Kristen Stewart leszarja, mit gondolsz róla
2012. június 10. 13:07
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Szerintem gyönyörű anélkül is hogy mosolyogna.
2012. június 10. 20:35
|
|
f7412369852új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 174382 offline
|
szerintem kristen nagyon tehetséges és szép attól hogy van róla egy pár fénykép smink nélkü attól nem kell úgy ránézni mint egy csövesre mindenkinek lehet egy két rossz napja és nem fontos kristennek minden nap réteges sminkben nyomulnia
2012. június 10. 20:37
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
"Kérlek Kristen, kontroláld az érzelmeidet"
hát ez kész
micsoda vagány dolog szarrágónak nevezni a népet, meg büszkén vállalni hogy füvezett, na meg hogy nem borotválta a lábát. pff igénytelenség...
hát ez kész
micsoda vagány dolog szarrágónak nevezni a népet, meg büszkén vállalni hogy füvezett, na meg hogy nem borotválta a lábát. pff igénytelenség...
2012. június 10. 20:44
bírom, hogy az ilyen tizenéves májliszaurusz, meg szelenagomez fangörlök nevezik Kristent tehetségtelen színésznőnek
tükör, zmeg, tükör.
2012. június 10. 20:50
|
Harry lamaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 177440 offline
|
Egyetértek zuzzal! Hagyák már öt békén! Neki is van élete! Folyton csak kiritikák! Egyszer valami szépet is mondhatnának rola!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 11. 00:08
|
|
Nuttikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 177576 offline
|
Photoshoppal mindenki szép.
Nem azt mondom, hogy sminkelnie kéne magát, de arra figyelhetne, hogy lép utcára.
Selena Gomez valamennyire tud játszani, de nem kedvelem, ahogy Miley Cyrus se tartozik a kedvenceim közé
Valahogy amerika tini felhozatala nem hoz lázba
Nem azt mondom, hogy sminkelnie kéne magát, de arra figyelhetne, hogy lép utcára.
Selena Gomez valamennyire tud játszani, de nem kedvelem, ahogy Miley Cyrus se tartozik a kedvenceim közé
2012. június 11. 16:01
|
|
alkorossyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 321 Csatolások: 68 Azonosító: 134212 offline
|
én bírom kristent, a stílusát meg minden.
bár nem vagyok olyan óriási fan, de semmi bajom vele. és tökre egyet is értek. mindig a legrosszabb képeket szerkesztik meg, és azok terjednek el. attól mert nem vigyorog minden fotón, mint valami műbaba (gondolok én itt a disney sztárokra, akiknek megmondják, hogy mit csináljanak), még nem csúnya. szerintem elég szép
bár nem vagyok olyan óriási fan, de semmi bajom vele. és tökre egyet is értek. mindig a legrosszabb képeket szerkesztik meg, és azok terjednek el. attól mert nem vigyorog minden fotón, mint valami műbaba (gondolok én itt a disney sztárokra, akiknek megmondják, hogy mit csináljanak), még nem csúnya. szerintem elég szép
2012. június 11. 17:56
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Nem tudom miért támadják mindig. Hogy nem mosolyog meg a stílusát piszkálják. Nem a külsőt kell nézni, hanem a belsőt. Amúgy meg Kristen is tud gyönyörű lenni,nem a rossz képeket kell nézni amin olyan mint egy igazi sztár na ott gyönyörű.
2012. június 11. 17:59
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Egyetértek Kristennele néha elkell engedni a fülünk mellett a roszalló kritikákat.Ő is emberből van, neki is vannak rossz napjai amikor kicsit morcosabban ébred,a paparazzok sem lehetnek túl kellemesek amikor koslatnak utánad,és ő ezt már egykicsit unja.
2012. június 11. 18:07
Itt nem azzal van a baj, hogy minden képen fapofát vág, hanem azzal hogy mikor játszik semmi érzést nem tud kifejezni, pedig egy színésznőnek tudnia kéne rendesen mosolyogni, szerintem ez nem olyan nagy feladat, de ugye Kristen képességeit meghaladja. Egyébként eddig semmi bajom nem volt vele, de ezzel az interjúval most elég nagyon esett a szememben. Jó hogy kimondja a véleményét, de csak azért mert valaki nem bírja őt még nem kell az illetőt szarrágónak hívni.
2012. június 26. 16:47
Szégyen ez a nő.... -.-" Azzal nincs is semmi baj, hogy nem törődik más véleményével, de azzal méár van, hogy ilyen alpári stílusban nyilatkozik. Nem csoda, hogy támadják és ezek után meg is érdemli...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.