Idézet (Bessie @ 2012.06.05. 16:33)
Jó, jó igazad van, de a fiatalság hogy tanulja meg megkülönböztetni a minőségit a szennytől?
Nem tudom melyik cikkben olvastam, de valaki olyasmit írt, hogy a lenti kék felsőben lévő pasi helyes. A lényeg az, hogy nem ismerte Johnny Deppet!
Erre mit mondjon az ember? Szegény csak azt látja ami a csapból folyik. Hadd ne részletezzem. 
Nem tudom melyik cikkben olvastam, de valaki olyasmit írt, hogy a lenti kék felsőben lévő pasi helyes. A lényeg az, hogy nem ismerte Johnny Deppet!
Nos, igen, itt a nagy probléma. Azt nézik amit kitesznek eléjük, azt szeretik, azt nézik, azért kapnak mégtöbbet a hasonló műfajú sorozatokból. A harc óriási nálunk is, mindent a nézettségért. Nem fognak egy Awake-t vagy Pan Am-et betenni főműsoridőbe, mikor az ötvenhatezredik CSI spin off is létezik és abban ráadásul 'helyes pasik' és dögösnek mondott csajok is vannak. Elég nagy a baj, hogy csak azt látják, ami a szemük előtt van. Ha ez megnyugtat, Amerikában is szennyen nő fel a jó ember, ott csak annyiban másabb a helyzet, hogy létezik a BBC America, Showtime és PBS. Ez f*cked up szituáció, nagy facepalm de nem tudsz mit csinálni. Azt szeretik amit kiraknak eléjük és nem nyitnak az új felé, ez ellen mi nem tehetünk semmit. Most itt lett volna az alkalom és nem éltek vele. Látod még a svéd krimisorozat sem kell, pedig az tényleg krimi, ami jól menő dolog nálunk. Elnéztem a többi ország berendeléseit minap, igaz, hogy ebből a SH rebootból mindenkinek kell, de Kanada nem győzte lestoppolni a jó sorozatokat. Érdekes. Nálunk állítólag kevés a pénz, mindenre, de azért berendeljük a jó, nagy, neves sorozatokat, zsíros pénzeket fizetünk, hogy nálunk is fusson, minnél hamarabb de olcsóbb és választékos kínálat nem létezik számunkra.

1 felhasználónak tetszik: