Tegyünk az állatkísérletek ellen!
2012. június 05. 21:13
|
|
Adele4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 171045 offline
|
Ezeknek az állatoknak ugyanolyan joguk van élni mint nekünk! Nem értem hogy mi értelme van ennek az állatkínzásnak, amikor azoknak a cégeknek akaik ezt teszik, szerintem nekik sem esne jól ha sokáig kínoznák őket, aztán maghalnának. Ezek a megkínzott állatok pedig biztos találnának valahol egy megfelelő családot, még mielőtt kísérletek alá vetnék őket. Nem értem hogy hová süllyedt ez a világ. :'( Most elkezdett könnyezni a szemem. De egyébként ezeket a kisérleti állatokat honnan veszik?!
2012. június 05. 21:17
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
ezek nem is emberek.. egy normális ember hogy lenne képes ilyet tenni? én nekifutásból felgyújtanám mindet -.-"
2012. június 05. 21:35
|
|
Dawe7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 151 Csatolások: 3 Azonosító: 167438 offline
|
ezek nem emberek, hanem pénzhajtotta kegyetlen szadisták! az ilyenektől hányinger kapok! hogy lehet ilyen kegyetlenséggel, ridegséggel kezelni az élővilág ugyanolyan értékeit mint az emberek?? majmokon? szóval ezért van a kihalás szélén minden egyes emberszabású majom! az erdő írtás csak plusz kifogás! mit érezhet egy ilyen állat amikor a napjai meg vannak számlálva?! még hogy az állatoknak nincs lelkük? nagyon is van!
2012. június 05. 21:48
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Látjátok, már csak azért is megérte megírnom ezt a cikket, mert a kb. 50 hozzászólóból legalább 5-6 embert biztosan megérintett a téma. Higgyétek el, igen is van értelme az ilyesfajta "kampányolásnak"! Rengeteg olyan területe van az életnek, ahol az elsődleges az emberek szemléletmódjának a megváltoztatása lenne, utána jöhetne a tettlegesség. Ez közülük az egyik. Azzal, hogy elolvassátok és esetleg megosztjátok a cikket, máris tettünk valamit az ügy érdekében.
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2012. június 05. 22:05
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Idézet (Freeze @ 2012.06.05. 18:03)
Azért az vicces, hogyan siratja mindenki az egereket és patkányokat, de azért a patkányirtó és az egérfogó mindenkinék ott van a pincében.
Abba is érdemes belegondolni, hogy nagyon sok kutatási eredmény, aminek következtében pl gyógyszerek is készültek, nem jöhettek volna létre, ha nem kísérleteznek velük. Régen még eleve nem voltak alternatív lehetőségek, de még ma sem lehet mindent lombikkal felváltani. A kész gyógyszert persze szívesen beszedi mindenki... (A kozmetikumokkal persze más a helyzet, ott nincs tudományos célja a dolognak)
A másik amitől az eszem megáll, amikor éhező állatoknak gyűjtenek adományokat... az éhező gyerek meg pusztuljon meg, nem igaz?
Abba is érdemes belegondolni, hogy nagyon sok kutatási eredmény, aminek következtében pl gyógyszerek is készültek, nem jöhettek volna létre, ha nem kísérleteznek velük. Régen még eleve nem voltak alternatív lehetőségek, de még ma sem lehet mindent lombikkal felváltani. A kész gyógyszert persze szívesen beszedi mindenki... (A kozmetikumokkal persze más a helyzet, ott nincs tudományos célja a dolognak)
A másik amitől az eszem megáll, amikor éhező állatoknak gyűjtenek adományokat... az éhező gyerek meg pusztuljon meg, nem igaz?
A véleményed első részével még nagyrészt egyetértek, de ez "az éhező gyerek meg pusztuljon meg?" dolog eléggé primitív reakció volt részedről... Senki sem mondott ilyesmit, sőt, szerintem még mindig sokkal több alapítvány létezik és segít a bajba jutott embereken, mint állatokon. A legtöbb állatmenhely az utolsó forintjaiból tartja fenn magát, mégis ameddig tudja, menti és ellátja az állatokat. Hozzátenném, hogy az állatok nem tudják felemelni a hangjukat a beteg vagy nélkülözni kényszerülő társaikért, ellenben az emberrel, akinek megvannak a megfelelő módszerei erre. Éppen ezért szükséges, hogy azok az emberek, akikben legalább egy cseppnyi jóérzés is van, támogassák az állatokat, akár szavakkal, akár adománnyal, akár kétkezi munkával. És hogy őszinte legyek, én még mindig szívesebben támogatok anyagilag egy menhelyet, mint egy akármilyen másik jótékonysági szervezetet.
tothbianka
2012. június 05. 22:11
|
|
judy91 |
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.06.05. 17:53)
Sajnos ez ellene itt mi semmit sem tudunk tenni
Hogyne tudnánk! Ha legalább egyet-kettőt megpróbáltok megfogadni ezekből a tippekből, akkor már tettünk valamit ezek ellen a szörnyűségek ellen! Naná, hogy egy ember nem váltja meg a világot, nekem sem ez volt a célom a cikkel, de több ember, összefogva már lehet, hogy képes lenne előrevinni az ügyet.
tothbianka
2012. június 06. 02:36
|
b23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.03. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 12897 offline
|
szerintem ez azért vicces, mert az ezzel egyetértők szerintem simán besétálnak egy teszkóba és leemelik a csirkét a polcról (vagy anyuci/apuci). valójában a hús is állatból van, mely állatok egy szűk ketrecben/épületben vannak bezárva és rettegve várják mikor mészárolják le őket. :)no para
2012. június 06. 06:20
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
ez már bunkoság hogy idáig fajul az emberi faj hogy kisállatokon kelljen kisérletezni és ha elpusztul akkor mivan ők a felellősek mindenért
2012. június 06. 09:35
Ez az egyik legnagyobb katasztrófa!!
Idáig eljutni,
Szegény állatoknak is joga wan minden élethez,
ez azért máá durwa!!!!
Idáig eljutni,
Szegény állatoknak is joga wan minden élethez,
ez azért máá durwa!!!!
2012. június 06. 13:22
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
olyan szomorú,hogy olyan teszteknek teszik ki szerencsétlen állatokat,azért,hogy nekünk embereknek (akik legjobban pusztítják a környezetet)meglegyen mindenünk..
2012. június 06. 14:16
jaj de sajnálom :/ csak hát igy egy ember nem sokat tehet, nagy cégek ellen..
2012. június 06. 14:43
Az ember a legnagyobb állat. Az emberek idióták, és nyomorékok. Szépen kicsinálják a Földet, és megölik magukat - és teljesen megérdemlik.
(Igen, tudom, hogy én is ember vagyok...)
(Igen, tudom, hogy én is ember vagyok...)
2012. június 06. 15:01
|
|
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline
|
:'( szegény állatok ....♥♥
2012. június 06. 15:02
|
|
Szonja666666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 166413 offline
|
Szegény kis állatok.
Hogy létezhetnek ilyen emberek és még élvezik is.
Nem tudnának más elfoglaltságot találni maguknak?
Hogy létezhetnek ilyen emberek és még élvezik is.
Nem tudnának más elfoglaltságot találni maguknak?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.