Tegyünk az állatkísérletek ellen!
2012. június 08. 20:51
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Ez egy remek cikk lett. Sajnos még olvasni is szörnyű volt. Az emberek tényleg kegyetlenek tudnak lenni. De azért teljesen egyetértek LeahRyannel. Amit írtál tényleg előbbre való.
2012. június 08. 21:01
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Én mindig is utáltam és elleneztem az állatkísérleteket és az állatkínzást. Vagy azt hogy valaki ok nélkül öl meg egy állatot. Nem tudom hogy akik ilyeneket csinálnak, hogy képesek a tükörbe nézni. Vagy hogy nem jut eszükbe hogy annak a szerencsétlen jószágnak is joga van az élethez, még akkor is ha visszataszító vagy ha félünk tőle. Azt sem tudom, hogy egyáltalán elképzelik-e hogy milyen lenne ha velük tennék ugyanezt.
2012. június 08. 21:57
|
|
Selli gomez fanvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 171043 offline
|
CopperBoom CopperBoom : A gyógyszerek nem mindig hatnak . az állatok viszont az élet részei és ha nem lenne néhány állat vagy éppen növény ki pusztulna az egész föld !!!!! Attól hogy az állatok nemtudnak beszélni , meg nem olyan fejlettek mint az emberek . Attól még nekik is van joguk az élethez . Legyen szó akár patkányról vagy akár mien állatról EZ ÍGY IGAZ .
2012. június 09. 15:42
attól mert "csak" egy patkány vagy egy egér,esetleg egy nyúl vagy kutya vagy bármi más...joguk van az élethez,érző lények és lefogadom,hogy egy "pár" embernél többet érnek,sőt ez biztos. ha van kutyátok,gondolom tapasztaljátok nap mint nap,hogy amikor hazaértek a nyakatokba ugranak és önzetlenül szeretnek...elítélem az ilyen szívtelen embereket...és megint csak a szutyok pénz miatt -.-"
2012. június 10. 12:25
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
jó az mongyuk igaz hogy a gyógyszereket rajtuk 'kell' letesztelni de azért még lehet őket sajnálni ... :/
2012. június 10. 12:58
Már nem azért Stephanniie de ha rajtad tesztelnék a gyógyszereket te se örülnél az állatok is olyanok mint az emberek sőt néha még különbek is.
Mi lenne ha fordulna a kocka és pl egy macska azt mondaná h a "gyógyszereket" az "embereken" kell leteszelni.
Mi lenne ha fordulna a kocka és pl egy macska azt mondaná h a "gyógyszereket" az "embereken" kell leteszelni.
2012. június 10. 23:40
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
"Joguk van az élethez" blabla... az senkinek sem ötlik esze leggirhesebb vesszejébe sem, hogy ezzel a hozzáállással örökkön örökké vegetálna a társadalmunk, s ha az öreg koponyák elvei is ilyen alapokon nyugodtak volna, a mai napig nem rendelkeznénk gyógyírrel az égegyadta világon semmire?
2012. június 10. 23:46
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Örvendek a korábbi egykaliberbeli irományoknak, tündököl még reménycsillag az éjszőtte égbolton.
2012. június 11. 20:30
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Elképesztő,hogy eggyes emberek ilyen szívtelenek tudnak lenni! 
Egyszer még régebben gyűjtöttem én is aláírásokat az élő kisállatszőrből készült plüssálatok ellen,elég sok össze is gyűlt...
Remélem azok az idióták akik kisállatokat kínoznak,legalább ugyanilyen(ha nem nagyobb) kínokat élnek még át a nyomorult életükben!
Egyszer még régebben gyűjtöttem én is aláírásokat az élő kisállatszőrből készült plüssálatok ellen,elég sok össze is gyűlt...
Remélem azok az idióták akik kisállatokat kínoznak,legalább ugyanilyen(ha nem nagyobb) kínokat élnek még át a nyomorult életükben!
2012. június 11. 22:09
|
Artemisz1345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 172438 offline
|
ÉN minden állatot sajnálok de nem nagyon tudnánk tenni semmit, sajnos! Ezt inkább az ojan embereken kéne kipróbálni akik már nem akarnak élni! (öngyilkosok...)
2012. június 13. 09:18
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Ez a szörnyű valóság, de nem ragoznám, mert a cikkíró tökéletesen leírta. A probléma az, hogy sokaknak ez nem jut eszébe, amikor magukra fújnak egy liter parfümöt...
2012. június 13. 14:43
Gratulálok a cikkhez, biztosan sok munka van benne! Manapság annyi mindent megtudnának csinálni, nem értem, miért pont az ártatlan állatokon kell tesztelni egy parfümöt!
2012. június 14. 13:58
|
|
tiramisufagyiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177746 offline
|
egyetértek a cikkel.szegény állatok...!!
2012. június 14. 13:59
|
|
tiramisufagyiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177746 offline
|
sally95 hogy csináltad a pattogós smileykat ???
2012. június 14. 14:24
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
Idézet (Sally95 @ 2012.06.10. 12:58)
Már nem azért Stephanniie de ha rajtad tesztelnék a gyógyszereket te se örülnél az állatok is olyanok mint az emberek sőt néha még különbek is.
Már nem azért Sally95 de épp ezéért írtam így hogy 'kellet' mert háát gondoltaam neem fogjáák félreérteni de te áris megtetted..
és egy macska nem tud beszélni..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: