Kristen Stewart leszarja, mit gondolsz róla
2012. június 05. 14:17
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Igaza van teljes mértékben. Igaz nem szeretem de csináljon amit akar
2012. június 05. 14:20
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Tényleg furcsa hogy nő létére ilyen igénytelen...de így legalább jól összeillenek Pattinsonnal, no comment 
Attól meg, hogy valaki trágárul beszél nem kell felnézni rá miatta, jobb példakép lenne ha ugyanezt a helyzetet kulturáltan, frappánsan reagálta volna le
Attól meg, hogy valaki trágárul beszél nem kell felnézni rá miatta, jobb példakép lenne ha ugyanezt a helyzetet kulturáltan, frappánsan reagálta volna le
2012. június 05. 14:21
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Én is azt a tábort erősítem, ahol nem tartják nagyra a tehetségét, de igazából nekem sose volt bajom a stílusával. Bár néha túl slampos, az igaz. Egyébként szerintem a kinézetével sincs baj, habár kissé kapafogú és irritáló az is, hogy minden képen tátja a száját (várja a sült galambot?).
2012. június 05. 14:22
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ez mind szép és jó lenne, ha nem a szar lenne minden második szava...
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2012. június 05. 14:24
haha
a felső képen jót nevettem 
amúgy nem hinném hogy nem számít neki mások véleménye. ha így lenne, nem cserélt volna stylistot
amúgy nem hinném hogy nem számít neki mások véleménye. ha így lenne, nem cserélt volna stylistot
2012. június 05. 14:28
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Értem én h magasról tesz az emberek véleményére, de a kiöltözés és néha egy két vigyor ezzel az iparral jár. Az hogy tornacipőt vesz fel egy elegáns ruhához az gáz sztem. Ha nem szereti ezt az életet akkor hagyja abba, játsszon színházban és kész.
Bár sztem abszolút nem tehetséges, láttam az Alkonyat filmeket,a Kalandparkot meg a Speak(?) című filmjét és mindegyikben feltünően UGYANAZT az arcot vágja.Ugyanazt! Egyszerűen pocsék színésznő...(bocs)
Bár sztem abszolút nem tehetséges, láttam az Alkonyat filmeket,a Kalandparkot meg a Speak(?) című filmjét és mindegyikben feltünően UGYANAZT az arcot vágja.Ugyanazt! Egyszerűen pocsék színésznő...(bocs)
2012. június 05. 14:31
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Igaza van! Én is leszarom mások véleményét (kicsit extravagáns a stílusom). Mert miért is érdekelne egy olyan ember véleménye, aki nem ismer csak a külsőm alapján ítél meg? Az ilyen felületes személyek engem is hidegen hagynak!
A tehetségéről nem tudok nyilatkozni egy filmjét sem láttam még. Most szetetném megnézni a Hófehér és a vadász-t. De hajrá Kristen! Mindenki élje úgy az életét, ahogy neki tetszik, mert rövid. (Bölcselkedés OFF)
A tehetségéről nem tudok nyilatkozni egy filmjét sem láttam még. Most szetetném megnézni a Hófehér és a vadász-t. De hajrá Kristen! Mindenki élje úgy az életét, ahogy neki tetszik, mert rövid. (Bölcselkedés OFF)
2012. június 05. 14:34
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
nahát, én meg pont nem gondolok róla semmit, de ha valaki alapból felhozza az ilyen témát, az akkor is azt jelenti, hogy érdekli, ha közben ő azt mondja, hogy nem. ha nem érdekelné, akkor még ennyit se mondana róla
2012. június 05. 14:42
|
|
DorCsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.25. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 129914 offline
|
igaza van. asszem pont emiatt a laza stílusa miatt szeretem, és hogy őszinte.
a borotválásról meg annyit, hogy amúgy szőke/világos barna, nem? akkor nem lehetett olyan brutális
a borotválásról meg annyit, hogy amúgy szőke/világos barna, nem? akkor nem lehetett olyan brutális
2012. június 05. 14:44
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Tökéletesen igaza van!
Nem kell tökéletesnek lennie, ninc is olyan. Ő úgy jó ahogy van, és nem feltétlenül egy-pár képe miatt kell megítélni, hanem az alapján, hogy milyen vele együtt lenni(amit persze én nem tudhatok)
2012. június 05. 14:48
Meg kell mondjam, teljes mértékben igazat adok neki! Nagyon jól teszi, hogy nem foglalkozik a kritikákkal. Amióta én is így teszek sokkal boldogabbnak érzem magam. Ennyit számít.
2012. június 05. 14:49
Kristen az, aki nem játssza meg magát, és nem bújik álarc mögé. Valaki, aki igaz, hogy tiniideál, de megmondja a tutit!
Lehet, hogy nyersen őszinte, de inkább legyen ilyen, mint egy, a menedzsere által megalkotott bábu.
Lehet, hogy nyersen őszinte, de inkább legyen ilyen, mint egy, a menedzsere által megalkotott bábu.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.