. 14 sms-t küldtem rá csak a fináléba.. nah bazd+ szojjatok hozzáá.:'DD(Y)
2012. június 06. 16:43
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
éljen, éljen. tudom, hogy örülnöm kellene, hiszen a hazánkat képviseli véglis, de nem tudok mit tenni, egyszerűen irritááááál.
2012. június 06. 17:10
|
zsoficiXPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 138913 offline
|
Nagyon biztos vagyok benne, hogy megállja a helyét kinn is, mert ilyen hangja, mint neki van, 100 évben csak egyszer adódik. És nagyon jó az előadásmódja is. És szép is...
2012. június 06. 17:13
|
zsoficiXPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 138913 offline
|
Gigi nem szeretőknek: legalább neki van egy kis egyedisége a hangjában a magyar énekesek között, nem úgy mint Lolána, Barbinak, vagy nem is tudo kinek!
2012. június 06. 17:19
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
durva h manapság az ilyen szerencsétlenek is lehetnek világsztárok ....
2012. június 06. 17:35
bevallom jó hangja van de kicsit sokat sikítozik, meg duettben borzalmas...:/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: