Idézet (mariana1998 @ 2012.06.07. 14:28)
Hát én ebből a cikkből azt vettem ki hogy nem lesz több telenovella az rtl-en meg ezeken amiket fel soroltak !
De azért remélem amik még most mennek sorozatok azokat végig fogják adni !Mert a nézökkel az elég nagy kiszúrás lenne ! Legalább is én marhára mérges lennék hogy nemtudom végig nézni a sorozatot amit el kezdtem !
De azért remélem amik még most mennek sorozatok azokat végig fogják adni !Mert a nézökkel az elég nagy kiszúrás lenne ! Legalább is én marhára mérges lennék hogy nemtudom végig nézni a sorozatot amit el kezdtem !
Itt most csak a sorozatokról van szó. A telenovellák jól teljesítenek az RTL-en és azok maradnak is a helyükön. Kimentek Los Angelesbe venni krimi, kórházas és vígjáték sorozatokat, amiket este tesznek be a véget ért sorozatok helyett, ennyi. Ugyanez van minden évben. Kipakolnak eléjük egy rakat pilotot és sorozatot, kiválasztanak azokból párat és azokat teszik be estére. Kolosi szerint a nagy választék (
) ami nálunk van nem enged nekik más választást, mint passzolni a kétes projekteken. A telenovellák köztudottan jól teljesítenek a csatornákon, ha abból be akarnak még szerezni, az más tészta, más lapra tartozik. Nem mellesleg nekem oly mindegy, hogy leadják-e végig a sorozatokat vagy tologásszák-e azokat vagy a telenovellákat mert tévét sem nézek, de szerintem szánalmas a sorozatkínálatot nagynak és bőnek titulálni, mikor a telenovellákból nagyobb a választék, mint azokból ...

0 felhasználónak tetszik: