Kristen Stewart leszarja, mit gondolsz róla
2012. június 05. 13:47
Na végre valaki aki nem fél kimondani a véleményét!!!
2012. június 05. 13:52
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Na,végre valaki nem jópofiskodik!!!!
2012. június 05. 13:57
Én is azok közé tartozok akik szerint pocsék színésznő, a mimikája pedig nulla, viszont csodálom benne, hogy nem idegeli magát ilyenek miatt. Ő csinálja jól, ez nem flegmaság meg bunkóság, csupán nem engedi hogy bárki elrontsa a kedvét.
Egyébként nem csúnya, sőt, csak néha a hivatalos fotózásokon is illene mosolyognia, tiszta Victoria Beckham, az is képtelen mosolyra feszíteni a száját. A paparazzi képek meg olyanok amilyenek, azért nem kéne senkit elítélni.
Egyébként nem csúnya, sőt, csak néha a hivatalos fotózásokon is illene mosolyognia, tiszta Victoria Beckham, az is képtelen mosolyra feszíteni a száját. A paparazzi képek meg olyanok amilyenek, azért nem kéne senkit elítélni.
2012. június 05. 14:02
Úgy-úgy teljesen igaza van!! Nem tom melyik nagy kritikus tudná ugyanazt eljátszani mint, ő....?!!!
2012. június 05. 14:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
N végre valaki, aki nem fél kimondani a véleményét!
2012. június 05. 14:11
Valahogy én sem csípem túlzottan ezt a csajt. Igaz, eddig nem láttam sok filmben, de a színészi teljesítménye szerintem enyhén szólva is, de kritikán aluli. Értem én, hogy Bella karaktere nem követel meg többet, de úgy gondolom, hogy nem tud többet. Habár a legújabb Hófehérke feldolgozást még nem láttam és Miss Theron miatt kötelező, de sajnáltam, amikor megtudtam, hogy Stewart lett a főszereplő. Valószínűleg nem az észbontó tehetsége, hanem sokkal inkább a húzóerővel rendelkező neve miatt. A candid fotók számomra le vannak ejtve, mert nekem is vannak olyan kedvenceim, akik nincsenek mindig toppon, ha esetleg reggel hatkor elmennek a Starbucksba egy kávét venni. De Kristen néha jelent meg úgy a vörös szőnyegen, hogy csak néztem és azt kérdeztem magamban, hogy miért nem vették kezelésbe a stylistok? Elhiszem, hogy ő inkább a fiús kategóriába tartozik, bár Cannesban egész jól festett és bebizonyította, hogy tud nőnek is kinézni. Viszont nő létére valóban eléggé vulgárisan fejezi ki magát. Oké, itthon az én számon is csúszik ki egy-két ronda szó, de, ha valakivel beszélgetek, akkor moderálom magamat. Ő pedig egy újságnak adott interjút, még hozzá nem is akármilyennek, ez pedig lerí arról, hogy eléggé primitív szinten vegetál. A hozzáállás valóban jó, mert sok sztárt tesz tönkre a média, de ki lehetett volna fejezni kissé kulturáltabban is a véleményét, mert úgy káromkodik, mint egy kocsis. A fapofa jelzővel meg szintén egyetértek. Fejlődik valamennyit, de, ha a Twilight nem lett volna ekkora siker, akkor a kutya sem nézne felé Hollywoodban, mert sem a külsejével, sem a tehetségével nem több és az a baj, hogy az utóbbiból eléggé csekély van neki, de hát húzóneve van és a filmvállalatoknak sokszor a pénz számít, nem pedig a minőség.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: