Starity

Új sorozatok a magyar csatornákon

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 07. 14:45 #41
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (mariana1998 @ 2012.06.07. 14:28)
Hát én ebből  a cikkből azt vettem ki hogy nem lesz több telenovella az rtl-en meg ezeken amiket fel soroltak !
De azért remélem amik még most mennek sorozatok azokat végig fogják adni !Mert a nézökkel az elég nagy kiszúrás lenne ! Legalább is én marhára mérges lennék hogy nemtudom végig nézni a sorozatot amit el kezdtem !

Itt most csak a sorozatokról van szó. A telenovellák jól teljesítenek az RTL-en és azok maradnak is a helyükön. Kimentek Los Angelesbe venni krimi, kórházas és vígjáték sorozatokat, amiket este tesznek be a véget ért sorozatok helyett, ennyi. Ugyanez van minden évben. Kipakolnak eléjük egy rakat pilotot és sorozatot, kiválasztanak azokból párat és azokat teszik be estére. Kolosi szerint a nagy választék (http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/rolling.gif) ami nálunk van nem enged nekik más választást, mint passzolni a kétes projekteken. A telenovellák köztudottan jól teljesítenek a csatornákon, ha abból be akarnak még szerezni, az más tészta, más lapra tartozik. Nem mellesleg nekem oly mindegy, hogy leadják-e végig a sorozatokat vagy tologásszák-e azokat vagy a telenovellákat mert tévét sem nézek, de szerintem szánalmas a sorozatkínálatot nagynak és bőnek titulálni, mikor a telenovellákból nagyobb a választék, mint azokból ... http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/rolling.gif
2012. június 07. 15:55 #42
- törölt felhasználó -    
Ó, ezzel meg is lenne a PLL-en kívül a nyári program! laugh.gif
2013. február 10. 19:17 #43
emír95
emír95
visszatérő vendég

Státuszigazi különc ember vagyok :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 342
Csatolások: 1
Azonosító: 188420